prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 lukkka
hvala mamut... za pojasnila, bomo probal. Na keri polovički si pa bil?

Na mljetu sem opazil nekoga s temi štumfki. Pa si kdaj pomislil, da krčev nisi imel mogoče zaradi večje količine treninga, ali pa ker ni bilo nikakršne vročine, ipd. Misliš, da je res šlo gladko samo zaradi štumfov?
 Mamut
Jaz sem dirkal St.Polten in Saafelden. Gladko ne grem samo zaradi štumfov, ampak jasno tudi zaradi treninga, pogojev, itd. Prvo polovičko sem tekel brez na čisti ravnini - St.Polten, drugo pa v Saafeldnu - smo imeli 300m vzpona na 21 km. Na drugi sem imel štumfe že na kolesu (ker je bil precej mraz) in ko sem prišel na tek je bil občutek v mečih super - boljši kot v St.Poltenu (čas podoben). Je pa res, da je bil prvi na začetku sezone, drugi pa proti koncu - vmes pa jasno trening.

Mogoče se mi je skoraj bolj poznalo na treningih, predvsem na BRICKU (kolo-tek-kolo-tek), ko je bil feeling pri prehodu na teku dober, pa naslednji dan so bile noge - meča super. Tako, da sem lahko normalno naprej treniral. Moje izkušnje.
Uporabniški avatar
 RoKo
Staretov biser v polfinalu teka na 800 m moški Berlin 2009

Tekač je obut v posebne nogavice-nogometne .
Uporabniški avatar
 zigzag
Jaz imam pa nove CEP-ke :juhuhu: Res so zakon! Super občutek na nogi. Po moje bom šel danes še v posteljo z njimi. (Mogoče se bom pa končno lahko malce naspal :lol:) In jutri na "testno vožnjo" preden bo šlo v nedeljo zares...

Tudi s ceno so me v Tomas sportu 2 prijetno presenetili - 34,99 ojrov :clap: Sigurno si bom do konca tedna omislil vsaj še en par - tokrat "darkerskih"...
Uporabniški avatar
 zigzag
Ne, ne, brez skrbi. Vzel sem belo klasiko. Pa še te so bile zadnje v moji številki...
Uporabniški avatar
 semjul
:D

štirinajst dni nazaj nabavil en par CEP dokolenk. Prva testiranja po Pohorju (do 40km) so pozitivna,
Malo me moti ker mi v prstnem delu elastična nogavica tišči prste skupaj, posledično žulj med prsti, kar sem rešil z obližem.V predelu meč imam dosti manj bolečin med treningom in po njem. Sedaj čakam kakšno ultra preizkušnjo, da potrdim ali ovržem svoja občutja.
Črna barva bi bila super, sploh ko se bodo s pomladjo krajšale tekaške hlače.
Pa seveda cena. Zasoljeno in popoprano obenem. Tako imam namesto treh parov, zaenkrat le enega.
Uporabniški avatar
 Biz
zigzag napisal/-a:Jaz imam pa nove CEP-ke :juhuhu: Res so zakon! Super občutek na nogi. Po moje bom šel danes še v posteljo z njimi. (Mogoče se bom pa končno lahko malce naspal :lol:) In jutri na "testno vožnjo" preden bo šlo v nedeljo zares...

Tudi s ceno so me v Tomas sportu 2 prijetno presenetili - 34,99 ojrov :clap: Sigurno si bom do konca tedna omislil vsaj še en par - tokrat "darkerskih"...

Kako si pa dobil tako ceno??? Ponavadi so 50 eur...
Uporabniški avatar
 zigzag
To pa naredijo leta izkušenj v profesionalni prodaji in poslovnih pogajanjih :lol: Ne, v resnici imajo do 25. 10. 2009 30% popust na vse tekaške artikle (mislim, da je bilo celo objavljeno nekje tu na forumu).
Uporabniški avatar
 AVI
zigzag napisal/-a:Jaz imam pa nove CEP-ke :juhuhu: Res so zakon! Super občutek na nogi. Po moje bom šel danes še v posteljo z njimi. (Mogoče se bom pa končno lahko malce naspal :lol:) In jutri na "testno vožnjo" preden bo šlo v nedeljo zares...

...cenzura....
Nazadnje spremenil AVI, dne 23 Okt 2009, 21:45, skupaj popravljeno 2 krat.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA