Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 tomaz ny
kaucevleon napisal/-a:Pozdravljeni, sicer nisem član forumcev, me pa vseeno zanima, če se lahko pridružimo tudi takšni, če bo seveda prostor, potem bi šla s punco zraven.

Leon

Seveda si član, če si tu gor registriran! :shock: :D
Uporabniški avatar
 Špik
Ne vem kakšen čuden magnet so vklopli ti Italijani, samo mene kar nekaj vleče tja dol... Če bom priden (mal moram natrenirat) pa če ne bom imel službe (ne vem kdaj sem bil zadnjič prost v nedeljo) bi z veseljem šel... Lahko tudi pelejm in poberem kakšnega poznavalca Palmanove (najveveč 3)...
 Leon
Sory Tomaž, niti nisem razmišljal, de sem z registracijo vaš član, seveda sem ponosen na to, morda še kdaj tečem v dresu foruma.

Lep pozdrav-Leon
Uporabniški avatar
 kustus
LP

ni ga lepšega kot biti član TF in pa ko dobiš dres in se z njim pojaviš na štartu to je pravi ponos.

TF-jevci so cari.
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

Še zmeraj nič v SLO jeziku za ta tek.
Uporabniški avatar
 adrian
Nadj@ napisal/-a:CIAO

Še zmeraj nič v SLO jeziku za ta tek.

Hay

Sej smo že vse skontali v ITA, po pošti ali faxu jim pošlješ prijavnico in izjavo o zdravstveni sposobnosti, plačaš pa na dan tekme ob dvigu številke. Vprašanje je še samo ali bo organiziran odhod ali bo moral iti vsak sam. Čakamo organizatorja..... :P
Uporabniški avatar
 žine
Na hitro in grobo prevedene osnovne informacije o polovički v Palmanovi:

Splošno

Start in cilj polmaratona sta pri kompleksu »Polisportivo Dino Brusechi di Palmanova«, proga je v celoti ravninska , potek proge je označen, nameščene pa bodo tudi kilometrske oznake. Poteka v poseljenem področju okolice Palmanove, v času prireditve bodo ulice po katerih bo polmaraton potekal za promet zaprte. Na prejšnjem polmaratonu so mnogi udeleženci izboljšali svoje najboljše dosežke na tej razdalji, časovni limit znaša 2 uri in 30 minut.

Pogoji za udeležbo, prijava, startnina

Tekma šteje kot območno prvenstvo CSI v konkurenci posameznikov in kategorijah posameznikov. Sodelujejo lahko tekači in tekačice, ki bodo na dan prireditve, 20 oktobra 2005 dopolnili 18 let. Za prijavo je potrebno imeti izkaznico FIDAL, CSI ali katerega drugega športnega društva, veljavno v letu 2005. Tekači in tekačice, ki takšne izkaznice nimajo, morajo pri prijavi predložiti zdravniško potrdilo o sposobnosti udeležbe na takšnem tekmovanju. (zadošča izpolnjena in podpisana izjava : MODULO AUTOCERTIFICAZIONE PER I ATLETI STRANIERI, ki jo je mogoče dobiti na njihovi spletni strani). Vsi sodelujoči morajo čitljivo in natančno izpolniti OBRAZEC ZA PRIJAVO (SCHEDA D'ISCRIZIONE) in ga poslati na enega od naslednjih načinov:
po pošti na naslov:
Eventi Sportivi Palmanova
Piazza Garibaldi 1
33057 Palmanova UD

po faxu na številko:
0039-0432-927956

prijaviti se je možno tudi neposredno, na prireditvah ki bodo v sklopu tekmovanja potekale v soboto 19 oktobra 2005 v Palmanovi. Na dan tekmovanja prijav ne bodo sprejemali.

Tekači, ki nimajo ustreznega zdravniškega potrdila naj izpolnijo in pošljejo skupaj z obrazcem za prijavo tudi posebno izjavo (MODULO AUTOCERTIFICAZIONE PER I ATLETI STRANIERI)

STARTNINA: 8 eurov v primeru prijave do 10 novembra, 15 eurov za prijave do sobote 19 novembra. Sklepam, da je možno plačati ob dvigu štartnih številk, sicer pa je omenjena možnost plačila na račun C.C.P 65461287.

PROGRAM:
Sobota 19 november 2005, glavni trg (piazza Grande) v Palmanovi
15.00 – 18.00 dvig startnih številk, vodeni ogledi Palmanove
16.30 tekmovanje v hitri hoji na glavnem trgu za vabljene tekmovalce

Nedelja 20 november 2005, Polisportivo Dino Brusechi di Palmanova,
7.30 – 9.00 dvig startnih številk
10.00 start
13.30 začetek podelitve nagrad
12.00 in dalje pasta party
14.30 zaključek prireditve

KAJ DOBIMO ZA 8/15 eurov
Možnost udeležbe na tekmovanju
Startno številko
Merjenje časa s sistemom microchip (sklepam, da samo za lastnike čipov)
Okrepčila na progi
Garderobe, prhe in ostale podobne usluge na cilju
Nagrade!!!!!
Pasta party
Fotografske usluge :D
Diplomo in tabelo rezultatov na domači strani organizatorja

POTRDITEV PRIJAVE
Vsi, ki se bodo prijavili na enega od opisanih načinov, lahko svojo prijavo preverijo preko storitve na domači strani organizatorja.

NAGRADE
Koga res zanimajo nagrade?? :D

lpŽ
Uporabniški avatar
 kustus
žine napisal/-a:
NAGRADE
Koga res zanimajo nagrade?? :D

lpŽ

Mene zanimajo nagrade. Ampak sam tiste za vse tekmovalce ne sam za prve tri.
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

ŽINE hvala za SLO tekst maš pir v dobrem.

:P :P :P :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :P :P :P
Uporabniški avatar
 žine
Hm, sem spregledal še eno pomembno zadevo: tisti, ki bodo bistveno izboljšali svoj do sedaj najboljši čas (torej se primerja rezultat iz polovičke v Palmanovi 2004) dobijo posebno nagrado iz poola lokalnih proizvajalcev salamc, sirčkov in vinčka :D (jao, zakaj nisem šel že lansko leto.....)
Moja nagrada bo pir :D , a ne Nadj@?
lpŽ
Uporabniški avatar
 Dule
Tudi jaz imam željo iti v Palmanovo. No bomo še videli.. :roll:

Nas je lani Barb lepo spedinala in poskrbela za vse..Hvala Barbi :clap:
Uporabniški avatar
 RADKO
Tudi jaz računam na tek v Palmanovi. Grem sicer družinsko z avtom.

Kako pa postaneš član TEKAŠKEGA FORUMA (in pridobiš markantno majico) ?

Radko
Uporabniški avatar
 kustus
LP

RADKO član si že avtomatsko ko se tu na TF-ju registriraš. Majice smo ravnokar razdelili tako da bo treba malo počakati na nova naročila. Drugače pa naročila naročujemo ERO-tu na OPREMA TF, ki je na začetku prve strani.
Ko pa greš na tekmo pa pod klub vpišeš Tekaški forum.
Uporabniški avatar
 Pero
Mal sem se pozanimu glede avtobusnih prevozov ...

Avtobus za 45 ljudi pride okoli 50.000, če ga najameš za en dan. Se pravi malo več kot jurčka na osebo.
Potrebujemo le še 45 ljudi ...
Tisti, ki bi se rad pridružil, naj prosim z BOLD črkami napiše številko, nick ter ime in priimek, kot sem že nakazal nekaj postov nazaj.
Dobro bi bilo čimprej rezervirati prevoz.

Navali narod s prijavami!!! :!:
Uporabniški avatar
 tomaz ny
Evo prijava za bus:
TOMAŽ PLIBERŠEK
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA