Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

:laola Najprej vsem čestitke za nedejski pohod. Naša ekipa -vsaj Jure in jaz, Tina pa solidarnostno, smo zboleli, a vseeno z vami podoživeli vsaj kanček te prelepe nedelje. :D
Užitek je prebrati vaše vtise, pa Raf je tako hitro objavil fotko iz vrha, da se mi je kar milo storilo že v nedeljo.
Bravo, enkratni ste in verjamem, da bomo to nedeljo skupaj vriskali - jaz bom res lahko bolj vriskala - s počasnejšim tempom, po dveh preležanih tednih, zadovoljna, da sem spet z vami. :laola
Pogrešala sem vse, pogrešala sem Pohorje. :--( , v nedeljo pa spet... :juhuhu: :juhuhu:

Čestitke tudi Lojzki in Poldetu :cast: , jaz sem že videla fotke iz Grand Canaria maratona-čudivito, na tem maratonu pa sta tekla tudi Marjeta in Srečko Gomilšak - ki sta prav tako redna udeleženca zimskega pokala - čestitke tudi njima in Marjeti hvala za fotke. :clap: :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 Z*
Lojzka in Polde se zahvaljujeta za čestitke in se veselita nedeljske dirke na Pohorje. Iz toplih krajev pripotujeta v soboto pozno zvečer, v nedeljo zjutraj pa bosta že grizla z nami v hrib. :mrgreen: Strašna sta, neuničljiva, najboljša! :cast1: :laola
Kje pa lahko vidimo fotke, Vera?
Še en pokal uspešno za nami. Ponovno težka tekma, ki jo je popestrilo zimsko vzdušje.Kljub poškodbi prsta (na srečo me ni preveč ovirala) in celotedenskemu počitku sem jo uspešno zaključila. Zdaj pa na zasluženi (aktivni :lol: ) oddih v Kranjsko Goro. Drug teden uživajte brez mene :-- :-- :-- , na zaključni tekmi pa upam, da se spet vidimo!
:laola :laola
Dames sem pa pol hriba tekel vtako prijetni družbi :D !!!! Res, samo majhna napaka je bila nič se nismo mogli pogovarjati.Kako pa je to izgledalo pa bo verjetno videno na slikah.ENA SPREDAJ ENA ZADAJ VMES PA JAZ. Bravo dekleti res ste me namučile, P :shock:Prednost nas malo slabših je v razgledu. :clap:
Danes je bila še ena čudovita nedelja tako zame, kot za moža. Že 11. smo se družili, bilo je polno nasmejanih obrazov, pozdravov, nasmehov....bila je pozitivna energija , to sem začutila že pri samem prihodu pod Pohorje. Malo smo pokramljali, se ogreli, in potem smo začeli...malo tekli, malo hitre hoje, pa smo se vzpenjali.....
Na polovici poti, sem pred seboj dobila mladega fanta, ki me je motiviral vse do cilja....
Zadovoljna sem prišla na cilj, kjer me je že čakal mož in imel zadovoljen in nasmejan obraz,
mislim ,da sem tudi jaz bila zelo nasmejana in zadovoljna...vsi , ki smo prišli na cilj smo zmagali,..... :clap:
Še ena čudovita in popolna nedelja, saj smo naredili nekaj zase in za svoje zdravje...lepo je biti med sebi enakimi in zelo bom pogrešala, te nedeljske dopoldneve na Pohorju....
No,z možem bova hodila na Pohorje celo leto in še vedno srečevala znane obraze...se že veselim in lepo nedeljsko popoldne vam vsem želim.....
:laola
Uporabniški avatar
 raf
matr tale klanček je pa hujši, kot bi tekel polovičko. :mrgreen:
mislim, na porabo energije in višino cukra, ampak smo šli kar hitreje, kot prvič in bo treba sigurno zadevo ponoviit, ker se pozna, da rabim trening za moč .
o družbi sploh ne bi debatiral, ker je itak pozitivna in posebna pohvala lojzki, ki me je v zadnjih dvesto metrih prehitela, ker sem imel jaz cuker že v rdečih cifrah in sem samo čakal, da pride odrešilni vrisk.
čeprav ni bilo sončka je bilo pa zato bolj zimsko vzdušje tudi spodaj, ker je bilo tudi nekaj mm snega-
Spust je bil pa še bolj nor, kot prvič in se mi je zdelo, da smučam in bom naslednjič privlekel gor dilce in se dol spustil, ko pravi turni smučar, da sprobam traso lisičk in malo preverim ali znam še smučati. :mrgreen:
Analiza je pa posebno poglavje in o njen ne bi preveč govoril..... :drink
Sivo megleno jutro, a misel na Pohorje in na to druščino, privabi nasmeh na obraz..... Ali je lahko katera nedelja sploh žalostna...
Jure že v soboto zvečer pove, da ne bo šel, da bo raje igral nogomet... OK - fant in nogomet .... saj mu ne morem nasprotovati, vendar priznam, da sem si tiho želela, da pojdemo vsi :--( :--(
Start - lepo kot vedno, kako sem prejšnjo nedeljo pogrešala te obraze...Peter, Irena, Zdravko, Samo, Fifty, Taoci, Lojzka, Polde, Marjeta, Srečko, Božica, Anja, Simona..., ....toliko prijateljev.... spoznam Rafa :cast: - tudi on je eden izmed tistih, ki se pripeljejo iz Ljubljane.......
Tokrat sem po dveh tednih pavze začela počasi in tempo prilagodila svojemu zdravstvenemu stanju. Kašelj še ni čisto pojenjal, ampak, kaj je to v primerjavi z druščino, ki jo srečaš tukaj. Uživala sem na vsakem koraku, čeprav sem bila počasnejša kot ponavadi, a tako srečna, da sem spet na Pohorju. Malo pred ciljem sem zaslišala vriskanje - Raf, žvižg na vrhu je bil tokrat moj.....
...spet misel, ki daje moč - "Če ima tvoje srce vzpenjajoče stremljenje, potem ne moreš iti nazaj, lahko greš samo naprej".... :laola

in odšli smo naprej .... v prijetni druščini še poklepetali v la Cantini ..... :D :D :D
in z lahkoto sem delala še pozno v noč....
Nazadnje spremenil VERAKUMPERSCAK, dne 31 Jan 2011, 22:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Z* napisal/-a:Kje pa lahko vidimo fotke, Vera?

SORY, sem spregledala vprašanje - če si prijatelj na FB z Marjetko Gomilšak - ona je objavila slike, saj so bili skupaj z Lojzko in Poldetom. Čudoviti posnetki :laola
VERAKUMPERSCAK napisal/-a:in odšli smo naprej .... v prijetni druščini še poklepetali v la Cantini ..... :D :D :D
in z lahkoto sem delala še pozno v noč....

Ja, mi(organizatorji & Co) se pa redno po vzponu dobivamo v pizzeriji Tottapizza, ki nam vsem pomaga, da je naša prireditev tašna kot je... :clap:

Lokacija je samo 1 min od avtoceste in zelo praktična. Pa še pizze so zakon. Malo reklame si pa res zaslužijo... :wink:

Mogoče si bo pa kdo kdaj :idea: premislil in...
Ponovno je bilo lepo.
Številni znani obrazi. Spoznavanje z novimi.
Tokrat je bila kulisa precej zimska in proga dobro utrjena.
Sonček je le sramežljivo pokukal na plano.
Za naju z Ireno se je peš na Pohorje, kot kaže, zgodil predzadnjič to zimo.
Za 13.02. imava še nekaj. Ker še ne znava biti na
dveh krajih hkrati, bova manjkala.
Organizacija je bila ponovno na nivoju.
Komaj čakam na nedeljo. OR je pa vedno opcija. :D
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com