Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Carlito
Arif napisal/-a::roll: Pred ciljem na Bistriškem teku sem gledal čudno strica v oranžnem jopiču ko me je usmeril naprej mimo cilja. Mislil sem, mogoče pa je še kakšnih sto metrov in obrat v cilj ampak ne. Ugotovil sem, da sem zgrešil cilj in z jezo pretekel preostala 2 km bonusa.
V cilju sem po mojih meritvah bil drugi v kategoriji Moški do 29 let čas 28:40-29:00.

Doma sem povedal, da sem bil prehiter in se nisem mogel ustaviti v cilju

:D :D

Sem te videl ja.Sem bil za teboj in si me tako zmedel,da sem še jaz skoraj šel za teboj:)Nisem bil več siguren,če si se ti zmotil al jaz.Si imel majico "za menoj je 42km LM,ne?Moj čas(bruto) je bil 28:58.Pred menoj si bil nekje 10s.
Samo me zanima kakšna razdalja je bla tega teka.8km ziher ne!!
Meni je ura pokazala 7,2km,kar pa je tudi malo premalo.
Veter pa takšen,da je groza.Me je spomnilo na lanske Radence.
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
Evo, še moje poročlo z mojega nastopa na štajerskem koncu. S tekom v kar vročem in vetrovnem vremenu (vremenske razmere bi brez problemov lahko primerjal z lanskimi Radenci) in po zelo razgibani progi kar zadovoljen (še posebej, ker nissem verjel, da se bom regneriral od srede... :oops: :roll:)
No, kokrkoli že, prireditev, ki ji za moje pojme ni nič posebnega manjkalo (sicer na začetku sem kar dolgo iskal parking :twisted: :roll:, pa tudi nekaj zmede je bilo z objavo koliko krogov se teče po stadionu :lol: ). Garmin mi je nameril točno 7,6 km, hitri (med 3.40 in 3.50min/km) začetni kilometri so me na koncu kar precej upočasnili, vendar to za mene ni nič neobičajnega:shock: :oops: Pred prihodom v cilj me je zmedel en tekač, ko je še nadaljeval tek, jaz sem pa v trenutku podvomil v moje sposobnosti štetja krogov :D , no vseeno sem na mojo srečo zavil v cilj...
Srečal oziroma spoznal kar nekaj forumovcev, klateža (ki je tokrat bil bolj v vlogi fotografa...), zdejana (ki, je sodeč po rezultatu zelo napredoval, tako, da :cast: :clap: ), in jozeta t...
Po še kar okusnem golažu in ogledu rezultatov sem se na hitro odpravil nazj v Lj, tako, da Klatež bova kdaj drugič še kakšno rekla ob :toast: :beer:

Lp! :wink:
Uporabniški avatar
 Arif
ja tisti zmedeni v rdečem dresu sem bil jaz :roll:
Uporabniški avatar
 markor
Oj,
glede razdalje - moj FR305 mi je nameril 7,56km.
lp
m
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Dobro ste laufali!
Čestitke.
Bernarda je spet ftrgala ketno :wink:
Uporabniški avatar
 tae
Obivankenobi, glede na 12. mesto absolutno, povprečni tempo po tvoji uri (3:57), konfiguracijo proge in vremenske razmere, si s tekom lahko popolnoma zadovoljen.
Uporabniški avatar
 zdejan
Hvala, Obivankenobi za čestitke. Vesel sem, da se je trdo delo čez zimo obrestovalo, kar se pozna po rezultatu. Od lani sem čas izboljšal za cca 5 min na tej progi, vendar se mi zdi, da smo lani pretekli na začetku dva kroga po stadionu. Organizatorju pa vse pohvale, škoda edino, da ni mogel preprečiti vetra.
Uporabniški avatar
 klatez
Hojla!

Hja, o teku ne morem nič napisat, ker pač nisem tekel.
Enostavno sem se odločil, da bom raje užival v srečevanjih, pogovorih in ob progi.

Geslo teka v Slovenski Bistrici je baje tisto od Foresta Gumpa:
"Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Zato nas tudi vedno znova presenečajo. Če drugega ne, pa glede proge... :wink:

Drugače pa je bila točna razdalja 400m manj od zadnje razpisane (en krog po stadionu manj) in sicer:
- moški 7.600 m,
- ženske 5.250 m.

Bom poskusil med dnevom še moje fotke in ostalo naložit...
Uporabniški avatar
 bernarda
Hej klatež dobre fočke :cast1: :cast1:

Res, ti je ratalo :!: :wink:
Uporabniški avatar
 markor
Ej, Klatež, hvala ti!!
Super fotke! :clap:
lp
m
Uporabniški avatar
 Obivankenobi