Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 zz topka
Organizator gorskega teka na Kovk me je prosil, če lahko na forumu obvestim, da letos 5. teka na Kovk NE BO !

Sicer že v seznamov tekov za Primorske gorske teke tega teka ni na sporedu, a izgleda, da se v ostalih " medijih" ta prireditev ni izbrisala.
Zakaj ga ne bo, ne vem.

Škoda, ker ga ne bo! Ta je bil meni blizu mojega kraja, in tak, lep, po slabem kilometru si moral mus vklopit škrge. In na škrgah kar dolgo vztrajat!

No, ja, bom pa prišparana za Črno Prst.
Uporabniški avatar
 lonely
zz topka napisal/-a:Organizator gorskega teka na Kovk me je prosil, če lahko na forumu obvestim, da letos 5. teka na Kovk NE BO !

Sicer že v seznamov tekov za Primorske gorske teke tega teka ni na sporedu, a izgleda, da se v ostalih " medijih" ta prireditev ni izbrisala.
Zakaj ga ne bo, ne vem.

Škoda, ker ga ne bo! Ta je bil meni blizu mojega kraja, in tak, lep, po slabem kilometru si moral mus vklopit škrge. In na škrgah kar dolgo vztrajat!

No, ja, bom pa prišparana za Črno Prst.

zz topka...nič lenarjenja ...kar na Tabor ... :D
http://www.kraskitekaci.si/Download/Dog ... vabilo.pdf
 TONEK
Zz topka, zahvaljujem se ti za objavo glede odpovedi teka na Kovk. Jaz sem imel namreč že vse naštudirano, kako priti pravočasno iz dopoldanskih Dražgoš (kamor te vabim na tekmo - dobiš za pir) na popoldansko tekmo v Vipavo.
lp Tone

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA