področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

Živjo!

Septembra sem kupila tekaške čevlje Nike Woman LUNARGLIDE+ 2 f10, ki sem jih obula natanko dvakrat jeseni in enkrat sedaj (vsega skupaj kakšnih 10 km teka) ... in obupala nad velikostjo. Povsod namreč priporočajo, naj bodo čevlji za tek številko večji. Tako sem kupila št. 41, kar pa je preveč ... Ob teku imam občutek, da noga ni stabilna. Tako jih sedaj prodajam. Kupila sem jih za 124,99 €, prodam jih za 65 €.

Informacije na: pika.preglk@gmail.com (okolica Ljubljane).

Ženski tekaški model za vse načine teka (pronacija, supinacija, klasika). Primernejši za lažje in srednje težke tekače z manj izrazito pronacijo ali za vse teže supinatorjev z manj izrazito supinacija. Seveda je primeren tudi za vse z nevtralnim načinom teka (vse teže tekačev). Za večino rekreativcev je primeren tudi kot model za tekmovanja. Za blaženje se v tem modelu ne uporablja več zračne blazine, ampak nov material "LunarLon", ki je vgrajen v srednjem delu podplata.Sistem, ki omogoča prilagajanje blaženja in podpore našemu stopalu pa se imenuje "Dynamic Support" platforma. Za dodatno stabilnost notranjega dela pete je vgrajen tanek del iz mehke plastike, ki je povezan z delom pod stopalnim lokom. Ta del v primeru močnejše pronacije nudi stopalu dodatno oporo. V primeru supinacije pa je ta del dovolj prožen, tako da ga ne občutimo. Izredno dobro in tudi enakomerno blaženje po celotnem podplatu je še posebno odlično na trdih npr. asfaltnih podlagah.

Lep dan!
Pika, nesojena tekačica ;)
Priponke
nike.jpg
nike.jpg (35.11 KiB) Pogledano 935 krat

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA