Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

A hebat ga, ko imam samo ene tenisice... Razen če za prvi del poti porabim kakšne že odslužene. Hm... ene še imam a so že pretrde za asfalt? A do mozirja gre cela pot po makedamu? Ker toliko še so, da bi makedam zdržale...
Preletavam razpisne strani http://www.drustvo-maratoncev-celje.si/ ... garska.htm ter imam pripomniti sledeče:
-V razpisu ni nikoder najti datuma teka?! Ta se pojavlja šele v nepovezani rubriki z letnim Programom dela društva. Upam, da sem bil le površen...
-Upoštevaje, da si je skoraj neogibno potrebno omisliti spremstvo z oskrbo, bi bil dobrodošel, celo potreben, boljši zemljevid s traso teka, kakor je tisti priložen razpisu.
Ima kdo od tekmovalcev preteklih let morda GPS sled in jo je pripravljen deliti?
Dragi sotrpini,
veseli me, da bom po Formaratonu lahko zopet užival v vaši družbi, saj je danes padla odločitev, da moram nastopiti na supermaratonu za barve SV. Ker sem pred dvemi dnevi končal z že 9-im ironom v dobrih treh mesecih, si sedaj niti pomisliti ne upam na 75km. A ker, "što se mora nije težko", mi ne preostane drugega kot se podati v boj z vsemi vami naj ultraši. Upam, da spoznam koga izmed vas tudi v živo:)
Želim vam prijeten počitek do sobote, na dan tekme pa lahke noge in odločno glavo.
Triatlonski pozdrav od Žabca
Obeti:

V petek čez dan se bo dež na zahodu krepil in zvečer ter v noči na soboto postopno zajel vso državo. Vmes bodo tudi nevihte. :laola

Wau, naš superman gre tudi z nami. Pa to je noro ej! Ljudje to bo taka fešta! Komaj čakam. :laola
skorc napisal/-a:Obeti:

V petek čez dan se bo dež na zahodu krepil in zvečer ter v noči na soboto postopno zajel vso državo. Vmes bodo tudi nevihte.

Hahaha, bo treba "batarje" obut!!! :--

:wink:
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 18

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com