Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Samo:-)
Danes so pa zmagali ta pravi dedci! Bravo Kališčarji! :cast: :clap:

Upam, da ste se potem dobili v pravi pizzeriji, jaz še nisem bil čisto pri sebi, ko me je eden vprašal in sem kar povedal najbližjo. Jaz cepec :bum: .
Totta pizza je prava!

@Marjan: Super sva se dajala! Pravi užitek in res luštno. V cilju pa sem te potem izgubil... :?
Uporabniški avatar
 jonas
kaj naj rečem gorenci ste carji :clap: vsaka čast aletu in matjažu :wink:
ste nas pa dobili na levi nogi,... :lol:
Nazadnje spremenil jonas, dne 19 Jan 2009, 10:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 PeterM
Danes mi je uspelo pokoriti repek, ki se mi je vlekel od prejšnjega tedna.
Prejšnji teden sem si po tekmi, doma nameril vročino 38.4. Ta ni popustila vse do sobote zvečer. In ker je tudi v nedeljo zjutraj ni bilo, je sledil skok pod Pohorje. Pogoji so bili tokrat težji.
Na štartu je bilo opaziti tudi nekaj znanih obrazov gorskega teka iz Gorenjske.
Epilog: 1. Matjaž Mikloša, odličen gorski tekač, turni smučar, gorski kolesar, 2. Aleš Udovič, uspešen kolesar, pozimi tudi gorski tekač, sin Janeza Udoviča, član ene bolj športnih družin v Sloveniji, 3. David Rihtarič, uspešen v gorskem teku, na stezi in v maratonu, 4. Davidov trener, živa tekaška legenda Igor Šalamun. Zanimivo, ni kaj.
Sam sem srečno prilezel do vrha. In ko doma termometer ni pokazal vročine, mi je res odleglo. Hvala vsem, ki ste mi poslali nekaj pozitivne energije. :)

LP Peter
Uporabniški avatar
 Vreme
Če je prejšnji teden bila avtocesta, nas je danes čakalo pravo nasprotje - "sam jama" je zahtevala maksimalen napor, na koncu le srečen, da sem privandral praktično brez problemov na cilj. Včerajšnje neznane bolečine v mečnih mišicah so tako pozabljene :D

Kališčarjem pa seveda :cast1:
 marjan
Ja res - Gorenjska naveza je danes štela 13 članov. Nesrečna številka nam je pa kljub temu prinesla prvo in drugo mesto. :wink: Težje razmere so nam mogoče le malo bolj pisane na kožo :D

Sicer super vreme, proga na odprtem, strmina precejšnja., konkurenca številčna. Prav fina popestritev zimskih radosti. :)

V imenu nas vseh se zahvaljujem za gostoljubnost in prijetno vključitev v vaše dogajanje. Počaščeni smo bili s pizzo, zmenjen je tudi revanš.

Pozdrav na Štajersko,
Marjan

p.s. Samo - boj je bil kar pravi, zelo napreduješ v hrib
Uporabniški avatar
 jonas
7.Teden je uspešno za nami, zbralo se nas je 111 udeležencev, zasedba se veča iz tedna v teden,
današnji pogoji so bili res ekstremni o čem pričajo tudi slabši časi
upam da ste gorenci uživali v čarih Pohorja :wink: in upam da se še kdaj pomerimo :lol:

rezultati, slike in izžrebanci za pico pa bodo na tej strani kot običajno
http://www.srichinmoyraces.org/si/
Nazadnje spremenil jonas, dne 19 Jan 2009, 07:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 grom
marjan napisal/-a:Ja res - Gorenjska naveza je danes štela 13 članov. Nesrečna številka nam je pa kljub temu prinesla prvo in drugo mesto. :wink: Težje razmere so nam mogoče le malo bolj pisane na kožo :D

Sicer super vreme, proga na odprtem, strmina precejšnja., konkurenca številčna. Prav fina popestritev zimskih radosti. :)

V imenu nas vseh se zahvaljujem za gostoljubnost in prijetno vključitev v vaše dogajanje. Počaščeni smo bili s pizzo, zmenjen je tudi revanš.

Pozdrav na Štajersko,
Marjan

p.s. Samo - boj je bil kar pravi, zelo napreduješ v hrib

Čestitke, dobri ste :!:
Uporabniški avatar
 grom
Samo:-) napisal/-a:Danes so pa zmagali ta pravi dedci! Bravo Kališčarji! :cast: :clap:

Upam, da ste se potem dobili v pravi pizzeriji, jaz še nisem bil čisto pri sebi, ko me je eden vprašal in sem kar povedal najbližjo. Jaz cepec :bum: .
Totta pizza je prava!

@Marjan: Super sva se dajala! Pravi užitek in res luštno. V cilju pa sem te potem izgubil... :?

Pri picah sem pa res izbirčen, in Totta pizza je res zakon :!:
 janezu
v polni zasedbi smo preizkusili tudi pice v TOTTI PIZZI,čeprav je kuharju kar malo dol teklo,smo se vsi dobro najedli (gorenjci :D )hkrati pa smo že gledali številne fotke s pravkar končanega vzpona na pohorje.vse vam štima! LP ju
Uporabniški avatar
 mufna
Tudi včeraj je bilo super, tako ko vsako nedeljo. Najbolj zaradi lepega vremena, pa tudi močnejša konkurenca je dodala svoje :P
Tudi jaz čestitam fantom z gorenjskega :laola
Uporabniški avatar
 jonas
STATISTIKA po 7.Tednih Zimskega pokala peš na Pohorje 2008/2009

- v prvih 7.Tednih se nas je zbralo 195 različnih tekmovalcev od tega 37 žensk in 158 moških
(lansko leto nas je bilo ob koncu pokala 156 vseh)
- max. št. udeležencev 116 (5.Teden), min. št. 85 (6.Teden), skupaj v vseh sedmih tednih 698
(za primerjavo lani po 15.tednih - 806 udeležencev)
- 271 krat ste izboljšali svoje osebne čase
naj ženski čas: 35min 50sek (6.Teden) Daneja Grandovec
naj moški čas: 28min 26sek (6.Teden) Igor Šalamun in David Rihtarič

v pričakovanju že, 8. Teden 25.1.2009 ob 9.30h :idea:

rezultate, slike in izžrebance za pice najdete po vsakem tednu tukaj
http://www.srichinmoyraces.org/si
Uporabniški avatar
 Borec
6. teden so bili tudi pogoji na "cesti" najboljši. Pa še vroče ni bilo :drink
 MarioV
Lep pozdrav vsem na TF in udeležencem Zimskega pokala Peš na Pohorje, javljam se iz Bogote (Kolumbija), kjer je trenutno 3 ura zjutraj, zaradi časovne razlike se bolj slabo spi. :(
Drugače pa je tukaj pravi prometni kaos, tako pač je v večmiljonskih mestih in prav srečni smo lahko, da živimo v Sloveniji. :D
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 36

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA