področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

Uporabniški avatar
 jpotoc
[url=http://www.racunalnistvo-potocnik.si/polar/] Slika
[/url]

Štartna številka na udeležbi katerekoli športne prireditve v letu 2005 vam prinese 15% popust.

Športnim društvom in njihovim članom priznamo poseben popust.

Možnost plačila z plačilnimi karticami BA, Maestro, Diners, Karanta, Visa, Mastercard... v tem primeru popusta ni.

Ugodno plačilo na obroke.

:arrow: Spletna stran :!:
Nazadnje spremenil jpotoc, dne 29 Okt 2005, 09:34, skupaj popravljeno 1 krat.
 tommi
kaj moram imet da dobim 15 skonta?
 Gustl
Ja, pa so se vedno drazji od www.maraton.si. Dajmo fantje pri Potocniku se malo spustiti cene.
Uporabniški avatar
 ero
Gustl, kako to misliš dražji? na maraton.si je Polar S725 86.500 SIT, pri Potočniku pa 86.400 SIT. je to dražje? in ko upoštevaš še popust, ti Potočnik ponuja tega Polarja za 73.440 SIT. je to dražje?

itak pa osnovno ceno določa uvoznik in prodajalci nimajo veliko svobode pri višini in časih popustov. zato je ta ponudba zelo ugodna in mislim, da ni prav, da si se tako odzval!
 Gustl
Ja pri maraton.si je 15% gotovinski popust itak po default-u. Ce si fantje ze delajo reklamo na forumu, pa naj se vsaj malo bolj potrudijo. Sem pa jaz primerjal F4, ki ga slucajno kupujem za zeno.

Potocnik: 21360
maraton.si: 20700

Sej ni problem, sem pa takoj besen ko vidim neko bedno finto ala prinsei stevilko, pa mas 15% popust. Ta popust pa ma kdo drug ze itak prosto na razpolago.
 Gustl
Aha, sem se enkrat preveril in imas kar prav. Oni v Brezicah imajo popust v ceniku ze upostevan. No ja, se bodo pa oni malo bolj potrudili.

Sorry.
Uporabniški avatar
 milan
Meni bo že v korist saj ga bom v teh dneh pri Potočniku kupil. :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA