področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

PROSPORT
Danes smo naročili novo pošiljko. Če ima kdo kakšno posebno željo po modelu, ki ga do zdaj nismo imeli, naj čimprej sporoči. Naročilo lahko še popravimo.
Modeli, ki so na izbiro so vidni tu: www.polaritalia.it
 Warp
Mene zanima kako se Polar S725X Pro team edition obnasa ce ga uporabimo za plavanje, oz. ce ga sploh lahko. A je to ubistvu cist ista ura kot Polar S725X, sam drug design? Tega nej bi uporabljali tut triatlonci.
Mogoce ni pravo mesto, vendar se zanimam za nakup ene ali druge ure, pa me zanima. Uro bi uporabljal tako za tek in kolo, za plavanje in pa tudi druge aktivnosti. Se mi pa zdi cudno da je Pro team edition tok cenej. Mogoce slabsa kvaliteta?

THX

LP
 Jaka1
Pozdravljeni, tudi jaz se zanimam za Polar S725X Pro team edition in se pridružujem zgoraj postavljenim vprašanjem. Po kakšni ceni se ga da dobit in ali ima možnost dokupa senzorja kadence? Hvala in LP
 PROSPORT
Warp napisal/-a:Mene zanima kako se Polar S725X Pro team edition obnasa ce ga uporabimo za plavanje, oz. ce ga sploh lahko. A je to ubistvu cist ista ura kot Polar S725X, sam drug design? Tega nej bi uporabljali tut triatlonci.
Mogoce ni pravo mesto, vendar se zanimam za nakup ene ali druge ure, pa me zanima. Uro bi uporabljal tako za tek in kolo, za plavanje in pa tudi druge aktivnosti. Se mi pa zdi cudno da je Pro team edition tok cenej. Mogoce slabsa kvaliteta?

THX

LP

To je posebna serija, zato je cenejši. Gre pa za kolesarski model, seveda lahko z njim tudi plavaš. To ni isti model, kot je bil S725X s Foot Podom in senzorjem kadence. Zraven dobiš le senzor hitrosti. V Italiji imajo vsako leto kak model podoben temu s posebno nizko ceno. Lani se je mislim da imenoval TDF Edition. Gre v glavnem za kozmetične popravke, ostalo je isto.
 PROSPORT
Jaka1 napisal/-a:Pozdravljeni, tudi jaz se zanimam za Polar S725X Pro team edition in se pridružujem zgoraj postavljenim vprašanjem. Po kakšni ceni se ga da dobit in ali ima možnost dokupa senzorja kadence? Hvala in LP

Cene so -25% od tistih na polaritalia.it.
Vsi dodatki, ki se jih da dokupiti so tudi na omenjeni strani. Cene so poleg vsakega modela.
 Jaka1
Ali se pri tem modelu dobi zraven tudi Polar Protrainer5 program za analizo ali morda kakšen drug program?
 zappa
Jaka1 napisal/-a:Ali se pri tem modelu dobi zraven tudi Polar Protrainer5 program za analizo ali morda kakšen drug program?

Če ti kaj pomaga: na Polarjevi strani piše, kje bi MORAL biti ProTrainer vključen v kompletu skupaj z uro:

"The Polar ProTrainer 5 professional software comes with Polar RS400, Polar RS400sd, Polar RS800 and Polar RS800sd. It will be updated to Polar AXN500, Polar AXN700, Polar S625X, Polar S720i and Polar S725X during 2006-2007."

link:
http://www.polar.fi/polar/channels/eng/ ... s/PPP.html
Uporabniški avatar
 Primula
PROSPORT napisal/-a:Vsi dodatki, ki se jih da dokupiti so tudi na omenjeni strani. Cene so poleg vsakega modela.

Potem se da dobiti karabin in elastični pas za AXN500?
 PROSPORT
Sredi naslednjega tedna dobimo novo pošiljko.
Hribovski modeli:
AXN Blue 2 kom
AXN 500 Black 1 kom
AXN 500 Green Army 1 kom
AXN 500 Expedition 1 kom
AXN 700 1 kom
Fitnes modeli:
F55M Brown 1 kom
F 55 Black 1 kom
F 6M Black 1 kom
Tekaški modeli:
RS 800SD 2 kom
RS 200SD Black 3 kom
RS 200 Black 1 kom
RS 200 Red 1 kom
Kolesarski model:
S725X Pro Team Edition 2 kom

RS 800G3 žal trenutno niso dobavljivi, prav tako Foot Pod S3.

Od prej so na zalogi še:
RS 400 1 kom
RS 400SD 2 kom
RS 100 Black 2 kom
RS 200SD Red 1 kom

Kot sem povedal že prej so vse cene za 25% nižje kot na internetni strani: www.polaritalia.it
Uporabniški avatar
 ninchi
Čau!
Cena, zmanjšana za 25% velja za vse modele, ki si jih tukaj naštel? na gotovino? :)

lp

nina
Uporabniški avatar
 bigk
Je mogoče na zalogi kakšen food pod S1? Če ni, a se ga da naročiti?

Hvala.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA