Ja sedaj lahko rečem, da sem 100% pečen za Amman.Karto za Amman imam že rezervirano.
Lahko se mi kdo še zmeraj pridruži na tem zanimivem teku.Sedaj sem prišel še do informacij, da bojo letos uvedli tudi takoimenovani najkrajši tek 10km tek.Tako bo praktično poskrbljeno za vse tekaške apetite.
Letalska karta stane trenutno cirka 99.000,00 sit z taksami vred, to je najcenejša varianta, ki sem jo izbrskal.Startalo se pa bo 10.aprila popoldne ob 16h, če se ne bo kaj spremenilo.Samo mislim, da kar sem dobil informacij da se ne bo.Ja ob tej uri startamo iz Zagreba in pridemo v Istanbul cirka 3ure kasneje se pravi ob 19h zvečer.Potem na samem letališču počakamo 3ure, kar pa ni veliko.Saj lahko v tem času tudi kaj damo za pod zob.Ob zadnji navedeni uri pa štartamo iz Istanbula in pridemo ob 1.40 ( 11. aprila v sam Amman ).Tam ne bo problema priti do hotela saj je ob samem letališču dovolj taksistov pa bomo že malce cenkali

.Za hotel je sicer še dovolj časa.Za sam avion pa bi bilo dobro, če koga še interesira da se prijavi vsaj.Ker ima potem nekako rezervirano avionsko karto.Dokler računalnik ne zahteva potrditve, to je pa nekje cirka tri tedne pred samim odhodom v Amman.
Prtljaga nas bo počakal že v Ammanu, ker bo šla direkt tja.Edino mi se bomo prebekslali na drugi avion.
Gospa na agenciji mi je dejala, če je še kdo interesent naj se prijavi ( moram reči, da je bila izredno prijazna in ustrežljiva saj mi je relativno hitro našla podatke, ki so me zanimali).
Sama štartnina je 50ameriških dolarjev.Pasta party je treba posebej plačati in stane 10ameriških dolarjev, kje bo pasta party se bo pa zvedelo kmalu.Seveda bo to v samem Ammanu.Nimajo pa še točno določenega kraja, kjer se bo to odvijalo.Tedaj bomo seveda prevzeli tudi štartne številke.
Nazaj bomo odšli 18.aprila in pridemo 19.aprila v Zagreb in od tam seveda vsak na svoj dom.
Vspodaj bom navedel podatke o gospej s katero lahko kontaktirate in vam bo sporočila vse potrebne nadaljne informacije seveda se boste lahko prijavili za avionsko karto, ki jo boste imeli rezervirano.
Želim, da bi se nas udeležilo tega teka čimveč tekačev iz Slovenije.
In upam, da bomo kar se da na dostojen način predstavljali našo deželo
na sončni strani Alp.
Meta Močnik Gruden
GTC Travel d.o.o.
Slovenska cesta 12
p.p. 1527
tel: 01-241-67-40
gsm: 031-42-00-00
meta@travel.si
Za sam hotel se bomo pa domenili tako ( seveda to velja za tiste, ki se bojo udeležili tega teka ), da bomo kar najbližje samemu startu.In bomo na ta način imeli čimmanj komplikacij v samem mestu.
Z gospo bom seveda v kontaktu še naprej in vam sporočil takok, ko bo kaka nova novica o tem kako do hotela in tako dalje.
Poleg zgoraj omenjene cene za avion, ki pa ne bo odstopala ne vem kako, ker je odvisno od samega EURA, ki je vezan na SIT.
Bo nastanitev v hotelu prišla tam nekje do 400 euro.Samo pazite to ni fiksna cena, mislim da se bo dalo prenočiti še kaj ceneje in seveda razmeram primerno, da se v miru pripravimo na sam tek.
Torej!GREMO, KAJNE!?
ČAO!
TOMAŽ ZUPANČIČ
...danes je tvoj dan, izbira je tvoja...
http://www.adolimpik.com/