Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Hojla, da ne boste slučajno pozabili na ta čudoviti gorski tek, ki je izredno dobro organiziran in narejen za vse starosti.
Če je kdo interesent za ogled proge se lahko javi in da jo pred samo tekmo malce povohamo kako in kaj izgleda :lol: !
ČAO!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Če je kdo za se lahko za to soboto zmenimo za ogled proge ali naredimo krajši trening na Špičasti hrib.
Kdor je za naj pove, da se zmenimo kje se dobimo in podobno.
ČAO!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
No kdor ima namen iti na Špičasti hrib za trening bom v soboto zjutraj ob 9h pri ribniku.Lahko pa me prej kaj pokliče da se domenimo, če bi se dobili kje drugje.
Špičasti hrib čaka :lol: !
ČAO!
Uporabniški avatar
 žine
Ja, jaz zanesljivo nisem pozabil na Špičasti hrib. Še več, prejšnjo nedeljo sem se celo namenil na ogled proge....in se popolnoma zgubil :D tam, kjer je tisti skrivnostni odcep na desno, kjer je smerokaz zelo zelo majhen...ampak je bil pa lep izlet, v pravi smeri :?
Kar pa se sobotnega treninga tiče - nič ne obljubim. Če ne bo prav divje zlivalo, pridem!
lpŽ
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
No odločitev je padla!
Kdor bi se rad udeležil jutrišnjega spoznavnega treninga na Špičasti hrib bo zborno mesto ob 8.45 zjutraj pri bivši tovarni TEKSTILINDUS.Potem ob 9h odjadramo proti Špičastemu hribu.In pol seveda gasa :lol: :lol: .
A bomo jutri šli na škrge :lol: :wink: .
ČAO!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
No pa smo danes odtekli en lušten trening na Špičasti hrib jaz, Žine in Igor sicer tudi redni bralec tekaškega foruma in sodelujoč na dirki mali maraton Palmanova in še, in še.
Trije smo bili.Pralo nas je od začetka do konca, ampak je bilo luštno.Pritekli smo v spodobnih za trening 27min30sek.Na koncu sva z Igorjem prišla do spoznanja da imava še rezerve za samo tekmo.Eno veselje več :wink: .
Analiza je bila bolj kratkega značaja v BUFU center kjer je sedaj tudi mercator in OBI.Kar blizu in dosti prijetna točka za analiziranje samega treninga in še kakih dogodkov.No potlej smo se pa odpravili vsi počasi proti svojim domovom.
Torej vsi ostali pa vljudno vabljeni na samo tekmo, ki bo ne pozabite 24aprila.Vreme bo, volja je tudi.Se pravi samo noge moramo premakniti iz kavča dol.
ČAO!
Uporabniški avatar
 žine
Joj, Tomaž, kakšno rezervo (minutko do dve minusa) za samo dirko bom do takrat tudi jaz še poskusil poiskat :D res pa je bil današnji trening super, da se škrge lepo razprejo. Je pa resnično lepo zlivalo, podlaga pa je bila ravno še dovolj čvrsta, da ni pretirano drselo. Dober uvod tudi v jutrišnji dolgi tek po PSTju, vsaj kar se vremena tiče!
Tomažu pa še enkrat dvignjena palca za Jordanijo!
lpŽ
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
No žineta sem danes imel čast osebno spoznati :lol: :wink: .Je pa res da do dirke se lahko še marsikaj dogodi in upam, da čimveč pozitivnega, kar se tiče forme same.Potem pa gasa priprava za maraton štirih občin in pol še Grintovec, Črna prst jojojo kolk je dobrih dirk.Človk bi lahko samo iz dirke na dirko hodil in tam prespal odirkal, tekel odirkal, odtekel :wink: :lol: .
Se čujemo in pišemo!
ČAO!
Uporabniški avatar
 mirko1
tomaž,ti glej ,da prideš živ in zdrav nazaj s teka po mivki :? ,potem pa pride vse ostalo na vrsto :D :D
lp,mirko
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ma Mirko1 če ne bom pa prišel v oblečeno mumijo :lol: :wink: to bo tudi kul.Pol bo konkurenca absolutno obmolknila, ko bo videla svojo konkurenco tako shirano od teka :wink: :lol: in bo samo pičila mimo.
ČAO!
Uporabniški avatar
 Dule
Po napovedih bo številčna zasedba na tem teku : aleksander, žine, milan, kemc, tomaž, moja malenkost, pa verjetno še kakšen (Yogo, Boštjan,Mirko..??)

Upajmo da bo vreme.. :roll:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA