Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

ton
Oštja, tako torej ratajo velike tekme, ki zahtevajo vabila pa kvalifikacije?
Lani je bil namreč Berlin 45 € do 25. aprila...
 Liquid
Prijavljen :Fger. Moj prvi!! Cilni čas 3:29:59. Zadovoljen bom tudi s 3:45:00.

Mika me, da bi se pridružil Celjanom, vendar me malce skrbi napet urnik -->predvsem turizem pred maratonom. Jože, ti sporočim..... :D
Uporabniški avatar
 MihaPR
Midva sva ravno rezervirala avion in stanovanje. Za 6 dni za dve osebi avion 220€ povratna karta in stanovanje 300€ :) bo dovolj časa za turizem.
 Nataša
ja, če bo še koga zanimalo: let je iz Celovca v Berlin (Tegel) - v četrtek tja in torek nazaj. Najela sva pa kar privat apartma - http://www.all-berlin-apartments.com/ - je ceneje kot hoteli in hostli, pa še kuhaš si sam.
Uporabniški avatar
 tae
Opa, Miha in Nataša se vračata in to kar na maraton.
Uporabniški avatar
 MihaPR
HVala Tae, samo ne vem od kod se vračava oz. kam sva šla :)
Uporabniški avatar
 tae
Nič vaju nisem več videval na tekmah.
 Nataša
jst sem bla pa doma za pečjo. Štrudl je zdej spečen, kolekcija jesen-zima 2009/2010 naštrikana, superge nabrušene, maraton čaka :wink:
Prijavljen sem tudi jaz za rekordno progo, ne samo po času, če prav zastopim , tudi po vzdušju. Ciljam na pod 3:30, torej izboljšanje. :roll:

Čeprav nisem v medijsko izpostavljeni trojki s PRŠCP projekta Krka Terme, vadim po Jernejevem programu že tretje leto in tale tekma naj bi bila višek sezone.

Upam pa, da bodo zajci tako dobri, kot na LM :) A ma kdo kakšno info o tem, kakšne izkušnje iz prejšnjih let?

Še ?: ali je proga ista kot bo na atletskem SP avgusta?

Se vidimo, pa pišemo si kaj pred tekmo za info.

Runcajz
V paru sta dva zajčka označena z baloni in v majicah s ciljnim časom. Lani sem samo 2 km tekel z njimi, ker sta imela vsaj na začetku zelo neenakomeren tempo, tako da sem jih potem prehitel in tekel v mojem tempu. Je pa okrog njih kar velika gužva, zato ti priporočam, da tečeš malo pred njimi ali pa svoj tempo. Tekmovalcev je zelo veliko, tako da se lahko mirne duše komu prilepiš.

Kolikor sem seznanjem, je za SP že odmerjena posebna proga v centru mesta, katero bodo pretekli 4 x (se pravi 4 krogi), za Berlinski maraton pa je proga standardna.
Runcajz napisal/-a:Upam pa, da bodo zajci tako dobri, kot na LM. A ma kdo kakšno info o tem, kakšne izkušnje iz prejšnjih let?

Moja lanska izkušnja iz Berlina je taka,da so zajci za 3:00:00 štartali kar precej hitro in so me po 5em km prehiteli. Ob svojem enakomernem tempu sem skupino spet ujel in prehitel okrog 25ega kilometra. V cilju sem bil 3 min pod 3:00 :D , zato ne vem kaj se je dogajalo z zajčki za mano :wink:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 18

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA