Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Obivankenobi
tae napisal/-a:
Obivankenobi napisal/-a:Jaz tudi pridem na eno "hitro" štirko :D...

Lp! :wink:

Zakaj pa ne 10ko ?

Ker sem takrat še na šihtu :?,
Pa v soboto nameravam iti v Slov. bistrico na 8 km, pa se mi zdi, da bi bile dve tekmi na tej razdalji, kar malo preveč v tako kratkem časovnem intervalu... :roll: (ali je pa to spet samo v moji glavi... :shock: :oops: )
 Tihi Možek
Še zadnjič pred jutrišnjo prireditvijo objavljamo vabilo, da vas še enkrat spodbudimo!!!

Pridružite se nam na 4. teku Misli na srce

v sredo, 15.4.2009, od 15. do 20. ure v Ljubljanskem parku Tivoli (ob Jakopičevem sprehajališču).

Štartnine ni, prireditev je v celoti brezplačna!

Urnik prireditve:

- 16.30h: start teka na 2km

- 17h: start teka na 10 km

- 18.30h: start teka na 4km

Spremljajoce dejavnosti:

-akcija ozaveščanja o problemu srčno-žilnih boleznih
-tečaj oživljanja na lutki
-predstavitev uporabe avtomatskega defibrilatorja
-brezplačno merjenje krvnega tlaka ter holesterola in sladkorja v krvi
-merjenje CO v izdihanem zraku
-pogovor s tekaškim strokovnjakom
-test tekaške obutve

Prijave na prireditvi najmanj 30 minut pred posameznim štartom!

majhni spominki za vse udeležence in lepe nagrade za najboljše :)

Več informacij lahko dobite na: www.srce.dsms.net, za vsa ostala vprašanja pa smo vam na voljo na : srce@slomsic.org ali na telefonih:040 680 628 (Barbara Segulin), 040 168 005 (Monika Turk) ali 051 336 706 (Simona Deržič).
 luzr
tae napisal/-a:Saj vem, da ne morem biti povsod, vseeno mi pa ni jasno, zakaj delajo takšne zadeve med tednom.

Se ti ne zdi zanimivo še celo med tednom imeti možnost neuradne tekme, resnega treninga s konkurenti, občudovanja študnent(K)!
Za fetišiste pride v poštev še uporaba napihljive lutke, za mazohiste uporaba defibrilatorja, za hipohondre meritev tlaka, za zamaščene bajse obeh spolov meritev holesterola.
Ter neprecenljivo zadovoljstvo ob osveščanju o srčnih zadevah, da pri tem pozitivnih kardiovaskularnih učinkov niti ne omenjam.
Vrh vsega pa še pranje glave s tekaškimi nasveti in akvizitiranje copatarskih tržnikov.
Take stvari funkcionirajo mnogo bolje med tednom, ko resni tekmovalci ne hodijo na tekme...
Nazadnje spremenil luzr, dne 14 Apr 2009, 21:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Loni
Mene pa zanima, kje lahko pustim ruzak z osnovno kramo, imam namen priti s kolesom.
Uporabniški avatar
 IRA
Jest bi tut šla na tole, ampak ob 17h :?: :?: :twisted:
Znanstvena fantastika ...

Mogoče pa le, trava je itak že pokošena :P
 luzr
@Loni: Ena varianta je, če plačaš obisk bazena.
Brezplačno ti receptor ne bo hotel paziti na krpice.
Na stojnicah, ki jih bodo imeli, bo tak kaos, ker pričakujejo petsto tekačev in sedemsto pohodnikov, odsvetujem puščati kaj bolj dragocenega.
Uporabniški avatar
 Loni
Varianta je, da pustim vse skup v službi, če ne bo druge, bo tudi to ok. Ne mislim imeti pa ničesar takega s sabo, samo za oblečt.

@Ira, saj jaz tudi nimam namena prej hodit, mi ne znese.
Uporabniški avatar
 tae
luzr napisal/-a:
tae napisal/-a:Saj vem, da ne morem biti povsod, vseeno mi pa ni jasno, zakaj delajo takšne zadeve med tednom.

Se ti ne zdi zanimivo še celo med tednom imeti možnost neuradne tekme, resnega treninga s konkurenti, občudovanja študnent(K)!
Za fetišiste pride v poštev še uporaba napihljive lutke, za mazohiste uporaba defibrilatorja, za hipohondre meritev tlaka, za zamaščene bajse obeh spolov meritev holesterola.
Ter neprecenljivo zadovoljstvo ob osveščanju o srčnih zadevah, da pri tem pozitivnih kardiovaskularnih učinkov niti ne omenjam.
Vrh vsega pa še pranje glave s tekaškimi nasveti in akvizitiranje copatarskih tržnikov.
Take stvari funkcionirajo mnogo bolje med tednom, ko resni tekmovalci ne hodijo na tekme...

:D :lol: :D :lol: Dober odgovor.
Uporabniški avatar
 tae
Loni napisal/-a:Mene pa zanima, kje lahko pustim ruzak z osnovno kramo, imam namen priti s kolesom.

Doma.
 spela*
tae napisal/-a:
luzr napisal/-a:

:D :lol: :D :lol: Dober odgovor.

Tae, vse našteto so po moje le izgovori ("toliko drugih zanimivih stvari je za početi, da nimam časa trenirati s tekmico - ne, ne, ne gre za to, da si ne bi upal!"). :roll: :lol:
 luzr
Tihi Možek napisal/-a: Še zadnjič pred jutrišnjo prireditvijo objavljamo vabilo, da vas še enkrat spodbudimo!!!

Pridružite se nam na 4. teku Misli na srce

v sredo, 15.4.2009, od 15. do 20. ure v Ljubljanskem parku Tivoli (ob Jakopičevem sprehajališču).

Štartnine ni, prireditev je v celoti brezplačna!

Urnik prireditve:

- 16.30h: start teka na 2km

- 17h: start teka na 10 km

- 18.30h: start teka na 4km

Spremljajoce dejavnosti:

-akcija ozaveščanja o problemu srčno-žilnih boleznih
-tečaj oživljanja na lutki
-predstavitev uporabe avtomatskega defibrilatorja
-brezplačno merjenje krvnega tlaka ter holesterola in sladkorja v krvi
-merjenje CO v izdihanem zraku
-pogovor s tekaškim strokovnjakom
-test tekaške obutve

Prijave na prireditvi najmanj 30 minut pred posameznim štartom!

majhni spominki za vse udeležence in lepe nagrade za najboljše :)

Več informacij lahko dobite na: www.srce.dsms.net, za vsa ostala vprašanja pa smo vam na voljo na : srce@slomsic.org ali na telefonih:040 680 628 (Barbara Segulin), 040 168 005 (Monika Turk) ali 051 336 706 (Simona Deržič).

Delujoča povezava na spletno stran bo tale. http://www.srce.dsms.net Tam so na voljo tudi počasi odpirajoči se zemljevidi današnjih tekov.
Očitno imajo medicinke veliko dela s pripravo teka in manj časa paziti na moteča ločila.

izzivalna gospa napisal/-a:Tae, vse našteto so po moje le izgovori ("toliko drugih zanimivih stvari je za početi, da nimam časa trenirati s tekmico - ne, ne, ne gre za to, da si ne bi upal!").

Ah, če nekateri trenirajo ob določenih dnevih raje sami ali pa dresirajo popadljive cucke kaj-si-ga-vedi kake nečednosti. Ampak o tem bomo še razpravljali v kaki drugi temi. Kajne?
Mogoče bomo celo odprli eno z imenom Trening Trojk, v katero se nihče ne bo oglasil, ker vsi raje trenirajo skrivaj.
 spela*
luzr napisal/-a:Ah, če nekateri trenirajo ob določenih dnevih raje sami ali pa dresirajo popadljive cucke kaj-si-ga-vedi kake nečednosti. Ampak o tem bomo še razpravljali v kaki drugi temi. Kajne?
Mogoče bomo celo odprli eno z imenom Trening Trojk, v katero se nihče ne bo oglasil, ker vsi raje trenirajo skrivaj.

Luzr, če si ne boš upal teči, se lahko javiš za čuvanje garderobe. :wink:

Obljubim, da za progo (katero koli že) ne bom potrebovala toliko časa, kot ga kakšen drug tekač porabi za dva polmaratonska kroga v Sežani).

Sicer pa bom tako kot Loni tudi jaz prikolesarila, pa še ne vem, ali je varno stvari vzeti s sabo ali jihjih tačas raje pustim v službi.
 luzr
Zakaj si ne bi upal teči za medicinkami? S podivjanim kraškim terierjem na primer.

Očitno je nekdo škrt plačati za neomejeno količino plavanja v tivolskem bazenu. Namesto tega lahko razvajena gospoda miga z utežmi pred špegli in občuduje postavne fante.
Obe disciplini sta koristni za nekoga, ki namerava odskakljati na toliko tekov; če pri tem niti ne omenjamo dolge žičke in kakega pol-maratončka.

Če se bo nabralo dovolj forumašev lahko poskušate parkirati avto an plačljivem parkirišču. Teoretično je tisto bolj varno.
Uporabniški avatar
 Loni
No, tudi mene zna služba kdaj zafrknit, bom šla kar na 4ko.
Uporabniški avatar
 namot
Fajn trening, super prireditev :D, čeprou me je drug klanc čist ubil;

Footpod (kalibriran septembra)mi je pokazal 9,3 km
čas 45:31

Edeina zadeva, ki me je zmotila so bile krve blazinice v navadnih koših in okoli njih...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA