Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

prekrasen ravninski tek okrog sečoveljskih solin.

tek in pohod Do konca in nazaj
nepolitični tek z velikim imenom in dvema razdaljama

kdaj: nedelja, 6.2.2011
predprijave: na http://www.skid.si do 4.2.2011
prijave: 10.00 – 10.50
štart teka: 11.00
štart pohoda: se prijaviš in greš
prijavno mesto: vhod na soline na Seči (Lera, štartno mest Povežimo soline)
trasa teka:
tek A: od vhoda se teče v smeri gostilne Ribič, tam se obrne in se teče nazaj proti štartu, tu se priklopi na peš pot proti Sečovljam, mimo avtobusne postaje, pod mostom, na kolesarsko stezo do mejnega prehoda Sečovlje in nazaj. Proga je povsem ravninska in meri okrog 12,6km
tek B: po peš poti se teče proti Sečovljam, mimo avtobusne postaje, pod mostom na kolesarsko stezo, do mejnega prehoda Sečovlje in nazaj. Proga je povsem ravninska in dolga okrog 8km
štartnina: 5€
Kaj:Vsak udeleženec prejme spominsko kolajno, vroči čaj in krof(krof dobi kdor se prijavi v predprijavi) ter majhno darilce (sponzorski reklamni material). 1 – 3 M + Ž (v obeh tekih) prejmejo posebna priznanja.

Tek je netekmovalen, čas se ne meri, vrstni red bo objavljen na http://www.skid.si
Vsak tekač teče na lastno odgovornost.

Info: 041 72 42 62 Mojmir, najboljsi@gmail.com, http://www.skid.si

Manjkaš samo še ti - ker se trudimo, da ti bo na naših prireditvah prijetno in udobno, pridi in uživaj z nami!
Mojmir Kovač napisal/-a:eno vprašanje

kako lahko izvedemo tek oz. naredimo končno razvrstitev, če nimamo štartnih številk.

Povežimo soline 20.3.2011 http://www.skid.si

In zakaj nimate štartnih številk :?: :roll:
Je pa res, da pri takem velikem številu tekačev, kot jih je bilo lansko leto, mislim, da okoli 1300, bi čipi oziroma kakšen Timing bila kar prava zadeva...seveda postavitev prave cene za udeležbo...mislim, da nas je še vedno veliko "norih", ki bi z veseljem plačali, da bi tekmovali ob lepi progi ob slovenski obali in imeli javno objavljen pravilni rezultat...cilj, narediti dovolj širok, da ne bi večina čakala v koloni in to je to...prireditev bi po moje skozi čas brez problema lahko postavili ob bok večjim zadevam (MKM, Radenci...)
Evo, samo moj predlog...

p.s.: veseli me, da bodo letos pohodniki štartali 1 teden kasneje... :clap: :laola
Res bo najboljše, da dvignejo startnine vseh prireditev na 20 in več evrov. Tako odpadejo vsi, ki nimaj(m)o denarja ali jim je tek samo užitek ter se ne drenaj(m)o med vsemi ostalimi, ki jim sekunde pomenijo veliko.
Prav tako mi ni všeč razdelitev teka in pohoda na dva termina.
LP
Uporabniški avatar
 pajo
Joc61 napisal/-a:Res bo najboljše, da dvignejo startnine vseh prireditev na 20 in več evrov. Tako odpadejo vsi, ki nimaj(m)o denarja ali jim je tek samo užitek ter se ne drenaj(m)o med vsemi ostalimi, ki jim sekunde pomenijo veliko.
Prav tako mi ni všeč razdelitev teka in pohoda na dva termina.
LP

:clap:
sam sem govoril o tem teku Do konca in nazaj. končno smo porabili vse stare štartne številke. in ker je na tem teku štartnina le 5€ mi je težko 0,50€ dat za številko...

Obi stvar je taka, ko mi majhni organiziramo prireditve, kasirajo (služijo) vsi okoli nas, vsi tisti, ki ti delajo servise in na koncu, če imaš srečo ne narediš minusa. zato ne moreš delati primerjave med Povežimo soline in MKM ali Radenci.

tudi sami smo že imeli čipe na naši prireditvi in smo imeli štalo, lani je bila štala na MKM. hočem le reči, da nikoli ni nič 100%

Letos smo na Povežimo soline poskusno ločili tek in pohod. Strunjan je enostavno premajhen, da bi zdržal tak naval avtomobilov...
Rešitvi glede štartnih številk:
1. dvigneš štartnino na 6 €
2. štartno številko prinese vsak s seboj

Verjetno ima vsak kakšno staro štartno številko. Pri predprijavi bi lahko uvedel rubriko "štartna številka". Tako bi imel štartno listo že napisano z imeni in številko.

Kar se tiče teka "Povežimo soline", pa sem mnenja, da števila avtomobilov s tem ne boš bistveno zmanjšal. Verjetno se ne pripeljemo v enem avtomobilu samo tekači v drugem pa samo pohodniki ampak je to (vsaj v mojem primeru) mešano.
LP
Za štartne številke sem mislil, da jih ne bo na teku na Povežimo soline, drugače je pa mogoče cenejša zadeva za tek Do konca in nazaj, kjer ni veliko tekačev kartončki na vrvici z napisanim imenom in priimkom...Za tek povežimo Soline, kjer je bilo lansko leto cca 1300 tekačev, pa bi bili potrebni čipi (ki seveda tudi niso 100%), drugače je pa po moje fizično nemogoče beležiti rezultate tekačev ob prihodu v cilj, kar se je tudi pokazalo lansko leto, seveda je pa vprašanje ekonomske upravičenosti zadeve, v to se ne bi spuščal, ker nimam pojma koliko kaj stane, tako, da Mojmir o tem se moraš pač sam odločiti...po množičnosti pa zadeva vsekakor paše k večjim prireditvam...je pa jasno, da so želje oz. interesi različni in to je normalno.
Ljudje smo pač vajeni, da imamo na večini prireditev štartne številke, da so tako ali drugače merijo rezultati, ki se javno objavijo in, da zato nekaj plačamo... :).
Ločitev pohodnikov in tekačev, je pa vsekakor pozitivna zadeva, pa ne zaradi diskriminacije, ampak ker je enostavno premalo prostora za vse, zaradi mene bi lahko pohodniki štartali isti dan, vendar za tekači...

Lp! :wink:
Obivankenobi napisal/-a:Za štartne številke sem mislil, da jih ne bo na teku na Povežimo soline, drugače je pa mogoče cenejša zadeva za tek Do konca in nazaj, kjer ni veliko tekačev kartončki na vrvici z napisanim imenom in priimkom...

Ti kartončki (ki jih ima vsak tekač pri sebi in jih ob prihodu na cilj odda pobiralcu (ki pa mora biti samo eden, da potem kartončke zlaga v pravilnem vrstnem redu) so tudi za Soline definitivno boljša rešitev od sedanje. Zlaganje kartončkov vzame manj časa kot zapisovanje startnih številk. To, da tekači v cilju stojimo več kot 10 minut, in to brez vode, res ni najboljša rešitev.
http://www.skid.si/

na škidovi strani poteka pred prijava za tek Do konca in nazaj, prijavljenih vas je že veliko. istočasno pa je tudi prijava za tek in kulinarčni pohod Povežimo soline.

2010 je bilo 1259 tekačev. po logiki zadnjih let naj bi bilo letos preko 1500. ker pa imamo frko s prostorom bomo število tekačev omejili na +- prvih1000 prijavljenih.

in še to! tudi pohodnike smo prestavili na teden kasneje...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA