prostor za obvestila in debato o forumu samem - delovanju, uporabi, težavah, predlogih, ... torej tehnični in ne vsebinski vidik uporabe foruma
Uporabniški avatar
 ero
#2072
hoj,

še ena malenkost, ki sem jo že večkrat želel poudariti a jo vedno pozabim:

vaše uporabniško ime je točno tako kot ste ga vnesli ob včlanitvi. ob prijavi ga morate vnesti na enak način. veljajo vse velike črke, šumniki, pike, vejice, presledki, ..., ki jih morda vsebuje vaše ime

na kratko:

MojeIme in mojeime ni isto :!:

svojega imena naknadno ne morete spremeniti. lahko pa rečete administratorju ... :)
 Leon
#56705
Zdravo, Ero, rad bi spremenil uporabniško ime in sicer bi ga rad skrajšal, sedaj sem kaucevleon, rad bi pa spremenil v :leon: , se bo dalo zrihtat???
ŽE VNAPREJ HVALA-LEON
Uporabniški avatar
 Tatjana
#66364
Ero, bi lahko tudi jaz spremenila ime? Iz __Maja__ v Tatjana
 Obivankenobi
#66864
Pozdravljen Ero!

Jaz sem tudi ugotovil, da je moje uporabniško ime malo predolgo in prezakomplicirano za izgovorjavo :lol: :oops:, pa bi se preimenoval iz Obivankenobi v boris73

Za rešitev zadeve se ti že vnaprej zahvaljujem :cast:

LP!
Uporabniški avatar
 kustus
#66891
LP

Škoda meni se je pa prav dopadlo ime OBIVANKENOBI. Pa seveda te razumem ker jih je veliko vprašalo kaj to pomeni. po moje ostani to kar si.
Uporabniški avatar
 Nadj@
#66892
CIAO

Kaj je zdaj to ali vas je zagrabila manija preimenovanja. Ostanite to kar ste saj je to samo nickname.
Uporabniški avatar
 mirko1
#66895
To res nikamor ne vodi. Naprimer, jaz nikoli ne bom spoznal Maje, kvečjem le Tatjano. :shock: :D
lp, mirko
 Obivankenobi
#66898
kustus, nadj@, razumem vajino razmišljanje, ker jaz sem tudi na začetku, ko sem se prijavljal na forum razumel to kot nickname, ki ga bom uporabljal samo za logiranje na forum in nič drugega :shock: :lol:, vendar sem skozi čas ugotovil, da se s tem imenom predstavljam tudi drugim ljudem v živo, kar pa je pomenilo, da če si že nisem jezik zlomil :cenz: :ignore: :bum: sem moral marsikateremu dalj časa razlagati, kaj ime pomeni, tako, da sem se po tehtnem razmisleku odločil, da spremenim zadevo na krajši in bolj prepoznaven ime!
Mislim, da imam sedaj še največji problem kako spremeniti ime na majici...je pa res, da tudi jaz upam, da ne bo še več ljudi spreminjalo imena, saj bi to verjetno povzročilo kar veliko zmedo :argue: :lol:
Ja kokrkoli že, jaz ostajam isti, bolj malo pišem na forumu, če pa že, objavljam šale po sistemu copy - paste.. :hack: :ignore:

Lp
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
#66928
Obivankenobi! Prosim, da ostaneš Obivankenobi, ker sem se ravno naučil to izgovarjati in se mi zdi prav posrečeno in nekaj posebnega...
Uporabniški avatar
 Tatjana
#66934
mirko1 napisal/-a:To res nikamor ne vodi. Naprimer, jaz nikoli ne bom spoznal Maje, kvečjem le Tatjano. :shock: :D
lp, mirko


Mislim, da si Majo že spoznal - na štengah na Kalvarijo ;)
 Obivankenobi
#66937
DuleKTKV napisal/-a:Obivankenobi! Prosim, da ostaneš Obivankenobi, ker sem se ravno naučil to izgovarjati in se mi zdi prav posrečeno in nekaj posebnega...


Ok, DuleKTV in ostali, prošnja uresničena, bom ostal Obivankenobi (sem že pisal Erotu!), si pa nisem mislil, da vam je ime toliko všeč :shock: :oops: :roll:

LP :wink:
Uporabniški avatar
 raziskovalec
#66954
Obivankenobi napisal/-a:bom ostal Obivankenobi ...

:clap:

Mislim, da izvirna imena popestrijo tale naš virtualni svet.
Naj bo sila še naprej s teboj.
 Nataša
#66957
Ma ja, mene je tudi kar stisnilo, ko sem prebrala, da se bo Obivankenobi preimenoval. To pa ne. Je blo že to dovolj, da je marathon postal tomaz.zupancic :wink:

LP od navadne, dolgočasne Nataše (milijon nas je... :cry: :lol: )
Uporabniški avatar
 lunca
#66963
Nataša napisal/-a:Je blo že to dovolj, da je marathon postal tomaz.zupancic :wink:Pa Pantha rei, pa priseljenka, pa....Priznam, tudi mene je malo mikalo, da bi se preimenovala, kajti ko sem se prijavila na ta forum, sem si mislila, da je to pač en forum več in itak pišeš samo pakrat, pa itak te noben ne pozna....No, obrnilo se je drugače in moj nick mi ni bil več všeč, ker ni bil ravno premišljeno izbran. Po drugi strani pa - pod tem nickom me poznate, pa kaj potem, če nihče ne ve mojega imena. Je pa tud luštno, ko kdaj za sabo slišim lunca. In ko na kakšnem drugem forumu naletim na kakšno lunco, si mislim, da mi je ukradla nick :twisted:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA