prostor za obvestila in debato o forumu samem - delovanju, uporabi, težavah, predlogih, ... torej tehnični in ne vsebinski vidik uporabe foruma
#103743
hoj,

kot ste verjetno opazili, se od včeraj, 02. oktobra dalje na Tekaškem forumu na več mestih pojavljajo oglasi, ki vabijo k sodelovanju v anketi MOSS.

kaj sploh je MOSS? kratica pomeni Merjenje Obiskanosti Spletnih Strani in je verjetno edina resno zastavljena akcija za neodvisno meritev uporabe spletišč v Sloveniji. Sestavljena je iz treh delov: tehničnega merjenja obiska spletišč, spletne ankete in telefonske ankete.

MOSS se izvaja dvakrat letno - pomladi in jeseni. To jesen poteka od 2. do 29. oktobra. V jesenskem merjenju se MOSSu priključuje tudi Tekaški forum. in tu nastopite vi :)

prosim vas, da obvestite vse, za katere menite, da jih zanima tematika Tekaškega foruma, naj ga obiščejo. kliknite tudi na pasice MOSS in izpolnite anketo. saj ni predolga. slabih deset minut pa bo.

Tekaški forum sicer mesečno obišče okoli 25.000 različnih obiskovalcev, ki mu namenijo okoli 60.000 obiskov. s pristopom k meritvi MOSS želimo te številke tudi uradno potrditi.

Bistvo pa ste v vsakem trenutku vi - obiskovalci in uporabniki foruma. vsebina foruma je za vas in vi delate vsebino. zato se bomo skupaj še naprej trudili, da bo naša družina rasla ob kvalitetnih vsebinah in dodatni ponudbi. poleg sodelovanja na forumu in srečevanja v živo bomo še naprej nudili nagradne igre in uganke, poskrbeli bomo za ugodne nakupe kvalitetne opreme in pripomočkov, trudili se bomo, da bo do vas prišlo čim več koristnih informacij - vse za en namen - da se skupaj zmigamo in gremo na tek :D

hvala vam za pomoč in povejte naprej ...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA