- 23 Maj 2026, 19:38
V vremensko fantastičnem dnevu spet ena čudovita tekma. Zaznamovala jo je velika množičnost, pa ne samo tekmovalcev, saj je štart današnjih tekov od Zavetišča v Gozdu priljubljena izletniška točka. Kača parkiranih avtomobilov ob cesti se je vila skoraj do Zgornjega Vetrna, tako, da je bil štart zamaknjen za deset minut.
Na srečo je začetni del po cesti in nato široki vlaki, tako, da smo se le nekako razporedili, višje pa je le ozka stezica, kjer smo bili 'gorci' ujeti v koloni. Ob taki množičnosti bi moral organizator deset in dvajset kilometrski tekmi izvesti vsaj s polurnim zamikom.
Naj pohvalim dobro označeno (najkrajšo) traso, založenost in maksimalno prijaznost na obeh okrepčevalnicah. Tudi pohodnikom en velik plus, saj so se disciplinirano umikali s trase, ko je mimo pridrvel tekač. Malica okusna, podelitev ob času, razpoloženje v cilju maksimalno, na koncu so me sotrpini s pohvalami že malce spravljali v zadrego, saj sem bil po KBK-ju prejšnji teden, tudi danes najstarejši udeleženec. Uf, na tuš ne smem pozabit, ki je bil za kočo lepo obiskan. Voda hladna, marsikdo se je tudi z njim odžejal po prihodu v cilj, saj mala flaška prejete mlačne vode nikakor ne more zadoščat po tekaškem naporu. Tu prilepim organizatorjem še tretjega zelenkota
, nikakor namreč ne razumem njihove miselnosti, saj organizator izhaja iz tekaških vrst in je voda zadnja, na kateri se varčuje.
Z rezultatom zadovoljen, sicer nekaj minut počasnejši, kot zadnjič, zmagovalec me ni 'nascal' niti za celo uro
Naslednji vikend pa Ratitovec
Z rezultatom zadovoljen, sicer nekaj minut počasnejši, kot zadnjič, zmagovalec me ni 'nascal' niti za celo uro
Naslednji vikend pa Ratitovec
Naj noge, glava in srce še dolgo, dolgo služijo za te!