Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Dule
Matej napisal/-a:Dule, ženske niso tvoja konkurenca. :D :D :D

ma kaj ženske, konj je bil lani konkurenca :lol: :lol:

Slika :shock:
Uporabniški avatar
 mirko1
dule,da ne boš preveč utrujen za naslednji dan ko je gorski tek na slavnik 8) :wink:
lp,mirko
Uporabniški avatar
 tini
Dule, obstajajo se tudi druge "jahacke" fotke z lanskoletnega teka a ne :) :) :) !

lptini
Uporabniški avatar
 Dule
mirko1 napisal/-a:dule,da ne boš preveč utrujen za naslednji dan ko je gorski tek na slavnik 8) :wink:

Zato pa grem samo na 10km (drugače bi padla 20-tka). Sem bil v dilemi ali Slavnik ali Kriška: No zmagala je Kriška, ker je bližje.. :D Ja Mirko manj točk boš dobil.. :?

tini napisal/-a:Dule, obstajajo se tudi druge "jahacke" fotke z lanskoletnega teka a ne !

He,he ne vem Tini kaj imaš v mislih, le pazi da ne bo prišlo na plano kaj pohujšljivega.. :lol: :shock:

Mogoče si pa tole imel v mislih (je z majhnimi "popravki"):

Slika
Uporabniški avatar
 mirko1
ja,dule,točk bo malo,ker bom verjetno sam tekal po slavniku :? .že na TF je propaganda za ta tek bolj švoh.sem mislil,da bo v današnjem poletu objavljeno.pa nič :evil: .seveda,ker je zmanjkalo prostora,ker je bilo treba objaviti reklamo za tekaški tabor v rovinju :roll: ,ki bo itak odpadel,ker je predrag :( ... :wink:
lp,mirko
Uporabniški avatar
 pettr
Igorok in jaz se pridruziva na tem teku (10km) ker je "pri nas" vLjubljani.
...pa tudi če prekle padajo, kar je kar precej napovedano...
Nekdo pač mora zasesti tista zadnja mesta...;)
:D
 Lučko
Hmmmmm...po pravic povedan mal razmišljam, da ne bom pršu laufat :roll: :arrow: mam že tegala dežja, mraza, blata... poln kufr :oops: :evil:
Bom pa sigurno pršu navijat pa Ano&Lizo pozdravt 8) :wink:
Uporabniški avatar
 klatez
klatez napisal/-a:Tudi jaz razmišljam o tem teku.
Je že čas za en lep družinski izlet :driver: , vendar pa pod določenimi pogoji (lepo vreme press). :cast1:

No ja, moji določeni pogoji očitno ne bodo izpolnjeni. Pa ne, da sem tako razvajen ampak je že fajn, če imaš lepo vreme zaradi otrok. Pa še dež bomo pri nas dobili kasneje, torej.... :--(
Uporabniški avatar
 Barb
Ninočka sporoča, da jo danes ne bo na tek :roll:
Uporabniški avatar
 Bor
vreme zaenkrat krasno........jst grem počasi že kr tja....
Uporabniški avatar
 alan
Bor napisal/-a:...vreme zaenkrat krasno

Za Bežigradom (istočasno!) tega ne bi mogel trditi... hmmm... :?: :roll: Saj res, tako nam je treba, ko pa tu nekje bogu za hrbtom živimo ...

:lol:

Lep tek!
Uporabniški avatar
 mirko1
no,pri nas pa lije kot iz škafa
lp.mirko

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA