Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Reeko
Trening bo treba vseeno naredit :D
Uporabniški avatar
 Sebi
Trening je bilo treba narediti zato prva poročila s proge:
- v spodnjem delu je bolj malo snega (ok, vsaj ob 14h je bilo tako) na veliko vode. Zato bi bilo fajn imeti obuje gumijaste škornje :roll:
- v zgornje delu je veliko snega. Ker pred mano ni šel nihče v hrib sem se kar namučila, da sem delala stopinje. Ampak kaj ko tako močno sneži, da jih nazaj grede ni več bilo :cenz:
- do vrha z mojo kužiko nisva prišli, ker je zares preveč snega (meni do kolen). Uboga reva niti hoditi ni mogla po tem celem snegu, ki njej sega do prsi zato sva malo pred stolpom obrnili :oops:
- užitek kljub mučenju neizmeren :shock:
- adje sedaj pa vsi (kljub pljučnici) izmenično na trening, da si do nedelje naredimo gaz... Sicer pa boste nam "ta počasnim" itak "ta hitri" avtocesto gor potegnili v nedeljo na frišno :juhuhu:
Uporabniški avatar
 flyweight
Tudi na Kobanskem je podobno stanje kot na Pohorju, tako da je bil trening malo bolj zanimiv- težji in lepši :)

Lp M
Uporabniški avatar
 ZarkoM
Velbloda sta se popoldne prebila do vrha. Z višino je višina snega kar hitro naraščala. Sprva sva ubrala taktiko da eden utrjuje vozni, drugi pa pluži prehitevalni pas, no na fiski pa se je tudi drugi velblod odločil in optimalneje (beri bolj naravnost) speljal tudi vozni pas. V najbolj strmih delih je bilo snega za pošteno preko kolena in še ga je sipalo. Vsekakor bi bilo jutri dopoldne nujno vnovično pluženje, sicer bo avtocesta slabo prevozna. :D

Zima se ne da! :laola
Uporabniški avatar
 Borec
Letos imamo res "srečo", kar se snega tiče. Zgleda, da nas bo spremljal skozi celotni pokal. Moram še sam enkrat pred nedeljo gor, da prispevam svoj delež k utrjevanju avtoceste :D
Uporabniški avatar
 Sebi
Baje vsi, ki smo in bomo v tem tednu prispevali pri "gradnji" avtoceste do vrha, dobimo bonus točke. Zato navali narode! :D

Ps.: Glede na to koliko kalorij bomo porabili za "gradnjo" bi bili lahko deležni še posebnega žrebanja za super okusne pice, da ne bomo slučajno preveč shujšali in postali konkurenčni eliti :lol:
 Reeko
Jaz grem komaj v četrtek, upam, da bo do takrat že gaz :lol:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Sem se spomnil ene stare besede iz vojske
"GREBATORI" :evil:
pa to seveda nima nič s to temo :wink:
:roll:
Uporabniški avatar
 Ganesh
Itak je jasno, da v nedeljo hitrejšim sneg dodatna zavora bo! :idea:

Razlog več za preseči se. :D

Ps.: Jasno, da Sebi pico dobi! Če le pride v picerijo.
Uporabniški avatar
 Sebi
@Ganesh: skrbite zato, da Sebi ne bi slučajno kaj shujšala, a ne? Hvala! :cmok:

@Zdravko: če "grebatorji" nimajo nič s to temo, pa to napiši tja kamor sodi :--
Uporabniški avatar
 jonas
Pohorje kliče in tokrat nas res čaka prava zimska pravljica :rol:

jutri pa še jaz prispevam svoj delež k "gazi" :wink:

Slika
Uporabniški avatar
 Ganesh
Sebi, nič ne bomo hujšali, ker zima še dolga bo!
Treba je jest, ker gazit po snegu ni kikiriki.

Baje, da ga je na Pohorju že 1.5 metra. Snega seveda.
Uporabniški avatar
 ZarkoM
Uh. Nič bat, Jutri gre baje rolba po Jonatanki. :-D

Slika
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 36

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA