Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 zuli5
Tudi jaz sem se že 90% odločil,da grem v Biel na krstno 100-tko :D .Verjetno bom šel z DMP,čeprav uradnega razpisa še ni,je pa v njihovem letnem planu.Zanima pa me sledeče,ali se je potrebno sam prijavit ali to stori DMP,če je slučajno kdo bolje informiran,kajti do 8.maja je cena nižja.Drugače pa se mi zdi da sem kar v redu pripravljen,v Tivoliju sem pretekel slabih 74km,tako da se nekako vidim v cilju :D .L.P.Robert.
Uporabniški avatar
 natasa
zuli5 napisal/-a:Verjetno bom šel z DMP,čeprav uradnega razpisa še ni,je pa v njihovem letnem planu.Zanima pa me sledeče,ali se je potrebno sam prijavit ali to stori DMP,če je slučajno kdo bolje informiran,kajti do 8.maja je cena nižja.

Ravno danes sem govorila z Odonom iz DMP - ja. Trenutno je zunaj razpis za ultramaraton v Nemčiji, ki bo maja. Za Biel bo razpis zunaj takoj po praznikih. Kar se tiče prijave in prenočišča uredi vse DMP, plača se v Švici po ceni iz predprijave( vsaj zdi se mi, da je tako rekel), spremljaj njihovo spletno stran, kjer bo tudi razpis, če si član boš dobil razpis tudi po pošti.

:wink:
Uporabniški avatar
 natasa
Da mal privlečem temo na plan, ker še malo pa gremo!!! :juhuhu:
Za mano je že večina treningov, tale teden še mal potreniram ( samo 50% prejšnjega tedna, ker je bil le-ta ubijalski), se spočijem in poštimam finese v glavi, potem pa..... :lauf:.
Uživajte in se vidimo 10.06. na busu ( kdor pač potuje z DMP-jem) ostali pa v Bielu.

:wink:
Uporabniški avatar
 roky1
Tud jaz se pridružujem dobrim željam in vam vsem želim dober tek in lepo doživetje. V Pragi mi je Dexi mal povedal kako zadeva poteka in moram priznati, da je tudi mene precej "zkuril" za ta tek. Upam da se ga drugo leto tudi sam udeležim!
LP Rok
Sem danes izvedel, da gre še nekdo iz TF na sanjsko 100-tko. Stavim pol toliko, kot je km, da bo zlaufal v okviru zadanega cilja. Seveda stava ne bo v dolarjih, niti v evrih, temveč v centih.

SREČNO na poti in veliko športne SREČE

Mogoče grem pa drugo leto pogledat, kaj boste pustili za seboj :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA