področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

nakup je treba izvesti v isti trgovini ja...bomo se ze nekak dogovorili...mislim, da je moja sestra ju3 v ljubljani, ker se vraca s primorske, pa bi jo lahko vzela...

lahko daste mail, ali pa mi posljete vi mail, pa da vam javim ju3 100% ce jo bom vzel
OFF:

Jaz sem imel garmin 405 CX, pa sem jo potem prodal, ta krog na dotik je nepraktičen, ko je dež imaš vlažne prste od švica, akumolator zdrži samo kakšnih 5 ur, če vmes še kaj nastavljamo, brskamo....dobr premislte, če se vam splača dat za 405 ...200-250 evrov.
Satelite pa dobr lovi, jaz sem tekel po dolinah, v gozdu pa sproti dela, pot tud presenetljivo dobro riše, le kakšnih 5 metrov je zamika, kar pa je v naravi kaplja v morje...višina je super, grič 760 metrov, kaže 759 metrov, v hiši 708 metrov tud kaže tam tam,....

Kaj več pa bodo drugi povedal, probaš, stestiraš, če ti je všeč obdržiš drugače prodaš.

Mene je motil v glavnem samo ta krog na dotik, ne prime dobr v vlažnem vremenu.
T1 napisal/-a:
T1 napisal/-a:
bocco napisal/-a:Pardon, se opravičujem, sem spregledal da Forerunner 310 kupujete... Ja, tle pa res Garmin nima konkurence.... Jaz imam Wayteq cestno navigacijo.

Živjo, v oči mi je padlo tole:

http://www.mojatrgovinica.si/x950-hd/14 ... grama.html

Zanima me, če se da menjati baterijo? Če se ne, potem zadeva na terenu ni preveč uporabna.

LPT1

Aja, pa še to: koliko popusta dobimo člani TF ?

bocco napisal/-a:Baterija se da menjati, stane cca. 5€

Kupil sem omenjeni stroj:

http://www.mojatrgovinica.si/x950-hd/14 ... grama.html

in takoj opazil, da se baterija NE DA MENJATI. Kakšen komentar bocco? O zavajanju kupca? Lepo sem vprašal, če se baterija da menjati. In odgovor je bil, da se da. Podatek sem seveda iskal tudi na internetu, pa nikjer nisem uspel dobiti fotografije izdelka iz zadnje strani. Zato sem verjel na besedo. In se opekel. Moram priznati, da nisem ravno dobre volje :evil: !!!

LPT1

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA