Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 vanja
Tudi jaz bom letos Čazmo izpustila zaradi drugih načrtov. Bom pa v mislih z vami!
Želim vam uspešen spopad z vsemi 61. kilometri, sploh s tisto ravnino med 30. in 40. kilometrom. Najbolj gas pa v zadnji klanček tik pred ciljem - in šprint v ciljno ravnino! :P
Pa še prošnja: če ne bo kdo imel kaj početi z novim plišastim bobrom - sem z njim! :D Sem strastna zbiralka čazemskih bobrčkov... :oops:

LP, Vanja
Uporabniški avatar
 Sebi
@Vanja: super, jaz ga bom ziher spet dobila pa ne vem kam z njimi... :wink: Na ZS javi naslov, ti ga pošljem.
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Lep pozdrav!

Zdravstveno stanje mi ne dovoljuje takega podviga, samo kaj moraš če je želja večja kot sama morebitna posledica....Vedno govorim, da nada umire posljednja, zato sprašujem, če gre kdo iz Gorenjskega konca....., da mu delam družbo in jaz njemu ali njej :).

Lp

Mario
Uporabniški avatar
 ZEBRA
ZdravkoC napisal/-a:Zgleda, da neke gužve ne bo

peščica (morda dve?) nas vendarle bo?
vsaj na jutranjem preganjanju mraza :wink:

Prognoza vremena za Zagreb i okolicu za 22.03.2009
....
Jutarnja temperatura između -2 i 0....

"See ya!" izpod kipa bana Josipa...

lp
Brane
Uporabniški avatar
 miro
Lansko leto poškodba - letos pa- premalo pripravljen tako, da vsem udeležencem želim dober tek in dobro zabavo!
Se vidimo drugo leto?? :D
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Zgleda, da bomo tokrat zmrzovali na dolgo :D
Blagor tistim, ki so se odločili za Sežano. Te malo popiha, pa si v cilju :wink:
Palec na levi nogi, ki sem ga poškodoval na Šentiljski poti prejšnji vikend, je še kar v bolečinah :oops:
Vseeno se veselim te dolgoproge Čazme. Imeli bomo pa tudi nesojenega udeleženca ... ki bo letos opravil s progo kar z :driver: in nam tako nudil najnujnejše (bundo, spalno vrečo ... :shock: ) in opravljal fotopress funkcijo :hack:
Ultraši, na kateri vikend je drugo leto Čazma - 20.3. ali 27.3.2010?
A je kje kakšna povezava razen zgornje, ki jo je pripel ZdravkoC?
GTA napisal/-a:Ultraši, na kateri vikend je drugo leto Čazma - 20.3. ali 27.3.2010?
A je kje kakšna povezava razen zgornje, ki jo je pripel ZdravkoC?

Lp GTA,

superultramaraton Zagreb - Čazma se odvija zadnji vikend oziroma zadnjo nedeljo v marcu.

Absolutno, če bo zdravja se vidimo :wink: .

Lp

Mario

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA