Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Gregor Bizjak
Laufer napisal/-a:Prijavi se preko spletne strani
http://www.timingljubljana.si/novicke/8 ... /index.asp
ker si že plačal bo narobe samo sklic, vendar ne verjamem, da bodo problemi, saj gre za dobrodelni tek.

hm tam sm se že prijavil in na mail prejeu osnutek položnice ki sem jo potem samo prepisal na pravo.pol bo to vredu?
hvala za pomoč
če boste potrebovali še kakega člana za skupinsko lahko računate name :)
Lep pozdrav.
Uporabniški avatar
 Laufer
:lol: , se bomo že sestavili-
Na prijavi si pozabil napisati Ekipo :wink: .
Uporabniški avatar
 Gregor Bizjak
Laufer napisal/-a::lol: , se bomo že sestavili-
Na prijavi si pozabil napisati Ekipo :wink: .

a se da popraut ????
Uporabniški avatar
 maark
Tudi sam se nameravam udeležiti tega teka pa me zanima če bi me sprejeli v ekipo. Nism pa nek ultra progaš(še). :oops:

Slika
Slika
Nazadnje spremenil maark, dne 27 Mar 2009, 22:03, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 Laufer
maark napisal/-a:Tudi sam se nameravam udeležiti tega teka pa me zanima če bi me sprejeli v ekipo. Nism pa nek ultra progaš(še). :oops:

Zakaj pa ne, saj ne bo samo ena TF ekipa, prepričan sem da bodo najmanj na 2 ali celo 3 ekipe.
Kot sem napisal, ekipe lahko dokončno formiramo pred samin startom, tako da bi bila ena res iz tistih, ki imajo namen preteči največ. Meni je čisto vseeno v kateri sem ali z MirotomR, ki je super ultra tekač ali pa s sosedom Classixom, ki je znan po svoji vztajnosti.

Važno je, da se bomo imeli fajn in da bomo uživali. :laola

Kot prvo je namen teka pomagati Rdečim noskom in prav je, da se TF-jevici udeležimo tega teka in pomagamo, sicer pa se ve, da tudi :TF) vsako leto organizira Dobrodelni tek Božičkov, katerega izkupiček gre prav tako za Rdeče noske. Tam pomagam pri izvedbi, tukaj pa bi rad tudi tekel.
Uporabniški avatar
 grb
Ojla

Lahko se mene pripisete ekipi. Mogoce naklepam za en maraton kilometrov :-)

G:
Uporabniški avatar
 INOT
Prireditev ima eno pomanjkljivost. To bo verjetno edina prireditev kjer dobi nagrado samo zmagovalec. Kakšen smisel se ima potem mučiti 8 ur, če si na koncu recimo drugi ne dobiš nič.
Očitno bo spet nekdo mastno zaslužil...
Uporabniški avatar
 zajc
Tudi jaz sem se prijavil. Mogoče postavim kakšen svoj dolžinski rekord.

INOT napisal/-a:Prireditev ima eno pomanjkljivost. To bo verjetno edina prireditev kjer dobi nagrado samo zmagovalec. Kakšen smisel se ima potem mučiti 8 ur, če si na koncu recimo drugi ne dobiš nič.

S tem se jaz ne obremenjujem, glavno da pridem "na cilj", pa še dober trening bo za Sladkih 6 :wink:
Uporabniški avatar
 maark
Evo sm se prijavil :P Pa še nekaj me zanima?
Ker sem nov na :TF) in nisem še nikoli tekel z vami me zanima kako vas spoznam, da ne bom kr vse tm napadu iz kje so pa a so oni tisti pravi?

INOT
PrispevekObjavljeno: 28. 3. 2009, 18:13 Naslov sporočila:
Prireditev ima eno pomanjkljivost. To bo verjetno edina prireditev kjer dobi nagrado samo zmagovalec. Kakšen smisel se ima potem mučiti 8 ur, če si na koncu recimo drugi ne dobiš nič.

Važno je sodelovati in pomagati najbolj pa to da se imamo fajn.
Uporabniški avatar
 Gregor Bizjak
INOT napisal/-a:Prireditev ima eno pomanjkljivost. To bo verjetno edina prireditev kjer dobi nagrado samo zmagovalec. Kakšen smisel se ima potem mučiti 8 ur, če si na koncu recimo drugi ne dobiš nič.

Haloooo zadeva je dobrodelna
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 23

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA