Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Dule
Upam da bo proga dobr označena, ker se jaz niti slučajno opisane proge (pohvala našim oglednikom 8) ) ne morem naučiti na pamet :lol: (sem še mlad :lol: )!

Previdno čez cesto
No jaz upam, da bo na tem mestu kakšen redar, ki mi bo dal prednost pred ostalim prometom.
 Odzadnjak
Ha, saj se mi je zdelo, da se da še tako lepo progo malo "pokvariti"...
A je res bilo treba riniti tam okoli golf igrišča proti Rudniku iniskati klance, ko pa pelje tako lepa asfaltirana cestica na drugo stran...

Bo najbrž problem (kot vedno) zapora še tako mizerne cestice in večinoma nam ne ostane drugega kot ritje po brezpotjih.. Meni za tekmo malo asfalta kar paše, saj treninge opravim drugje.

Hvala za info, da še pravočasno šaltam v nižjo!
 Olinad
Lado je star tekaški maček, zato se ni bati, da proga ne bi bila dobro
označena tudi za tiste, ki niste preživeli otroštva v tistih gozdovih
(včasih ni bilo računalnikov in klopov).

Lep pozdrav! :wink:
Uporabniški avatar
 TANJAO
:) Prebrala sem oba opisa poteka prog, bomo že vzdržali ane?
Pa saj ne bomo sami na poti... Mi-2 z Mirčem sva se prijavila, pa kar bo pa bo- glede na vreme mislim- včeraj je bilo že skoraj prevroče za tek- se bo treba počasi začet slačit...v kratke tekaške oblekice!!!!
Se vidimo v petek v Tivoliju, pa tekaško- strumno naprej- je treba nabirat km za Sežano!
 dragons
Ja tud jaz sem se odločil v zadnjem trenutku. Ker mi zadnje čase služba jemlje kilometre se je treba znoret na koncu tedna.Sodelavci so me opozorili na rahle valove v drugi polovici proge ,ki znajo biti usodni če nisi pripravljen na njih.V avtu tega ne občutim.
Uporabniški avatar
 miro
Jutri se vidimo-Gorenjsko domžalska naveza.
Miro

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com