področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

gs1422
V Mariboru ni niti Kayanota niti Nirvane. :( A v Ljubljani imate ta dva copata na zalogi tam nekje od številke 45,5 do 46,5? Je kar nekaj denarja pa ne bi rad na slepo kupoval.

Če ja bom moral priracati na en izlet v Ljubljano.
 Tamzi
Tudi v BTC Tomas Sportu niso imeli nič novega... :(
Sem bila kar razočarana, ker si moram kupiti nove superge... ampak časa za v center pa nisem imela.
Uporabniški avatar
 DAVID 08
Danes sem v Trbovljah naroču Kayano, dobil ga bodo pa iz Ljubljane. Ko pridejo superge me pokličejo, res pripravne punce (da še malo naš TS pohvalim). :D Aja, pa 20% dol na TF - še boljš :D
Uporabniški avatar
 Marko Vzorec
pajo napisal/-a:TS je...
1. ...
2. ...
3. Cena...

Joj sam cene ne izpostavljat prosm te, k me prime da bi šel proti zahodu, če mi gre pa kej na živce so pa teli naši € trgovci. Za dotični primer asics gel nimbus 10ka, priporočena cena je €83 mislm FO to je 55% razlike v ceni, v € območju je povprečje tega modela 105€ ne pa zelenca pa pol, pa še unih 20% k je popusta za TF, lepo vas prosim, heh se pač stornira račun pa ne plačajo DDVja, profit ma pa isti, tko k kolesarske trgovine vse ponujajo 20% gotovinskega popusta, na koncu leta pa napišejo da je bla napaka na kolesu in da prodaje ni blo. Komercialni ceni se približamo ob razprodajah tm pri -40-50%, da o realni ne govorimo. Jebeš dodano vrednost k je pa treba tud kej pojest, pa otroke v šolo poslat. Cenej bi se prodajalo ljudje bi več tekli, tudi več bi jih teklo, na superge bi se malo manj pazilo, bile bi hitreje uničene oz. bi jih hitreje menjaval/jih imeli več na lagerju, splošno počutje/zdravje ljudi bi se dvignilo na višjo raven /Če se veča število, tekačev je tud več povpraševanja po dodatni opremi
:wink:/ Jst srečen k sem dobil dva para vrhunskih copat za 110€ ti srečen k si jih prodal 2x toliko, nas tri prjatli. Ne pa peesda vsakega oskubit za čim več € ni dobro za karmo, boste radirka v naslednjem življenju...
Uporabniški avatar
 Ksenija
DAVID 08 napisal/-a:Danes sem v Trbovljah naroču Kayano, dobil ga bodo pa iz Ljubljane. Ko pridejo superge me pokličejo, res pripravne punce (da še malo naš TS pohvalim). :D Aja, pa 20% dol na TF - še boljš :D

kaj pa zaradi številke, a si čist ziher da si ta pravo cifro zadel... če ne bo prav, jih boš moral v Lj it zamenjat? pa popust na TF - za te copate al za katere koli tekaške zadevce, a si kej povprašal.
jaz bom verjetno šla po copate kar v ljubljano... imam nekaj modelov v mislih, pa da vidim kteri bodo najbolje pasal na moje tačke...
Uporabniški avatar
 DAVID 08
Ksenija napisal/-a:kaj pa zaradi številke, a si čist ziher da si ta pravo cifro zadel... če ne bo prav, jih boš moral v Lj it zamenjat? pa popust na TF - za te copate al za katere koli tekaške zadevce, a si kej povprašal.
jaz bom verjetno šla po copate kar v ljubljano... imam nekaj modelov v mislih, pa da vidim kteri bodo najbolje pasal na moje tačke...

Sem dve cifre naroču( na sumu mam 43,5), ena more bit. Če mi ne bojo štimale, TS pošlje v Lj, popust velja v vseh TS-ih na vso tekaško opremo.
Je pa res, da maš v Lj več izbire. Prvič sem tut sam šel na Čopovo in bil zelo zadovoljen s postrežbo (si vzamejo cajt zate), zdej pa nimam namena nč it v Lj, zato sem kr tle naroču.
 Tamzi
Meni so pa rekli, da ne naročajo več iz drugih trgovin, ker je bilo preveč vsega in da lahko samo na netu kupim, če oni nimajo moje številke.

Zdej pa res ne vem :?: :roll:
Uporabniški avatar
 DAVID 08
Kaj pa vem, jst sem se lahko zmenu :D
Uporabniški avatar
 DAVID 08
Danes sem sprobu kayano in sem zaenkrat zelo zadovoljen. To leti k' strela :lol:.
ts čopova 14 napisal/-a:...GEL NIMBUS 10
Moški tekaški copati za supinatorje in nevtralne tekače. Blaženje po celi dolžini podplata. Zadovoljil bo tudi težje in močnejše tekače.
...amm težji in močnješi tekači imamo tudi večje številke stopal, zakaj samo do 46?
Uporabniški avatar
 •erc•
ker so se večje cifre že prodale?

a na superge.si jih ni?

poskusite tam....;)
Uporabniški avatar
 Marko Vzorec
Vprašanje če so jih sploh imeli, ko so prišle sem gledal malo po ostalih državah kjer imajo tam do US15, 14 dni nazaj sem bil v TSju niso imeli, tudi prodajalec je rekel da bo prečekiral na netu in da je 46 največja, sem še sam preveril na spupegah, ni. Bil v Intersportu ki tudi nimajo več kot 46, škoda. :cry:
 superga
Kakšno večjo številko Nimbusa bi se dalo naročiti iz Asicsa.
Če mi sporočite katera velikost vas zanima bom preveril njihovo zalogo.
l.p.
superga
Uporabniški avatar
 lonely
V soboto sem pri vas (TS) kupil Gel Nimbus in lahko povem da so se
po treh vikend tekih ,cca 38km,odlično obnesle.
Bolečina v Ahilovi tetivi je takoj izginila. HVALA

Lp

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA