Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 ZdravkoC
zajc napisal/-a: Kako pa je proga označena? Tudi jaz se bojim, da bi se izgubil. Samo ne mi s tem, da se držiš morja na desni strani :shock: in tečeš dokler ne vidiš Novigrada :D

Ne, ne, morje pride iz leve, pa tečeš, dokler ne prideš na Jorasovo dvorišče. Potem pa v hrib - Buje - in po dolini Mirne proti Novigradu :juhuhu:
Lani je bilo nekaj dvomov o oznakah, a vseeno se ni nihče izgubil. Verjamem, da bo letos še boljše označena proga.
Uporabniški avatar
 Sebi
Se javljam še jaz :oops: (k vam, hardičem). Za razdaljo še nisem čisto ziher: 21, 24 ali 29km. Glede na to, da čas ni pomemben bom šla po vsej veretnosti na 29km. Kar bo bo....
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Predrag ali boš imel dovolj priznanj za vse nas :lol: :lol: (moram povedat, da so lepe nagrade: medalja, plastificirana diploma, majčka, butelka, cd) :arrow: to smo dobili lani :wink: :!:

Tisti, ki pa se radi zgubljate na progah je najbolje, da se držite mene, ker jaz se bom sigurno zgubil kot vedno, toda se izvlečem iz zagate :lol: :lol: :!:

Dule, ta dolga varianta pa traja okoli štiri do pet ur zmenega teka na izy :twisted:

lp
predrag napisal/-a:... razkošje obdano z zelenilom narave in modrino morja,
... v naših prekrasnih pejsažih čarobne Bujštine,

Sliši in bere se prav prijetno...
Kakor naročeno za bolj zenovski pristop...
Z edinim namenom da pridem do cilja pred črno nočjo...
A če pridem po 16:00 v Novigrad bo že zmanjkalo pašte?
A me bo vseeno kje počakala kakšna medalja?
Mogoče pa ima še kdo željo po Zen doživljanju Istre?
 nana
Jaz bi tudi šla na eno 21-ko, če bo še kakšna takšna počasnela, kot sem jaz. Če bom pa sama ves čas tekla, se bom pa res verjetno zgubila :oops:

Še za poznavalce, moje (klasično) vprašanje: Sem prav videla, da je na zadnjih 21 km najprej kar precejšen spust, potem pa klanec le pred Novim gradom? Ali se gre tam, ko prideš ob Mirnu do mostu potem po cesti ali je še kakšna druga pot?
Uporabniški avatar
 predrag
Hallooooooooooo!
:clap: Za izgubljene - neprijavljene in zaskrbljene
Najbolj važno je da se v pravi čas registrirate za vašo varianto, in da nam pridete do svetilnika v Savudriji, za varianto ULTRA (uno ili duo).
Ostale variante ob stezi se začnejo z vhodom najboljših v točki Buje ili Grožnjan oz. varijante C, D; cca. po vremenskem rasporedu iz propzicij.
Tekaška metla je vedno precej odzad vas, če se pa povrh vsega izgubite, nič hudega - več boste videli, kot je že znano Istra je "Terra Magica" in boste je boljše spoznali..
Za vse druge mogoče varijante, posamezne informacije, prijave in pojasnila lahko dobite na 00386 98 255 813.
LP
Uporabniški avatar
 miro
Predrag verjetno si mislil telefon 00385....

Lansko leto nas je bilo kar precej"metla"in smo se imeli prav fino, veliko vriskanja, smeha,šal..., tako,da kar pogumno!
Se vidimo v Savudriji , ali Novem gradu?
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 predrag
... Sorry 00385 98 255 813 ... Hvala Miro ... prav tako ... lahko dopolnimo ... da je "atmosfera oz. vzdušje tekaške metle" najlepša stvar UPM Istra ...
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Če je tako, bom pa letos v metli :D
Uporabniški avatar
 matej712
Predrag, kot sem že v Palmanovi omenil, se prijavljam na ULTRA progo (od Savudrije do NG). Ali se je potrebno prijaviti še "uradno", ali je to dovolj?
Koliko višincev se nabere na progi?

Gorenjci - kako se bomo dogovorili za prevoz?
Uporabniški avatar
 predrag
:laola ... za zdaj je že > 20 prijavljenih, zato vas lepo prosimo za pravočasne in kompletne oz. uradne prijave.
Vse informacije in tudi profil steze si lahko ogledate na web-u; kot tudi:
Lanjsko zlato knjigo oz. "DREAM TEAM listo UPM ...Istra": http://www.maratonumag.hr/Zlatna%20knji ... -Istra.htm
Lanjsko UPM ... Istra fotogalerijo: http://www.maratonumag.hr/foto%20galery ... /index.htm
Za sada toliko, uživajte, ...
 nana
A sem jaz to dobro pogledala... ena ženska :shock:

Sebi, si še vedno za to, da greš? :)
Uporabniški avatar
 Vreme
nana napisal/-a:A sem jaz to dobro pogledala... ena ženska :shock:

Sebi, si še vedno za to, da greš? :)

Nana a sedaj pa še tebe mika :?: :D
 nana
Itak, da me mika. Je bilo v Palmanovi tako fino, da moram zadevo ponovit. Samo malo me skrbi, ker jih je bilo lani tako malo, pa verjetno so bili res hitri - bo res problem :shock:
Uporabniški avatar
 Sebi
Jap Nana še vedno mislim, da bom šla. Pa mislim, da ne bova edini ženski. Po mojih informacijah bo Pia tudi šla... 8)

Koliko km imaš namen iti?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA