prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 Zgank11
#367564
Pozdravljeni,

sem sicer nov na forumu, vendar sem tukaj že zasledil ogromno koristnih informacij zato me zanima ena stvar. Tukaj bi se obrnil predvsem na uporabnike Polar Vantage V ure.

Sam sem pred mesecem dni kupil Polar Vantage V uro in ura od začetka ne dela vredu. Težave, ki sem jih do sedaj zasledil so bile sledeče

1 Nikakor nisem mogel posodobit ure(šele v nekem 10 poskusu mi je uspelo)
2 Višina, ki jo ura prikazuje se razlikuje do 50 metrov ali celo več in uporabljam vedno isto traso. Da štartni višini ne govorim vedno drugače (cca 30-40 metrov razlike v začetku glede na prejšnje vadbe)
3 Ko grem na tek pokaže takoj na začetku včasih že 0,5 km pretečenega pa ne naredim niti 10 metrov.
4 Pretečene metre šteje 4x ali celo 5x glede na pretečeno razdaljo
5 Touch screen občasno čisto neodziven.
6 Telefon in Polar Flow se nikakor ne moreta več povezati. Kak teden je delalo potem ne več
7 Izbira športov se kar naenkrat podvoji, potroji oz. se določeni športi sami od sebe zbrišejo/se ne prikažejo

Skratka, da ne dolgovezim in pišem več vseh napak in problemov me zanima ali je še kdo imel toliko težav s eno uro. Sicer sem prej uporabljal V800 in morem povedat da sem trenutno zelo razočaran nad Polarjem. Sploh ker sem pričakoval, da bo ura vsaj približno na nivoju V800.

Hvala za odgovore.
Uporabniški avatar
 husein
#367566
Sam uporabljam VV eno leto. Deluje brezhibno, od baterije, ki je odlična, do gps-a, ki je načeloma kar zanesljiv (razen v bližini blokov, visokih objektov), prav tako višinomer (gps+tlak).
Update, zadnji 5.0, sem vedno naredil prek računalnika (Polarjevo priporočilo) in ne prek telefona, treninge pa vedno sinhroniziram prek telefona in avtomatsko v Stravo.
Poizkusi še factory reset.
Sicer pa kontaktiraj servis (www.urca.si) ali uradnega zastopnika (Sport Agent v Trzinu).
Uporabniški avatar
 jorgamesh
#367588
Imam to uro eno leto in deluje brez težav.

Če tovarniška ponastavitev ne bo pomagala, gre po opisanih težavah za defekten primerek ure in me čudi, da že prej nisi uveljavil garancije.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA