Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Ninocka
SOLEA napisal/-a:Tudi jaz sem 6 min/km. Čakam na boljše čase, a če ne bodo prišli, se bom pa sama potrudila. Pa saj so vsi tako začeli...

Nekateri začeli teči bolj hitro, pa ugotovili, da je večji užitek tečt za dušo, in šli nazaj na 6. :wink: :D

Se vidimo v Bevkah! Pa brez govora o časih! :wink:
 SOLEA
Ja, Nataša res si lepo napisala. Čisto res je, užitek je že med samim tekom kakršen pač je. Če pa drugi mislijo, da je to prepočasi, je pa to njihov problem. Meni osebno se zdi 2 uri v tempu 6 min/km čisto v redu, čeprav slišim, da je to zelo počasen sprehod...
Upam, da se srečamo v Bevkah!
Solea
 Nataša
SOLEA napisal/-a:Upam, da se srečamo v Bevkah!

mene žal ne bo, ker se grem baje z enim čolnom vozit po eni reki (varuh meje press). Dober tek želim! :wink: Pa en pozdrav v Kamnk :lol:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Nta a kdo bo pa v Grosuplje prišel in odtrčkaril en krogec za publiko in za svojo dušo :wink: .
ČAO!
 Nataša
tomaz.zupancic napisal/-a:Nta a kdo bo pa v Grosuplje prišel in odtrčkaril en krogec za publiko in za svojo dušo :wink: .
ČAO!

hmmmm....težko bo ugant...TI? :lol:
 SOLEA
Vroče, vroče,vroče pa še nam bo vroče.Preživela sem lep dan v Bevkah, čestitam vsem udeležencem posebno pa Ninočki in Carmen. Z Carmen sva nakaj časa tekli skupaj vendar sem raje ostala v svojem tempu. Ninočka pa gre kot sneta skera!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA