Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

AinE
Danes sva bili s prijateljico na Primožu. Že na cesti nad kmetijami se začne sneg. Na stezi pa je blato, plundra in proti vrhu zbit sneg, na nekaterih mestih celo led. Dvomim, če se bo sneg stopil do sobote.

Tekači pa so kar v trumah sopihali gor.

Lp E.
 Nataša
gremo pa kar bo, bo. jaz bom crkavala nekje v pozadini in skrbela za to, da ne bo nihče zašel :wink:
Uporabniški avatar
 AVI
Nataša napisal/-a:gremo pa kar bo, bo. jaz bom crkavala nekje v pozadini in skrbela za to, da ne bo nihče zašel :wink:

....važno je sodelovati.....in se lepo imeti..... :D :D :D :D
 fanči
Nataša nič ne skrbi jaz bom tudi samo sodelovala :wink: :lol:....po moje mi bo že na prvem ovinku žal, da sem šla ampak, ko bom na vrhu pa :laola
Uporabniški avatar
 alexTG
ali se potem splača it glede na razmere? ali kdo ve ali bo tek v vsakem vremenu? lp
Uporabniški avatar
 MihaPR
A je bilo vreme kdaj ovira (Murovica Press)?
Uporabniški avatar
 S625X
Se najnovejsi podatki s proge:po cest je vse ok,potem se pa zacne boj z blatom,zadnjih 400m pa z snezno brozgo.
Skratka po vseh pretecenih metrih te na koncu caka jagoda na smetani-poplesavanje levo desno,ampak takrat je cilj ze zeloo blizu :D
Se vidimo jutri-na startu :juhuhu:
Uporabniški avatar
 MihaPR
Torej je bil trening na Murovici prejšnjio teden zelo koristen :)
Uporabniški avatar
 Lepachuzes
morda nas s625x želi zavesti...baje je ful zajebana proga....ne sj se hecam...swa bla dons gor in je do zadna klanca use ql...tko d se vidmo ju3...aja baje bo nekdo prinesel cd s posebno muziko za to priložnost in pesmi s tega cd-ja bi lahko izbrali za himno tek na primož...ane seba?? :lol:

uglavnm dost heca se vidmo ju3 na štartu... :P
Uporabniški avatar
 S625X
Evo nas,ze s Primoza prijetno utrujeni in veseli :D :D :D .
Tek mi je uspel,mogoce mi je v drugi polovici manjkalo tiste prave borbenosti,volje da bi izboljsal svoj PB.
Vreme je bilo super,proga pa v prvi polovici lepa suha,drugi del pa blaten.Na koncu sem pricakoval sneg,ampak o njem ne duha ne sluha-ga je ponoci pobralo :o.
Nagrade zelo lepe,sploh umetniska slika Malega gradu in sampanjec,ki sem ga komaj nesel.
Skratka lepo prezivet dan pod nasimi planinami.

Lp Seba
Uporabniški avatar
 BO-JAN
Čestitke
ZMAGOVALCU :clap:

VSEM TEKAČICAM IN TEKAČEM :clap:

ORGANIZATORJU IN NJEGOVI EKIPI :clap:

LP Bojan
Uporabniški avatar
 BO-JAN
Nekaj fotk s cilja http://www.moj-album.com/uredi/bo-jan/11535605/

PS Kaj nam govorijo bolj ali manj utrujeni obrazi :?:

Da se srečamo na naslednjem gorskem teku :juhuhu:
Nazadnje spremenil BO-JAN, dne 29 Mar 2008, 20:34, skupaj popravljeno 3 krat.
Uporabniški avatar
 Lepachuzes
ja kr vredu blo...lepo vreme, precej dobre razmere, precej gledalcev, vsekakor zelo v redu tek...Seba svaka ti čast za zmago...nimaš kj...se vidmo

lp lepačuzis
 glumac
Bravo, OLSON za stopničke in vsem ostalim tud.
Uporabniški avatar
 vencelj
Rezultati:
http://www.kgtpapez.com/slo/prireditve_ ... 008abs.asp
So le absolutni, za kategorije: The page cannot be found!

Čestitke vsem, ki ste opravili s progo, predvsem "stopničkarjem"!

No, jaz sem, tako kot sem napovedal, raje nekje drugje tekel kot pa hodil k sv. Primožu.
lp, vencelj

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA