Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Ali se boste udeležili 5. malega kraškega maratona?

Da, kot vsako leto do sedaj
40
42%
Da, prvič se ga bom udeležil
47
49%
Ne, ne bom se ga več udeležil
3
3%
Uau, a tudi tako lepe prireditve imamo v Sloveniji :)
5
5%
Uporabniški avatar
 ero
hoj

svizec napisal/-a:Bi se dalo kje dobiti višinske podatke za 21-km progo?

pogledal sem lanske podatke in profil dal v [url=http://www.tekaskiforum.net/galerija/displayimage.php?album=36&pos=10]galerijo:

Slika[/url]

absolutne vrednosti verjetno niso prave, razmerja pa so...
Uporabniški avatar
 Barb
Prijava bo skupinska,zato bom tudi denar po vsej vrjetnosti pobirala jaz.

Boste še pravi čas obveščeni.
Uporabniški avatar
 Manika
Manika napisal/-a:30. Manika, Romana Kuhelj, 13.05.1972, Ž, 21 km (upam)

No, zaradi vseh teh grip in že nekajtedenskega ne-teka :( :x ne bom tekla na 21km, ampak na 8.
 Bot-sub
MihaPR napisal/-a:Uradna stran nima nič, mogoče je mel kdo od naših že takrat kakšen polar,timex,garmin za meritve višine. Če pa malo opišem, proga dokaj ravninska, pred Lipico kratek klanček, cca. 50 metrov, nič posebnega, pa proti koncu, ko se vračamo v Slovenijo je malo vzpenjanja, tud ne lih zlo zahtevno, bolj je problem podlage v tem delu proge, ker je speljana med grmičevjem, po tleh pa je mešanica asfalta,betona,strjene zemlje in lukenj.

Malo sem brskal po arhivih in našel tole. Sicer je samo do meje v Lipici ter nato od orleka do Sežane. Upam, da bo kaj pomagalo. V bistvu manjka italijanski del proge...

http://www.kraskimaraton.com/slike/profil21km.jpg
http://www.kraskimaraton.com/slike/profil21km2.jpg

Če bom priden pa se odpravim še italijanski del zmerit. Samo, da ne bodo karabinjerji za mano šibali, ker potem zihr pade nov rekord proge. 8)
Uporabniški avatar
 ana tarman
Ojla, vidim, da tukaj na forumu kar dogaja in sem rekla, da se s5 malo oglasim!
Glede treningov sem kar pridna-ravno danes smo šle z našo predrago mamo-Tajo, Tašo , 5rco in Al1 okrog Rožnika (kakor vsako nedeljo)-seveda ni šlo brez "analize";). Drugače pa treniram 4-krat na teden cca. 1 uro. Moram pa reči, da pogosto tečem sama in me zanima, če je kdo zainteresiran za kakšen popoldanski tek po Golovcu (do Observatorija in še naprej). Seveda kakšen bolj "lagan" tempo;) Kdor ima v sebi več tekmovalne kot "klepetalne" narave, se mu bo z mano bolj slabo pisalo

Lepo se imejte!

P.s. Hvala za dobrodošlico! :D
 bojanm
bojan mežnaršič 2.1 1959 21km,z vetrom v hrbet
 Bosta
ko je že Ana glih vprašala, bi tudi jest vprašal, če je kdo od forumovcev doma iz okolice Ivančne,da bi se mi pridružil pri nabiranju kilometrov

:oops: :oops:
 svizec
@MihaPR, zahvaljujem se ti za krasen opis proge. Malce me je zmedlo, ko si napisal, da je proga ob povratku v Slovenijo speljana med grmičevjem. Če sem prav razumel, proga skrene s ceste na nekakšen ozek kolovoz?
@ero, najlepša hvala za profil! Zelo mi je v pomoč, saj se izjemno lepo vidi kje so na progi vzponi in spusti. Absolutne vrednosti mi pa tako in tako nič ne koristijo.
@Bot-sub, tudi tebi hvala za trud! Morda veš s čim je bil narejen ta profil?
 Bot-sub
svizec napisal/-a:@Bot-sub, tudi tebi hvala za trud! Morda veš s čim je bil narejen ta profil?

Narejen z GPS-om.
 faria
Hej!
še dve sveži prijavi:
69. Davorin Zakrajšek, 29. 09. 1968, 21 km
70. Rok Tomšič, 02. 05. 1972, 21 km,
pa lep dan vsem.
Uporabniški avatar
 MihaPR
svizec, to je neka stara pot, ki je sicer široka na trenutke tud 2 metra, vendar je problem zarašenosti in zelo slabe podlage. Sicer ne traja dolgo, samo vseeno je bolj tko tko :)
 rikke
Živjo, evo prijave:
Rikke; Rihard Bonifer; 1.5.1966; M; 21km
Ntše; Nataša Gočen; 26.5.1974; Ž; 8km

Lp, R.
 svizec
@Bot-sub, @MihaPR, najlepša hvala obema.
 zali
@Barb: malo še počakaj s prijavami za Iztok Zalokar in Marko Sambrailo, ker še ne vem točn (na mojo žalost), kaj bodo zdravniki rekli glede poškodbe gležnja. Ti bom pa pravočasno sporočil, ali se bova udeležila teka, ali ne.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ekola majko šefla sada pa kar lahko dva avtobusa za v Sežano kdor bi seveda želel iti z njim razen, če ne bi imel kakega drugega prevoza pol pa gremo lahko še v Gardaland, pa v šoping po nove patike itd.Pa bo cel dan okol.
ČAO!
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 22

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA