področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

Uporabniški avatar
 miciM
OBVESTILO!
Vsi udeleženci Ljubljanskega maratona imajo možnost do maratona in ŠE nekaj dni po njem (do 31.10.2012), kupovati tekaško opremo s -30% popustom.
Da so udeleženci maratona se izkazujejo z VOUCHER-jem ali štartno številko od četrtka dalje.
Ker se popusti ne seštevajo se drugi popusti izklučujejo ali pa se lahko koristi le te, naprimer AKCIJA 3 ZA 2(lahko koristite pa to :D ), .......

:wink: miciM
TS, Čopova 14

p.s.Dva dni po maratonu pa zato, da si tudi bolj utrujeni odpočijejo :lol: :lol:
:laola
Uporabniški avatar
 miciM
Ker bo v mestu ŽIV-ŽAV, bo trgovina na Čopovi
odprta: sobota od 8 - 17
nedelja od 8 - 14

VABLJENI
p.s. mene v nedeljo ne bo :lol: :lol: :lol: , bom malo tekala po Ljubljaniupam, da ne predolgo

:wink:
 spela*
miciM napisal/-a:OBVESTILO!
Vsi udeleženci Ljubljanskega maratona imajo možnost do maratona in ŠE nekaj dni po njem (do 31.10.2012), kupovati tekaško opremo s -30% popustom.
Da so udeleženci maratona se izkazujejo z VOUCHER-jem ali štartno številko od četrtka dalje.
Ker se popusti ne seštevajo se drugi popusti izklučujejo ali pa se lahko koristi le te, naprimer AKCIJA 3 ZA 2(lahko koristite pa to :D ), .......

:wink: miciM
TS, Čopova 14

p.s.Dva dni po maratonu pa zato, da si tudi bolj utrujeni odpočijejo :lol: :lol:
:laola

Jaz sem popust izkoristila že danes. :wink:
Uporabniški avatar
 miciM
ROSI64 napisal/-a:Meni je pa tako težko dobit superge :( imam namreč 47 številko :D plavutke :lol: pa le malo katera trgovina drži te številke :lol: :lol:

Ja kateri model bi pa Vaša velikost imela,trenutno imam adizero adios 2 :D , pa še kaj mogoče

p.s.: jutri ne delam, ker tečem, ti pa tudi, se pravi v ponedeljek popoldan :lol:
Uporabniški avatar
 ROSI64
miciM napisal/-a:Ja kateri model bi pa Vaša velikost imela,trenutno imam adizero adios 2 :D , pa še kaj mogoče

p.s.: jutri ne delam, ker tečem, ti pa tudi, se pravi v ponedeljek popoldan :lol:

Po pravici povedano, še vedno iščem nadomestek za stare dobre skylonke. :D Moram bi priti na probo. Nekaj podobnega bi rabil, kot si napisala, gledam tudi Saucony Kinvara 3. Pač hiter nevtralen tekmovalni superg. :wink: Problem pa je ker ni številk 47 in tudi probat ne morem, :( kar na slepo naročat pa si tudi ne upam.
Moram pa pohvalit TomasSport trgovino, :clap: saj so mi pred leti že pomagali in mi naročili skylonke 47, ker v mnogih drugih trgovinah dobim odgovor; ne držimo in ne naročamo. :(
 spela*
ROSI64 napisal/-a:Po pravici povedano, še vedno iščem nadomestek za stare dobre skylonke. :D

Tudi ti, kaj? No, jaz jutri tečem v skylonkah - ta par sem zelo šparala. :)
Uporabniški avatar
 ROSI64
spela* napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:Po pravici povedano, še vedno iščem nadomestek za stare dobre skylonke. :D

Tudi ti, kaj? No, jaz jutri tečem v skylonkah - ta par sem zelo šparala. :)

Tudi jaz :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA