Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

RoKo napisal/-a:Tudi opisati se ne da v 100 črkah. :D Dokaj podobno lanskemu. :wink:

Malo bolj izviren bi lahko bil :wink: Kaj vse se ti po glavi mota na 100-tki, kaj vse lahko vidiš in kaj vse lahko spregledaš..
Evo me,prijatelji :D
No,bilo je super.....po 136--ih maratononih in številnih Logarskah,normalno,da se odločim za 100-tko. :D
Bilo je pa...vročeeeee,65 km vzpona,sej dober.....pravilno sem zastavil celotno zadevo,in brez težav prispel do cilja......ponosen nase.
Lahko vam povem,da je vse v glavi,in tisti ki preteče 10 km v eni uri,bo zlahka opravil s stotko v času limita.
Ja ,nič.navrsti je druga 100-tka,Biel....pol pa tretja Salzburg
Slika
No, če si tako dobro zastavil zadevo, potem pa bodi fer in povej, kaj se je potem dogajalo s tabo in kako si končal.Ne moreš seveda, ker ne veš. Zadnji čas smo te uspeli pripeljati v Sežano, od koder si z rešilcem odpeljan direktno v Izolo in tam si bil tri dni na intenzivni negi.
Tvoj pobeg iz bolnice pa je skrajno neodgovorno ravnanje najprej do sebe, svojega zdravja, osebja bolnišnice in še koga ki ti je bil pripravljen pomagati. Naslikaj se nazaj v bolnico ta trenutek, ker se ne zavedaš teže svojih poškodb. Nimaš zvitega gležnja, temveč hud pretres možganov z izlitjem krvi. Tvoje zdravstveno stanje je resno, da pobegneš iz bolnice zato, da se javiš na FB in TF pa je naravnost smešno. Če hočeš samemu sebi dobro se javi v Izoli, če pa ne, pa naredi kakor hočeš.
Nazadnje spremenil RoKo, dne 03 Jun 2012, 07:17, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 tae
Ufff, RoKo tale tvoj zapis me je pa naravnost šokiral.

Željko, Lonely ne vem ali to bereš ali ne, ali si se vrnil v bolnico ali ne, kaj se ti mota po glavi in kaj želiš doseči.

Dejstvo je, da si v Sloveniji v teku že zdavnaj dosegel stvari, ki jih marsikomu, kaj marsikomu, večini ljudi ne bo uspelo nikoli v življenju. Pred kom se dokazuješ? Samemu sebi si že zdavnaj dokazal, da zmoreš. Nam prav tako. Tudi, če takoj sedaj nehaš, si postal legenda. Ampak tvoje trenutno početje pa je neumno (oprosti mi to direktno besedo). Meni osebno se je zdelo pretiravanje že s tvojimi maratoni. Res pa je, da ne poznam tvojega konkretnega odgovora na vprašanje zakaj. In zdaj že maratoni niso dovolj in je treba iti na 100-ke. Uničil boš samega sebe. To ti pišem zato, ker mi je žal vsakega človeka, še posebej takšnega, ki ga poznam osebno. Želim si, da bi bil še vedno med nami, med živimi in nasmejanimi. Močno upam, da se boš vrnil v bolnico in te bodo zrihtali. Umiri se malo, Željko, lepo te prosim.
Nazadnje spremenil tae, dne 02 Jun 2012, 21:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Željko,
upal sem, da ne bomo debatirali tu gor, ampak na telefon te ne morem dobiti in očitno je, da ti pisanje po forumih pomeni več kot lastno zdravje. Ker smo bili zraven, vemo, da je zadeva resna, tako da te PROSIM, da se vrneš nazaj v bolnico oz poiščeš pomoč...
Željko nalijmo si čistega vina...že ob pogledu na rezultate, se je tudi takemu laiku za ultre kot sem jaz moralo nekaj prikazati narobe. Vedi, da cenim ves tvoj trud, cenim vse tvoje rezultate...vendar vedi tudi TI...si eden in edini...zatorej, poskrbi najprej zase...sestavi se...in potem dalje!!!

Z najlepšimi željami...

LP Matjaž
Še nekaj mi ''leži na duši'' ob tej rani uri. Zatorej, kljub vsemu @RoKo in @ tadejz...opišita to dogajanje tudi nam, navadnim smrtnikom. V spomin in OPOMIN!!!

Brez zamere in LP

Matjaž
Hvala vam za skrb...trenutno sem OK.
Classsix....glede časa sem popolnoma zadovoljen,saj ,prav tak čas sem si zaželel,to mi bo primerjava za naslednje 100-tke,šlo je za zelo težek tek,65 km vzpona
V službi izgubim 5 kg dnevno,in vse svoje teke opravim brez enega samega treninga,torej,sem ponosen na svoj čas.
lonely napisal/-a:Hvala vam za skrb...trenutno sem OK.
Classsix....glede časa sem popolnoma zadovoljen,saj ,prav tak čas sem si zaželel,to mi bo primerjava za naslednje 100-tke,šlo je za zelo težek tek,65 km vzpona
V službi izgubim 5 kg dnevno,in vse svoje teke opravim brez enega samega treninga,torej,sem ponosen na svoj čas.

Heheh ova je najboljša:

Jaz pa ponosen na vaše dojemanje civilnega življenja ( civilno beri: izven vzdržljivostnega boja s seboj ) ...ampak v pozitivnem smislu mišljeno.

Veliko najboljših poti v nadaljni osebni rasti. Tudi če bo katera lažja ne bo škodilo. Menda se da naučiti lekcij tudi brez bolečin in otopelosti avtopilota. Ampak kdo bi vedel vse naenkrat. Bog je tudi sedem dni rabil za implementacijo računalniškega projekta.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA