Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

 TONEK
#372430
Veter se umirja, hudega mraza ne bo, snega še ni, ob devetih popoln napad na Krvavec.
 TONEK
#372431
Super je blo. Skoraj sto športnikov je grizlo kolena do zgornje postaje žičnice. Komur je še kaj ostalo v nogah, je po cesti do 'plaže' , kjer je cilj, lahko tudi pretekel. Tam je v dveh ovinkih malo ponagajal sneg iz 'žiraf', spodaj v gozdu pa na nekaj mestih obilica listja na stezi. Razmere zares idealne, saj ni bilo ne ledu, ne vetra, ne mraza. Kljub temu ni šlo pod uro. Mogoče čez kakšno leto :--
Vsa zahvala Jenezu za pijačo in prevoz, ter seveda Ivu za rezultate.
Danes teden pa Mohor.
https://mail.google.com/mail/u/0/#inbox ... PartId=0.1
 TONEK
#372434
Redko se zgodi, da sem zabeležen na prvi strani udeležencev (WMA). :shock:
 TONEK
#372437
Ne boj se, Ivo, tebe ne bom nikoli ujel!
Uporabniški avatar
 KZTL
#372453
Kranjska Zimska Tekaška Liga je obrnila prvi krog od treh. Uveljavljen koncept lige se je dodobra prijel v teh letih, tako, da število udeležencev in njihova kvaliteta kažeta, da je zanimanje zanjo še vedno izjemno :clap: :clap: :clap:.
Kakorkoli že, tu so uradni rezultati 5.teka KZTL - Brdo, 1.krog
in
Skupna razvrstitev po 1.krogu.

Vabljeni na prvi tek 2.kroga Kališče!
:laola
 TONEK
#372455
Kakšna bo jutri pot na Kališče? Absolutno ledena ali samo ledena? :?:
 TONEK
#372457
Ledena (snežena) je bila samo zadnja četrtina poti, temperatura idealna, vetra nobenega. Tokrat se nas je zbralo malce manj udeležencev, najbrž so se bali, da bodo morali pred bajto kidati sneg. Novi oskrbnik koče se je izkazal, še preden si prišel do njega. Človek božji žal ne pozna osnovnega zimskega orodja - lopate. Stopnice, terasa, klopi,...vse pod snegom, on pa od 1. decembra noč in dan v bajti.
No, ker ni bilo drena, tudi ni bilo potrebe po prehitevanju, kjer ti v primeru ozke snežne gazi pobere ogromno moči. Z rezultatom sem izredno zadovoljen, kljub zahtevnejšim razmeram sem bil za 13sek. hitrejši od novembrske izvedbe. :D Ob povratku obvezno v Medeni vrt na zaslužen čaj in navijat za našega bronastega Kranjca.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA