Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

vinkop
zaenkrat zelo dobro zasnovano. Pohvalno za vse ustvarjalce tega portala in upam, da zadeva dolgoročno zaživi, ker trenutno boljšega tekaškega koledarja na spletu ni.
 TONEK
Drži, Vinko!
Kaj takega tekači še nismo imeli. Dosledno, natančno, ni da ni. Za to ogromno delo se imamo za zahvalit Igorju, ki ni šel samo v detajle ampak v mikrone. Preglednost je izjemna, zame, ki računalniško ne bom nikoli dorasel, postaja že malce zahtevna :mrgreen: , če bo Igor zadevo še naprej pilil v potankosti.
Ja, že pred meseci sem prosil skrbnika foruma, naj da Igorjevo stran na vidno mesto, pa nič od tega. Klikneš na koledar prireditev - avgust - vse prazno, kot v srednjem veku. Ni čudno, da sva ostala gor le še midva z Valentino, kot bi bila neka zaljubljenca v ilegali..... :D
 milk
zz topka napisal/-a:
TONEK napisal/-a:Ni čudno, da sva ostala gor le še midva z Valentino, kot bi bila neka zaljubljenca v ilegali..... :D

Ma, na, zdej... fraj ilegale :-D :lol:

Upam, da ne motim vajine romantike.
Valentina, če kaj vidiš Stankota Č. mu povej, da imam veslo za njega, če ga še želi.
Je precej dobro in lepo ohranjeno.
 igi13
Najprej hvala vsem za dosedanjo podporo, odzive in predloge. Upam, da vam SlTK koristi pri iskanju naslednjih tekov.

Portal se še naprej razvija. Trenutno je v koledarju že 274 potrjenih tekov za leto 2026, na voljo pa so iskalnik in filtri, roki prijav, podrobnejši podatki o tekih ter možnost »Moji teki«.

Veseli me tudi, da se stran vse bolj uporablja. Samo v zadnjem tednu je bilo zabeleženih več kot 2.000 uporabniških interakcij in skoraj 400 klikov naprej na razpise, prijave ali trase.

V zadnjem času precej razvijam tudi funkcije za organizatorje. Že zdaj lahko preverijo termine drugih tekem v 2027, predlagajo nov tek ali popravijo podatke obstoječega.

Naslednji korak bo možnost, da organizator potrdi podatke svojega teka in da nastopa v njegovem imenu, v zameno pa dobi osnovno analitiko zanimanja za dogodek – na primer oglede strani ter klike na prijavo, razpis ali spletno stran organizatorja.

Če je tukaj kakšen organizator teka: bi vam bila takšna statistika uporabna in kaj bi še želeli videti?

https://tekaski-koledar.si/

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA