prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 R-type
Lep pozdrav vsem.

Rabil bi pomoč. Prebral sem že celo morje primerjav, testov in forumov pa mi ni pomagalo veliko.

Vsi testi in primerjave so narejeno za klasičen tek. Jaz pa imam tek za povečanje moči in eksplozivnosti. Torej hiter štart ko dosežem max hitrost pa hitro ustavljanje in tako naprej. Na vsakem gležnju imam še po 3kg utež. Problem je ker pri tem stopalo izredno trpi (tek na asfaltni podlagi). In iščem tekaške copate z maximalnim blaženjem.

V vseh testih kjer sem bral najdem pri večini boljših modelov opombo odlično blaženje in razporeditev sile. Nikjer pa da kak copat prav blesti v tem. Če pa že najdem kakšnega pa v sloveniji ni naprodaj.

Torej se obračam na vas in vaše izkušnje. Kateri copati so po vašem mnenju najbolj "mehki" oziroma najboljše amortizirajo silo udarca noge ob tla. Pomembno mi je tako za peto kot sprednji del. Sicer mi je kontrola tudi važna vendar na prvem mestu je amortiziranje sile, ker me stopala že po nekaj minutah bolijo tako da moram odnehat.

Hvala

LP

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA