Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
A to misliš v Novo Zelandijo al na Roglo :lol: :wink: !
Jest bi kar oboje, sam mislim da bo to bolj težko izvedljivo :lol: :wink: !
Skratka kdor bo šel na Roglo naj se ima skrajno fino fajn prešvicano :lol: :wink: !
Seveda z lepim vremenom, ki ne sme manjkati poleg!
ČAO!
 en
tomaz.zupancic napisal/-a:A to misliš v Novo Zelandijo al na Roglo :lol: :wink: !
Jest bi kar oboje, sam mislim da bo to bolj težko izvedljivo :lol: :wink: !
Skratka kdor bo šel na Roglo naj se ima skrajno fino fajn prešvicano :lol: :wink: !
Seveda z lepim vremenom, ki ne sme manjkati poleg!
ČAO!

mism da se bomo mel bolj mukro.
glede te tekme mam pa eno grajo, proge za slovenski pokal morajo biti označene najmanj en teden pred tekmo, jaz pa sem bil včeraj zjutraj pa ni bilo še nič!!! :wc:
 aleksander
Kot je že EN ugotovil, Rogla je bila na dan tekme v nedeljo res solidno mokra :wink: .V petek in soboto nas je spremljalo lepo vreme, kar smo izkoristili z kopanjem v termah Zreče, nato pa v soboto celo noč dež in tudi med tekmo je bilo poskrbljeno da se nismo pregrevali :wink: ..No posledica je bila tudi dokaj skromna udeležba,predvsem so bili tisti ki so imeli kakšne upe za Novo Zelandijo, samo mene ne štejem zraven......
Proga je bila sestavljena iz štirih krogov po dobre 4 km najprej strmo po smučišču navzgor nato srednji del gor-dol in nato strmo po smučišču dol,vmes pa luže in cmokanje v copatih, no pa vseeno bilo je lepo.Na koncu smo bili deležni za malico "pohorskega lonca" ,kot je pisalo na kupončku in čaja.Glede spominka, ki je bil obljubljen v razpisu pa organizator ni rekel nobene,saj popolnoma razumem da izvedbe takih tekem niso tako enostavne in da se vedno pojavljajo težave, vendar vsaj kakšna beseda o tem mogoče ne bi bila odveč....... Pa saj bo mogoče drugo leto bolje, tako z vremenom kot tudi z ostalim in se bomo spet videli na Rogli 2006.

LP
Uporabniški avatar
 Veggie
aleksander napisal/-a:Proga je bila sestavljena iz štirih krogov po dobre 4 km

Aleksander,

a ti si pa kar stiri kroge tekel? :shock: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 MEDVED
A so že kje objavljeni rezultati.... :?:
Uporabniški avatar
 INOT
MEDVED napisal/-a:A so že kje objavljeni rezultati.... :?:

Rezultatov še očitno ni.Pri ženskah pa je tako kot ponavadi zopet slavila Veggie.Treba ji bo prepovedat hoditi na tekme.10000,3000 zapreke,gorski tek,Malo preveč si že dovoli :D :twisted:
Kaj bo naslednje?Maraton? Ali pa triatlon? :shock:
Uporabniški avatar
 miro
Veggie je razturala tudi že na triatlonu, samo ne spomnim se , ali je tudi takrat zmagala , mislim , da je to še dolžna.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
INOT napisal/-a:
MEDVED napisal/-a:A so že kje objavljeni rezultati.... :?:

Rezultatov še očitno ni.Pri ženskah pa je tako kot ponavadi zopet slavila Veggie.Treba ji bo prepovedat hoditi na tekme.10000,3000 zapreke,gorski tek,Malo preveč si že dovoli :D :twisted:
Kaj bo naslednje?Maraton? Ali pa triatlon? :shock:

Mislim, da bo naslednji državni naslov na 21km potem pa na 42km razdalji, samo na tej zadnji še ne takoj :wink: .V to sem skoraj 100% da bo tako, razen če ne bo višja sila vmes posegla.
Drugače je pa v redu da malce potrenira tudi gorski tek, kajne!
Da malce štrene pomeša ostalim tekačem in tekačicam.
ČESTITAM VEGGIE!
čao!
 aleksander
Ja Veggie sem zgleda prištel tudi tistega, ko sem šel pogledat progo :wink: :wink: , no res so bili TRIJE krogi,se pač zgodi.....
Uporabniški avatar
 Dule
Čestitam vsem za dosežene rezultate, še posebej Veggie za zmago :clap: :clap: in srečno pot na Novo zelandijo :juhuhu:

PS nekateri smo iz cukra in se bojimo dežja.. :hello:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA