področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

Uporabniški avatar
 MojcaZ
Prodajalec v Hoferju (v Velenju) mi je rekel, da nimajo vsepovsod enakih artiklov. :roll: Ta trenažer za nordijsko hojo naj bi bi imeli samo tam kjer jim nekako ne gre prodaja in jo hočejo s takšnimi akcijami povečati. Zaloga je omejena zato tudi ni po celi Sloveniji enako.

Prou čudno me je pogledal, kaj zdej hočem in mi jasno dal vedet, če ne preberem letak do konca, da vse gor piše, kje bojo te akcije potekale. :roll: Kr neki, so čudni teli v Hoferju. Kar koli jih vprašaš, vse jim je težko nardit.

Tekaške majice pa so se mi že strgale. Mal dnarja mal muske. In to res drži.

Strinjam se z Matejo, da tale naprava za trebušnjake ni nič vredna in ti nič ne pripomore k večji treniranosti. Glavo si lahko sam podpiraš.

Uglavnem, takle mamo in nič drugač. Hofer mi ni kej preveč všeč. :wink:

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 Damijan
Nogavice!!! Na zalogo!
Uporabniški avatar
 raziskovalec
RoKo napisal/-a:http://www.hofer.si/si/html/offers/ponudba_od_torka_25_03_2008.htm

Ure???????

majice, hlače, nogavice, torbica, jakna

Copati????????????????

S copati (predlanski model) iz Hoferja imam dobre izkušnje le za sprehajanje. V njih sem slučajno odtekel tudi že 21 km in .... sem preživel a bi rekel :nono: Čeprav morda tele izgledajo boljše.

Majice, hlačke in nogavice (dosedanje izkušnje) so zelo kvalitetne glede na ceno. Tole grem verjetno tudi kupit.

Jakne so še kar, morda nekoliko premalo zračne - dosedanji modeli.
Tale izgleda malo drugače.

Me pa zanima, če ima kdo izkušnje z uro, zadnjič sem bil po službi že prepozen.
Uporabniški avatar
 -metka-
Pozimi, ko so imeli dolge tekaške pajkice po 10eur, mi jih je dragi tudi kupil. Ker sem spet premala zanje :-(( , jih je dobila soseda, ki jih zdaj vsakič, ko priteče mimo bajte, ne more in ne more prehvaliti :evil: Tko da sklepam, da je za to ceno tekaški tekstil tu super nakup (...šmrk...)
Uporabniški avatar
 mirko1
Damijan napisal/-a:Nogavice!!! Na zalogo!

je res, ugoden nakup. so precej kvalitetne predvsem pa vzdržljive. po 30 pranjih , kot nove, nobenih žuljev. le za poletno vročino niso.
lp , mirko
 ton
Da ne boste vsi brzeli: tekaške goodies naj bi prodajali od prihodnjega torka naprej.
Dejansko pa je moja crane spodnja majica prva klasa.
Uporabniški avatar
 bobr
In bodite zgodaj zjutraj v vrsti ker bo sigurno spet vse razgrabljeno...
Uporabniški avatar
 IČA
Z vsem kar sem do sedaj kupil sem zadovoljen, ni pa pričakovati čudežev za takšno ceno. V torek pa si po vsej verjetnosti nabavim nov "namakalni sistem", mogoče še nogavice, teh ni nikoli preveč.

lp
Uporabniški avatar
 Classix
Hofer Ljubljana-Moste...pet do osmih pred vrati že cca. 20-25 strank. Ob poku pištole pričakovan naval pri košarah z opremo, predvsem dresi in jaknami. V miru izberem nogavice, ter čakam, da v košari z jaknami razmečejo artikle. Skoraj vsi potencialni kupci so ožji od mene in res...po nekaj minutah v miru zagrabim jakno XL in odšpanciram do blagajne...za regeneracijo pa še sprehod do Rakovnika.
Nogavice izgledajo odlično in so za to ceno vsekakor zelo dober nakup. Jakna...kolikor denarja, toliko muzike...vsaj na prvi pogled, otip...

Prijeten in uspešen dan vam želim!

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 Tasko
Prišel, videl, kupil :D

Nogavice so zelo dobre, majica pa tudi (samo malo me sprednji šiv moti)

Zelo zadovoljen :D

lp, Blaž
Uporabniški avatar
 grb
Oj

Evo prvic v zivljenju sem se malo po odprtju trgovine zapodil v "Akcijo" :-)) Ker smo vmanjsem kraju so bili pri koritu seveda sami znanci. No smo kar nekaj nakupili. Nekoc sem povsem slucajno kupil dolge debele tekaske hlace ki se super obnesejo in tko sva z zeno izkoristila se tokratno akcijo.

G.
Uporabniški avatar
 Radolca
jaz sem pa v Hofferju ta zadnjo uro kupil za 30 Eurov.
Da vidim, kakšne možnosti so na njej. Če mi glih ne bo všeč, jo bom pa nazaj nesel.
Zanimivo, zjutraj sva bila z dekletom v Ljubljani v Hofferju, so imeli še cca 15 ur. Potem sva pa ob desetih prišla v Hoffer v Lesce, so pa slučajno še eno na blagajni imeli :!: :lol:
Uporabniški avatar
 pajo
Pravkar bil na Viču in razen malo močnejših postav ni več cifer. Vzel 2 švic majici ena bo že ta prava številka ni hudiman.
Uporabniški avatar
 bobr
Malo prej vzel nogavice v šiški. Zgledajo ok za ta denar.
V oči mi je padlo tudi digitalno pomično merilo (elektronski šubler po domače :)) saj ga dajejo za borih 10€. Kaj čmo, za vedno sem tehnik po duši :wink:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA