Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Očitno je vseeno bolje, da me ni bilo, glede na vse te komentarje. Sicer pa vedno pravim:"Nikoli ne veš zakaj je kaj dobro." Kakorkoli se kaj zgodi, se tako očitno mora.
Ne, Tae popolnoma nič nisi zamudil.

Se strinjam, da bi bila godba me tekmo zakon. Kljub obljubam, prav tu na tem forumu!, nihče ni meril časa.

Mene na tekmo prav gotovo ne bi bilo, če ne bi bil praktično domačin. Letos sem bil že tretjič in organizacija vedno precej podpovprečna. Nas pa je bilo kar enih 7 ali 8, ki smo po Vršiču šli še tole odlaufat. Izmed teh je bil posebno dober Dejan Zorman, je zaostal le za Letnarjem in Pintarjem.

Aja, govor Potrča je bil pa sploh zakon. Še dobro da sem vmes skočil na hitrco na Radolški alpinistični odsek. Jutr gredo naši na odpravo v Perujske Ande. Srečno!

No vse seveda ni bilo črno. Bi pa bi bila organizacija lahko bistveno boljša, sploh če vzamemo za merilo (pre)visoko štartnino.
Še par slik (naložene v obratnem vrstnem redu, pa se mi ne da popravljati!!)

http://www.moj-album.com/uredi/ajva/161 ... s=16199414

Drugače pa kar v redu prireditev, sicer ne na vhunskem nivoju, pa smo vseeno uživali, čeprav se je proslava res malo preveč vlekla..

Bojan, ne smeš biti preveč kritičen, nagrada, ki si jo nesel domov za drugo mesto, je bila sigurno vredna tvoje štartnine... :?

LP VB

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA