Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

TONEK
V vremensko fantastičnem dnevu spet ena čudovita tekma. Zaznamovala jo je velika množičnost, pa ne samo tekmovalcev, saj je štart današnjih tekov od Zavetišča v Gozdu priljubljena izletniška točka. Kača parkiranih avtomobilov ob cesti se je vila skoraj do Zgornjega Vetrna, tako, da je bil štart zamaknjen za deset minut. :mrgreen: Na srečo je začetni del po cesti in nato široki vlaki, tako, da smo se le nekako razporedili, višje pa je le ozka stezica, kjer smo bili 'gorci' ujeti v koloni. Ob taki množičnosti bi moral organizator deset in dvajset kilometrski tekmi izvesti vsaj s polurnim zamikom. :mrgreen: Naj pohvalim dobro označeno (najkrajšo) traso, založenost in maksimalno prijaznost na obeh okrepčevalnicah. Tudi pohodnikom en velik plus, saj so se disciplinirano umikali s trase, ko je mimo pridrvel tekač. Malica okusna, podelitev ob času, razpoloženje v cilju maksimalno, na koncu so me sotrpini s pohvalami že malce spravljali v zadrego, saj sem bil po KBK-ju prejšnji teden, tudi danes najstarejši udeleženec. Uf, na tuš ne smem pozabit, ki je bil za kočo lepo obiskan. Voda hladna, marsikdo se je tudi z njim odžejal po prihodu v cilj, saj mala flaška prejete mlačne vode nikakor ne more zadoščat po tekaškem naporu. Tu prilepim organizatorjem še tretjega zelenkota :mrgreen: , nikakor namreč ne razumem njihove miselnosti, saj organizator izhaja iz tekaških vrst in je voda zadnja, na kateri se varčuje.
Z rezultatom zadovoljen, sicer nekaj minut počasnejši, kot zadnjič, zmagovalec me ni 'nascal' niti za celo uro :D
Naslednji vikend pa Ratitovec

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA