Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 jonas
danes spet kar nekaj "odprav" na Pohorje :wink: poročajte kaj, stanje,..., če potrebujem cepin in dereze :mrgreen:

pred vrati 11.Teden 15.2.2009 ob 9.30h :idea:
Uporabniški avatar
 flyweight
Danes je blo res za cepin in dereze. Meni je spodrsnilo pa sem se peljal po ri** par metrov nazaj. Blo je pa zanimivo :D :D
Lp
Uporabniški avatar
 Vreme
flyweight napisal/-a:Danes je blo res za cepin in dereze. Meni je spodrsnilo pa sem se peljal po ri** par metrov nazaj. Blo je pa zanimivo :D :D
Lp

Zanimivo, ponavadi prek becikla naprej, sedaj pa brez becikla nazaj!! :rol: :wink:
Uporabniški avatar
 Ganesh
Očitno bodo palice v nedeljo nujna oprema. Sicer pa je podlaga trda in ob primerni obutvi (beri šprinterice) se lahko nadejamo veliko izboljšanih osebnih rekordov.
Uporabniški avatar
 jonas
flyweight napisal/-a:Danes je blo res za cepin in dereze. Meni je spodrsnilo pa sem se peljal po ri** par metrov nazaj. Blo je pa zanimivo :D :D
Lp

sem imel včeraj tudi eno neprijetno izkušnjo z zdrsom na zadnji strmini :oops:
na srečo se je vse dobro končalo, še enkrat hvala Žarku za pomoč :idea:

do nedelje pa bodo tako stopničke :lol:
 Reeko
jonas napisal/-a:
Lp

sem imel včeraj tudi eno neprijetno izkušnjo z zdrsom na zadnji strmini :oops:
na srečo se je vse dobro končalo, še enkrat hvala Žarku za pomoč :idea:

Meni tudi, me je kar nekaj metrov odneslo po strmni :) Hvala bogi, da je nekdo že hodo tam, drugače se ne bi ustavo :D

Se vidimo v nedeljo!
Uporabniški avatar
 ZarkoM
jonas napisal/-a:na srečo se je vse dobro končalo, še enkrat hvala Žarku za pomoč :idea:

He, he. Ja, ni prijeten občutek, če ne moreš navzgor, pa se nočeš odpeljati navzdol. :D

Ampak glede na vremensko napoved se ne bi preveč zanašal, da bodo v nedeljo kaj drugačne razmere.
Uporabniški avatar
 Samo:-)
Kaj to pomeni, da bo treba uporabit šprinterice?

Jaz imam na skladišču Nike X314285/061 RIVAL D PLUS III, kaj obstaja verjetnost, da z njimi preživim do gor? :?:

Nekak imam idejo, da bi v nedeljo sparkiral avto skupaj z žarkovimi tekaškimi smučmi na Bellevueju, se spustil dol, tekmoval gor, pol pa na Areh s tekaškimi pa malo tam okoli :P .

Kaj je tekaška Bellevue - Areh še OK?
Uporabniški avatar
 Ganesh
Brez panike; Pohorje res nima komu kaj hudega naredit. Proga je pravi luxus napram prejšnjima 2 nedeljama. Na cesti snega sploh ni, višje pa s palcami tudi ne bo problema. Zagotovo bo padlo kar nekaj osebnih rekordov.
Uporabniški avatar
 zvone
Ganesh napisal/-a:Brez panike; Pohorje res nima komu kaj hudega naredit. Proga je pravi luxus napram prejšnjima 2 nedeljama. Na cesti snega sploh ni, višje pa s palcami tudi ne bo problema. Zagotovo bo padlo kar nekaj osebnih rekordov.

Res je, jutri bo tek "pravi užitek na soncu".

lp. Zvone
Uporabniški avatar
 Štefan
Vidim,da bo jutri super,pa pridem še jaz na uživanje :D .

Na porazih se učimo, ni vsaka zmaga enako sladka.
Uporabniški avatar
 Vreme
Tudi nekaj mehkužcev se vam bo pridružilo :--
Uporabniški avatar
 Samo:-)
Spet super slike! Hvala!

Je pa bilo danes kar grozljivo videt kakšen pospešek dobi človek na poledeneli strmini. Upam, da ste vsi, ki ste se "sankali" odnesli relativno celi.

@PeterM: Mogoče je dobra ideja prst dat pod rentgen. Zdaj si še urgenca, čez nekaj dni pa čakalna vrsta...
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 36

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA