področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

Kontaktiral sem z njimi preko maila, glede možnosti palčila z Paypalom in možnosti pošiljanja v Slovenijo. Odgovorili so pa mi tole:

Hi,

Yes we accept paypal, please choose this option when re directed to sagepay.
Shipping is free, orders are dispatched within 3 – 5 days of being placed.

Thanks
Pro4Sport

Sem pa svoje nove Broookse včeraj naročil preko superge.si, ker iamjo 20% popusta do 30.9.2011 z kodo POLET16.
bendro napisal/-a:Tu imaš kodo za 10% popusta na startfitnes: DISCOUNT10, ampak velja samo še danes do polnoči (3.10.2011).

Najlepša hvala, ampak sem bila do polnoči prepozna, sem pa izbrskala novo kodo če komu koristi: athleticos11 (10%) :)
bendro napisal/-a:Pozdravljeni,

mene pa zanima, če je že kdo kupoval iz UK preko pro4sport (http://www.pro4sport.co.uk/running/default.asp)?
Imajo ugodne BROOKS Glycerin 9 (http://www.pro4sport.co.uk/running/shop ... al+Running), pa free shipping v Slovenijo.

Hvala

Naj podelim mojo izkušnjo. Tu sem si kupila brooksice in dostava v SLO je bila res brezplačna. Morate pa vzeti v zakup, da proces od naročila do prejema traja malo dlje (pri meni je trajalo 2 tedna, da sem jih dobila) in še pri barvi modela se ti znajo zmotit. Jaz sem npr. naročila model v modro/zeleni, dobila pa v vijolični....je bila pa vsaj velikost prava. :D Če pa vas vse to ne moti, je nakup res ugoden.
Naročilo pri Wigglu... Kdo pripelje pošiljko na dom? Pošta Slovenije ali kakšen kombi GLS, DHL ipd.? Če je 2.varianta, kako se zmenim v primeru, da me ni doma?

Hvala za odgovore in lep pozdrav
:)
MančaPomaranča napisal/-a:Naročilo pri Wigglu... Kdo pripelje pošiljko na dom? Pošta Slovenije ali kakšen kombi GLS, DHL ipd.? Če je 2.varianta, kako se zmenim v primeru, da me ni doma?

Hvala za odgovore in lep pozdrav
:)

Meni jo prinese poštar, tudi stvari od startfitnesa. V kolikor me ni doma pusti v nabiralniku obvestilo o prispeli pošiljki. Paket nato sam dvignem na pošti :D .
Pošta. Dobiš številko preko katere spremljaš potek dostave, ko pride v Slovenijo.

Npr.

Datum Pošta Opis
03.11.2011 xxxxx Pošiljka predana v dostavo
03.11.2011 xxxxx Naslovnik obveščen, pošiljka pripravljena za izročitev na pošti

Sem ravno danes dobil.
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 41

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA