Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

roys
MARDUK napisal/-a:Pridem na tek v Krškem.

Kje se bo pa dalo parkirat tam v okolici?

Najboljši parkirni prosto bo zagotovo nad banko (na rondoju na Vidmu zaviješ v hrib), kjer je parkirni prostor (100 m v hrib in zaviješ desno) v neposredni bližini prireditvenega prostora in še zunaj cestne zapore.
Nasvidenje!
Uporabniški avatar
 robertson
V nedeljo najbrž ne bo problem s parkiranjem, ker ni toliko prometa. Ampak, če pa bo veliko udeležencev in drugih obiskovalcev, bi pa vseeno znalo biti problem, kje parkirati, sploh če bomo bolj pozno prišli v Krško.

Zato bi bilo res dobro, da bi nam tisti, ki ste iz Krškega, zaupali, kje so primerne lokacije za parkirati, in kdaj je dobro, da pridemo.

LP
Uporabniški avatar
 robertson
Aha pa še nekaj.
Kje pa bo cestna zapora in koliko časa, če pridem iz smeri Novo mesto?

LP vsem.
 roys
cestna zapora bo od 12:00 do 17:00 ure! Prireditveni prostor bo na Trgu Matije Gubca... Koot sem že pisal je najbolje parkirati nad NLB-jem, saj boste tako zunaj cestne zapore. Ta bo segala na levo in na desno stran do rondoja, če se pripelješ iz Novega mesta. Do parkirišča prideš, če voziš ravno skozi rondo v hrib in nato je na desni starni parkirišče, od koder se spustiš samo po stopnicah navdol in že si na Trgu Matije Gubca!
 gs1422
Kje je pa start? Pri spomeniku?
 Mani
Oooo, slišim, da bodo tekli tudi predstavniki občine, zelenega kroga in KS.
Lepa :laola :laola ... vzpodbuda za 1. krški tek
No, se vidimo
Mani
Uporabniški avatar
 RoKo
Moje koleno kaže znake izboljšanja, tako da razmišljam o 3 km. Samo razmišjam, končna odločitev bo znana v soboto.
 matjaz555
Še enkrat naj vas vse jutri povabimo v Krško na rekreativni tek na 3 in 10 km. Pripraljite tudi otroke, kajti tudi zanje smo organizirali otroški tek.

Se vidimo jutri.

LP
Uporabniški avatar
 DAVID 08
Jutri bo pa kr hladno, glejte da se boste fajn oblekl. Pridem ziher, sem ze mesec nazaj reku, v Krsko pa grem, ker bo to najbrz zadnji vecji tek pred Sezano. Kolk pa kej racunate da nas bo? Ma ce nas bo ene 10 bo dobr.
Zdej pa gremo pocivat, da bomo redi za jutri.

LP
Uporabniški avatar
 DAVID 08
Jutri bo pa kr hladno, glejte da se boste fajn oblekl. Pridem ziher, sem ze mesec nazaj reku, v Krsko pa grem, ker bo to najbrz zadnji vecji tek pred Sezano. Kolk pa kej racunate da nas bo? Ma ce nas bo ene 10 bo dobr.
Zdej pa gremo pocivat, da bomo redi za jutri.

LP
 gs1422
Tako je! Do jutri torej. ;)
Uporabniški avatar
 DAVID 08
Ojej, prej sem pa dva ista posta poslal.
Ah, iz telefona pisem pa ga mal serjem.
LP
 gs1422
Če boš jutri podrl dva rekorda ti ne zamerimo. :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA