Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons
jonas napisal/-a:STATISTIKA po 11.Tednih Zimskega pokala peš na Pohorje 2008/2009
- v 11.Tednih se nas je zbralo 211 različnih tekmovalcev od tega 39 žensk in 172 moških
(lansko leto nas je bilo ob koncu pokala 156 vseh)
- max. št. udeležencev 116 (5.Teden), min. št. 53 (10.Teden), skupaj v vseh enajstih tednih 1047
(za primerjavo lani po 15.tednih - 806 udeležencev)
- 329 krat ste izboljšali svoje osebne čase![]()
naj ženski čas: 35min 50sek (6.Teden) Daneja Grandovec
naj moški čas: 28min 26sek (6.Teden) Igor Šalamun in David Rihtarič
pogoji na progi so vedno boljši, do konca zimskega pokala pa še samo dva tedna
12. TEDEN 22.2.2009 ob 9.30h
13. TEDEN-Finale 1.3.2009 ob 9.30h
vabljeni v čim večjem številusaj bo do 3. Pokala dolga poletna pavza
![]()
rezultate, slike in izžrebance za pice najdete po vsakem tednu tukaj
http://www.srichinmoyraces.org/si
Samo:-) napisal/-a:@PeterM: Mogoče je dobra ideja prst dat pod rentgen. Zdaj si še urgenca, čez nekaj dni pa čakalna vrsta...
Samo:-) napisal/-a:Ja, ti padci so zgledali brutalno. Res sreča, da ste vsi odnesli še kar OK. Po mojem tudi zato ker so se zasankali itak sami superman-i
jonas napisal/-a:Samo:-) napisal/-a:Ja, ti padci so zgledali brutalno. Res sreča, da ste vsi odnesli še kar OK. Po mojem tudi zato ker so se zasankali itak sami superman-i
sam sem imel navadne Salamonke in nisem imel večjih težav pri premagovanju strmine, si pa moral malo bolje pogledati kam stopaš![]()
drži pa to, da na tako visokih pulzih, noga kar hitro zaide oz. zdrsne, kar je tudi botrovalo parim zdrsom
kar nekaj jih je bilo z navadnimi copati in brez palic,... glavno da so prišli vsi na vrh,...
se pa že delajo stopničke, tako da bo to nedeljo stanje proge veliko boljše![]()
do konca pokala pa še samo dva tedna
12. Teden 22.2.2009 in 13. Teden 1.3.2009 ob 9.30h
napoveduje se velika udeležba
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA