Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Seveda grem. :D

Maca, ne vem, če sta vidva z Lauferjem to deklico zasledovala v Palmanovi, po moje kje drugje ... Lani je Laufer opravljal nalogo zajčka, da sem tekla OR, ti si bila pa hitrejša, če se prav spomnim. :wink:
maca napisal/-a:hja, pol sem pa pobrkala, nimam več vseh ovc (polovičk) čisto na broju.
ja kje hudiča sem pa tisto punco zasledovala?
help

Medea je bila.

(S Savotom sva pa eno ušpičila, se ve. Ena dama v belih nogavičkah, ki sva jo dohitela, nikakor ni prenesla dejstva, da sta dva "palčka" lahko tudi hitrejša in je kar pospešila, ko smo jo prehiteli, zraven pa hropla, kot da bo dušo spustila.)
maca napisal/-a:hja, pol sem pa pobrkala, nimam več vseh ovc (polovičk) čisto na broju.
ja kje hudiča sem pa tisto punco zasledovala?
help

Pa v Ferrari je prišla k meni jamrat, kaj se gresta, pa če mislim jaz tudi tako bezljat, potem pa v Trstu tudi blizu ni več prišla :--
ROSI64 napisal/-a:Jaz si bom pa moral pridobit zdravniško potrdilo, ker ga še nimam, moram stare mačke vprašat za nasvet.

Ne rabiš ga, ker drobni tisk pravi, da zdravniško potrdilo rabijo italijanski tekači, ki niso člani njihove atletske kakorkoližeseuradnoimenujenjihovazveza, ti se rabiš samo (če smem uporabiti tisti google translator) self certificirat, pa še lani smo kar skupnega na busu podpisali.
Mene je Bojan pooblastil za potekaško dogajanje in naj povem, da bomo analuizo organizirali spet v kraški oštariji in ne v kakšni piccopekariji bolj švohotnega slovesa in še bolj mizerne kuhinje.

Prav?

Danes žrebamo med:

MUHA - Lokve
UKMAR - Dutovlje
KRAŠKI HRAM - Križ na Krasu
ŠPACAPAN - Komen na Krasu

Javim, ko uredimo meni, ceno in nastanitev za celotno TF druščino!
BoF napisal/-a:Danes žrebamo med:

MUHA - Lokve
UKMAR - Dutovlje
KRAŠKI HRAM - Križ na Krasu
ŠPACAPAN - Komen na Krasu

Lani sem spraševala v Muhi (preko prijatelja, ki je iz Lokev), pa so rekli, da tako velike skupine v nedeljo ne morejo gostiti ;)
5rca napisal/-a:aha... se pofočkam še tukaj :)

Če gre 5rca potem ni dileme. Grem končal bom itak na začelju. :D Eden bo tekel drugi bo špilal turista - še žena.
Nazadnje spremenil pajo, dne 02 Okt 2009, 22:01, skupaj popravljeno 1 krat.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 23

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com