Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Reeko
Za nami je že 9. teden.
:laola
Med tekmo si nisem uspel ogledovat zimske idile, sem pa zato imel dovolj časa med tekom do Areha.
Res lepi prizori zasneženih dreves :wink: . Škoda le da nisem mogo poslikat :lol:
Nazadnje spremenil Reeko, dne 01 Feb 2009, 17:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Samo:-)
@ 50cent: Seveda! :toast:

No res sem spustil areh in MB kočo, nisem pa spustil spusta Bellevue -> Radizel. Nekaj km manj pa bo vseeno ok za bazo.
Res je lepo toto naše Pohorje, sploh mi ni jasno zakaj ljudje rinejo z avti gor. To ja vse zamudiš! 8)
Uporabniški avatar
 Vreme
50cent napisal/-a:Smo pa namesto tebe imeli v ekipi eno prav simpatično deklico ki ga je mahnila z nami vse do Radizela :D .

Zanimivo le kam ste jo skrili :?:

Slika
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Zimska liga trening

Danes smo pa naredili en skupinski dolgi tek.
Ob 8.15 smo krenili:
• MiroR
• MarkoR
• Kseb
• 50cent
• Samo:-)
• ZdravkoC
Tempo prvega dela v povprečju točno 5:30. Od Radizela do parkirnega prostora pod vzpenjačo mi je namerilo 10,7 km razdalje. Tam smo imeli okrog 20 minut premora do starta. V breg se nismo ravno silovito zagnali, sploh jaz ne. Vzpon je dolg okrog 3,3 km in je bil danes precej naporen zaradi obilice snega, ki še ni bil uležan.
Samo se je z vrha odpravil po poti nazaj v dolino, iskat izgubljeno uro. En čas smo še čakali, a ni ga bilo, mraz je pa kar hladil preznojena oblačila. MarkoR in Kseb sta se odpravila po poti nazaj proti spodnji vzpenjači, kot sta načrtovala. Kseb je še poskrbel za naše palice in jih odnesel v dolino, da jih nismo vlekli s seboj med tekom. Hvala.
Od Belvija proti Arehu smo krenili MiroR, 50cent in jaz. Med potjo se nam je pridružila še prijazna zgovorna in nasmejana Klavdija, ki je tudi šibala proti Arehu. Na 6,3 km (umetno akomulacijsko jezero) smo obrnili in jo mahnili nazaj, nato pa proti Mariborski koči. Po poti izvemo za TF nick in pregovorimo Tulčka, da se spusti z nami v dolino do Radizela. Bližnjice na tej poti so bile nezgažene in na posebno željo Tulčka si privoščimo utirat svežo pot in okušati zimske radosti. V dolino smo prispeli po najbližji poti do Radizela. Dolžina zadnjega dela je 21,3 km.
Skupaj smo torej zmogli 35,3 km in seveda še vse višince, ki spadajo na to pot.
Začel se je mesec februar in to je moj prvi daljši pohorski trening to zimo. Upam, da jih bo še več.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Samo:-) napisal/-a: ... nisem pa spustil spusta Bellevue -> Radizel ... zakaj ljudje rinejo z avti gor.

Ja, kaj si po cesti laufal do Hoč?
Bližnjice so bile deviško bele.
Ne vem zakaj se nisi oglasil na GSM?
Do kje si se pa spustil v dolino? Do vzpenjače? in spet gor?
Glavno, da si se imel fajn :D
Uporabniški avatar
 Samo:-)
@Zdravko
Ja, kaj si po cesti laufal do Hoč? do Polane, pol pa desno do Slivnice

Bližnjice so bile deviško bele. če sem pa imel asfalt copate :-)

Ne vem zakaj se nisi oglasil na GSM? Varno je bil zaklenjen v avtu v Radizlu :oops:

Do kje si se pa spustil v dolino? Do vzpenjače? in spet gor? Do Lojtre, da sem spet obdelal najstrmejši del in srečal Inota in Žižo :D

Glavno, da si se imel fajn Very Happy Bo treba ponovit z novim pasom za uro :twisted:
Uporabniški avatar
 ona1
Vreme napisal/-a:
50cent napisal/-a:Smo pa namesto tebe imeli v ekipi eno prav simpatično deklico ki ga je mahnila z nami vse do Radizela :D .

Zanimivo le kam ste jo skrili :?:

Slika

Po mojem se tulček skriva za Zdravkom :wink:

Danes so bili res težki pogoji. Meni je šlo bolj nazaj kot naprej, brez palic s šprintarcami nisem bila nič kaj šprintersko hitra.

Tako sem pred bano prosila Samota za palice, ki mi jih je brez razmišljanja kavalirsko odstopil in sebi otežil pot in izgubil kako točko. Potem je šlo-meni- malo lažje.

@samo še enkrat hvala
:laola
Nazadnje spremenil ona1, dne 01 Feb 2009, 19:49, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 ZarkoM
ZarkoM napisal/-a:Do osmega vzpona se je te sezone pokala udeležilo natanko 200 udeleženk oziroma udeležencev. Le kdo bo dvesto prvi?

Dvesto prvi je postal Milan Meža. Po devetem vzponu nas je že 203. :-D
Uporabniški avatar
 Z*
ona1 napisal/-a:Tako sem pred bano prosila Samota za palice, ki mi jih je brez razmišljanja kavalirsko odstopil in sebi otežil pot in izgubil kako točko. Potem je šlo-meni- malo lažje.

Res kavalirsko dejanje. Ampak ne razumem, zakaj si ga prosila za palice, ko pa jih je on ravno tako potreboval kot ti? :?:

Glede fotke - ne vem, Zdravko, a ti stojiš toliko bolj spredaj, al ima Miro res že tako vitke noge ko srnica? :lol: Včasih je bil bolj mesen videti... :oops:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Z* napisal/-a: Glede fotke - ne vem, Zdravko, a ti stojiš toliko bolj spredaj, al ima Miro res že tako vitke noge ko srnica? :lol: Včasih je bil bolj mesen videti... :oops:

Njegovih mesenih delov nisem opazoval :wink: Najprej sem mislil, da si napisala, da je bil včasih bolj masten videti :lol:
Če bi se malo pohecal, bi rekel, da bo lahko kmalu kot PeterPan letel po zraku. Tako kot ti :D
Za mene se pa itak ve, da moje kile trenutno niso ustrezne razdaljam :(
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
tulček napisal/-a: [Ja, tale trening je bil res fejst!

Sem pričakoval, da boš opisala vsaj, kako je nekdo v zoknih skakal po globokem snegu :shock: :D
Uporabniški avatar
 jonas
9. zimski Teden je za nami in kljub izredno težkim pogojem, se nas je zopet zbralo veliko število športnih navdušencev, kar 103 in si utiralo pot proti vrhu :wink:

do konca pokala so še samo 4 nedelje, tako da jih najbolje izkoristite, prijave so še vedno možne tukaj oz. pred štartom
http://spreadsheets0.google.com/viewform?key=pt2N8_gPQDHMyO1fMK5reIQ

tako da kar pogumno na Pohorje :D

uradna stram Zimskega pokala peš na Pohorje
http://www.srichinmoyraces.org/si
Uporabniški avatar
 tulček
ZdravkoC napisal/-a:
tulček napisal/-a: [Ja, tale trening je bil res fejst!

Sem pričakoval, da boš opisala vsaj, kako je nekdo v zoknih skakal po globokem snegu :shock: :D

Res je bila dogodilščina, ampak raje ne bi šli preveč v detaile. :oops:
Zdravc, hvala za gostoljubje. Res si fejst! :heart
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 36

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com