Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 si05400
Pa ja, z avtom pa je OK.
Če imaš kombi, za 8 oseb in gredo na pot 4 tekači in en netekač je zadeva povsem OK. Mal dnarja mal muske.

Kombi ni samo vozilo ki nima sedežev v kasonu.
Uporabniški avatar
 mitjas
V Pariz na maraton odhajamo tudi Vitezi dobrega teka.
Več pa v prihodnjih dneh, zaenkrat je v planu avtobus :D
 darcy
prijavljen za Pariz, ostala logistika je še odprta,
avtobus Vitezov se mi zdi kar zanimiv,
se priporočam za informacije.
Dare
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Po mojih izkušnjah ki sem jih doživel ko smo se peljali z avtobusom do Pariza je ta, da nikoli več z avtobusom vsaj tako daleč ne.Razen če se vmes 10krat ne ustavim :lol: .Dolga vožnja za avtobusom me je čist izmozgala dijo porko :wink: .Že z avtom do Chamonia smo se vozili skoraj 9ur vožnje tiste normalne seveda.
To je seveda stvar odločitve vsekakor pa je med prvim pomembna dobra družba!V kar pa ne dvomim da bo med Vitezi nočnega teka.
Skratka želim vam obilico dobrega počutja med vožnjo v Pariz na ta ali oni način.
In pa da vtisnete čimveč lepih spominov in doživetij ko boste pretekli Pariški maraton.Resnično je veličasten.Že to da štartaš z ostalimi 35000 tekači in to kar naenkrat.In ima človek občutek ko je kakih 100m pred ciljem kot da je šele štartal :lol: toliko ljudi.
In ko prideš skozi cilj pa sicer masaža, ampak toliko čakajočih da je noro.Saj ob takem številu tekačev je to težko pričakovati kaj boljšega.Ampak človek mora tudi to v zakup vzeti če želi vse to doživeti.
Imejte se skrajno fajn!
Pariz bom pa še doživel vse ob svojem času kot je nekdo rekel!
ČAO!
Uporabniški avatar
 marathon95
tomaz.zupancic napisal/-a:Po mojih izkušnjah ki sem jih doživel ko smo se peljali z avtobusom do Pariza je ta, da nikoli več z avtobusom vsaj tako daleč ne......
In pa da vtisnete čimveč lepih spominov in doživetij ko boste pretekli Pariški maraton.Resnično je veličasten.Že to da štartaš z ostalimi 35000 tekači in to kar naenkrat.In ima človek občutek ko je kakih 100m pred ciljem kot da je šele štartal :lol: toliko ljudi.
In ko prideš skozi cilj pa sicer masaža, ampak toliko čakajočih da je noro.Saj ob takem številu tekačev je to težko pričakovati kaj boljšega.

Se slažem s tobom, a evo i malo mojih slikica iz Pariza http://marathon95.tekaskiforum.net/thum ... p?album=18
Uporabniški avatar
 Tedi
Ker nas kar nekaj maratoncev odhaja v Pariz in ker imamo veliko oboževalk in navijačic :laola organiziramo avtobusni prevoz. Tudi za navijače in oboževalce, pa tudi za zaljubljene pare in avanturiste :wink:

Hiter opis izleta:
Štartamo 3.4.2008 okoli 17 ure z Bleda (po dogovoru lahko tudi iz Kranja ).
V Pariz prispemo 4.4.2008 v dopoldanskih urah. Vožnje je cca. 16 - 18 ur :oops:

Nastanitev je v hostlu v sami bližini Eifflovega stolpa...

Kaj vse se bo dogajalo po poti in v samem Parizu pa izdamo samo resnim interesentom 8)
Bojazen, da bi komu bilo dolgčas (četudi je videl Pariz po dolgem in počez) je popolnoma odveč :twisted:

Vračamo se 7.4.2008 dopoldan, predvidoma pridemo nazaj v ponedeljek pozno zvečer.

Cena nad 20 prijavljenih je 249 €
Cena nad 30 prijavljenih je 209 €
V ceno vključen prevoz in spanje v hostlu skupaj z zajtrkom (če ga ne bomo prespali :roll: )

Prijave pobiramo do 1.2.2008 skupaj z akontacijo 50€.

Vse ostale informacije na ZS ali na mail teodor.markoc@gmail.com

Vitezi Dobrega Teka
Uporabniški avatar
 adrian
Očitno nas gre kar nekaj maratoncev v Pariz. Ali kdo razmišlja o varianti letalo + hostl. Po mojih izračunih bi bila ta varianta za okoli 150€ dražja od avtobusa.

Letalo iz Ljubljane v četrtek zvečer in nazaj v nedeljo zvečer, isto imamo 3 nočitve v Parizu. Če kdo razmišlja o čem podobnim naj se javi na ZS.
Uporabniški avatar
 adrian
Čisto točna informacija:

Povratna letalska karta Ljubljana - Paris, pri Adrii = 210€ in pri Air France = 207€. Torej skoraj isto (konkurenca pač naredi svoje :D ). 3 nočitve v hostlu so 60€.
Se pravi varianta letalo + hostl je 270€.
Uporabniški avatar
 mitjas
Je že kdo imel izkušnjo z menjavo prijave za pariški maraton :?:
Uporabniški avatar
 si05400
Pozdrav,

sam sem v Parizu od petka do ponedeljka.
Imate kakšne načrte za kakšno skupno večerjo ali kaj podobnega?
Če ste za je to moj kontakt Andrej.nadrah@gmail.com 040-456980.
Sam menim, da se je treba dogovoriti v naprej
Uporabniški avatar
 mitjas
si05400 napisal/-a:Pozdrav,
sam sem v Parizu od petka do ponedeljka.
Imate kakšne načrte za kakšno skupno večerjo ali kaj podobnega?
Če ste za je to moj kontakt Andrej.nadrah@gmail.com 040-456980.
Sam menim, da se je treba dogovoriti v naprej

Zaenkrat točnega plana še nimamo, bomo pa v soboto dvigovali čipe, štartne številke in ostalo.
Upam, da imajo tudi kakšno testeninko, lahko bi se dobili kar tam.
Gremo pa v Pariz z avtodomi, parkirani bomo v kampu v bolonjskem gozdu, tako da na večerje v mesto najbrž ne bomo hodili.
Lahko se pa seveda oglasiš v kampu, v petek bomo lahko še kakšno pivce spili :wink:
Uporabniški avatar
 adrian
Današnja vremenska napoved za pariško nedeljo je oblačno, posamezne plohe, temperatura okoli 10 C,
skoraj idealni pogoji, upam da bo res tako :wink:
:arrow:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA