Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Ja žal bo na Rogli slabo, tudi če spodaj za Zreče napovedi niso tako pesimistične.. Mislim da kar moramo verjeti izkušenim, ki obvladajo vremenske razmere na Rogli.

Lahko pa iz prve roke povem da ko se na Roglo prikrade megla in veter (ki sta tudi predvidena) tek in pohajanje nista prav nič prijetna :(

Bomo našli termin s prijetnejšim vremenom.
Živjo, odgovor če se ne moreš udeležiti teka v novem terminu.

Vsi ki ste že plačali prijavnino za tek boste prijavnino lahko koristili v novem terminu oziroma vam bomo vrnili denar v kolikor se teka ne boste mogli udeležiti (pošljite na sport.rogla@unitur.eu da se teka ne boste mogli udeležiti).

Seveda pa še vsi vabljeni k prijavi in druženju v soboto 14.8.
Poročilo z teka na Rogli:
Zaradi napovedi slabega vremena do zadnjega nismo vedeli ali iti ali ne iti :?: . Pa smo vseeno šli. Na Rogli nas je čakalo sončno toplo vreme, skoraj prevroče za gorski tek. :wink:
Prijave smo opravili hitro. Otroški teki so tudi bili izpeljani po programu in okrog 45 tekačev se nas je menda pognalo proti Lovrenškemu jezeru. :juhuhu: Kar nekaj nas je bilo tudi forumašev :clap: , nekateri so tokrat bili samo v vlogi navijačev.(baje imajo za letos kilometrov na tekmah dovolj :-- ). Štartali smo kar hitro, vendar je vsaj mene kaj kmalu prvi doooolg klanec hitro izmučil. Pot se je nadaljevala po koreninah (ne vem če sem že kdaj videla toliko korenin na kupu :shock: ), blatu, vodi, močvirju, travniku. Skratka, raznolika proga. Meni je bilo všeč :D , nekateri so jamrali :? (pač po gorskem teku v cilj ne moreš priti čist kot na cestni dirki). Noge sem si kar izdatno namočila in osvežila, če že za v grlo nič ni bilo na poti :( . Po tistem dolgem klancu bi mi pasal kakšen požirek vode. :wink:
Tokrat podelitve z Petro Majdič nisem zamudila :clap: , se nisem odmaknila za več kot 30m in verjetno sem bila edina, katera je še na podelitvi bila blatna do riti. :mrgreen:
Vse pohvale organizatorjem in sponzorjem za prejete nagrade, tokrat smo res vsi kateri smo stali na stopničkah odnesli po tri nagrade. :clap:
No, kot najuspešnejša družina (3 generacije) smo še poželi nagrado Uniturja t.j. družinski vikend paket na Rogli. :laola (da bomo trenirali že za drugo leto :mrgreen: )
Moram pa še pohvalit Petro Majdič. Res, tako preprosta, simpatična, vedno nasmejana, nič ji ni bilo odveč, slikanje, avtogrami...Bravo Petra! :clap:
Čestitke tudi Tatjani za stopničke :clap: , pa Laufarju ker je svoj napovedan čas izboljšal za 15 min. :clap: , pa Željku ki še je odbrzel v Črno na 21-ko.
Na koncu smo se še malo posončili in ... :pivo:

Aja pa fotografom hvala za spomine.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA