Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 vencelj
haupi napisal/-a:
vencelj napisal/-a:...Približno takole:
http://www.geopedia.si/#L3318_F1_T105_b ... 136819_s16
Sploh v zadnjem delu je kar malo počez. lp, vencelj

Bravo Vencelj, sam zadnji del ti je mal ušel - tk ko si reku da ti je šel mal počez, drugač pa brez napake ;) si že napol Velenjčan ;)

Lp
haupi

Obljubim, da ne bom tekel tako, kot sem vrisal v zadnjem delu- bom šel lepo po progi :lauf: .

LP, vencelj
 maj
Pristopim k ekipi ki išče izredno povprečnega rekreativca :) Garantiram 18 min, za primerno nagrado pa delam tudi manjše čudeže ( eni natolcujejo na TF da vedno najdem bližnjice 8) . No okoli jezera to pač ne bo šlo.
Lonely, a ti tud iščeš ekipo mogoče? Potem rabiva še npr. dve mladenke, kaj praviš?
Uporabniški avatar
 lonely
maj napisal/-a:Pristopim k ekipi ki išče izredno povprečnega rekreativca :) Garantiram 18 min, za primerno nagrado pa delam tudi manjše čudeže ( eni natolcujejo na TF da vedno najdem bližnjice 8) . No okoli jezera to pač ne bo šlo.
Lonely, a ti tud iščeš ekipo mogoče? Potem rabiva še npr. dve mladenke, kaj praviš?

Zastopam barve Polžje sekcije-Turbo polžki

Zaradi množice odstopov bi te Lenči z veseljem vzela.
 spela*
maj napisal/-a: ( eni natolcujejo na TF da vedno najdem bližnjice 8) . No okoli jezera to pač ne bo šlo.

Zakaj pa okrog jezera ne? :twisted:
Ravno tam bi to bilo zanimivo.
Uporabniški avatar
 lenči
lonely napisal/-a:
maj napisal/-a:Pristopim k ekipi ki išče izredno povprečnega rekreativca :) Garantiram 18 min, za primerno nagrado pa delam tudi manjše čudeže ( eni natolcujejo na TF da vedno najdem bližnjice 8) . No okoli jezera to pač ne bo šlo.

Maj, Lonely je že blažen med tremi mladenkami :lol: :wink: . No, pri nas so res še nekateri vprašajčki zaradi poškodb, tako da me se moških predstavnikov ne branimo :D , tako hitrih pa še sploh ne. Samo, če vam ni prehudo teči za Polžjo sekcijo, ha, ha.
Uporabniški avatar
 lenči
maj napisal/-a:Lenči, grem v ekipo ki me prva angažira (prestopni rok press). Najbrž bom imel tudi kako mesto v avtu na voljo, iz Ljubljane.

Lov je odprt :wink: :lol: . Hvala ti za pripravljenost, trenutno nam kaže odlično, tako da boš verjetno našel ekipo prej, kot bomo mi imeli odjave. Pa še jaz sem rezerva. Se vidimo v Velenju :lol: .
Uporabniški avatar
 Ksenija
lenči napisal/-a:
lonely napisal/-a:

Maj, Lonely je že blažen med tremi mladenkami :lol: :wink: . No, pri nas so res še nekateri vprašajčki zaradi poškodb, tako da me se moških predstavnikov ne branimo :D , tako hitrih pa še sploh ne. Samo, če vam ni prehudo teči za Polžjo sekcijo, ha, ha.

o mladenka sem :oops:
ja Lonely je "naš" sam ne več če bo ravno blažen... a turbo smo? nič jasn :oops:
 nana
CaPoEiRiST napisal/-a:nana! Ce bom zdrav in bo spluženo, sem v tvoji ekipi. :lauf:

Bom blažena med samimi mladci :oops: Bomo šli en krog za ogrevanje, pa ti bomo splužli :lol:
Poiščite še ime, da nas prijavim, jaz grem pa trenirat :wink: No, zdalje ne... ampak takoj zjutraj zagrizem v klanec :roll: to prav gotovo ni bilo rezno mišljeno :wink:
Uporabniški avatar
 Classix
Žal odpovedujem svoje sodelovanje. Upam, da je ekipa e-srčnih toliko srčna, da bo to vzela z razumevanjem. Telesno bom na Miklavževanju, misli pa bodo nekje ob Velenjskem jezeru...

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 Laufer
:shock: , a zdej bom moral iskati novega kopilota.

Verjetno te bodo oblekli v parkla, da boš strašil otroke za Miklavža. :twisted:
Uporabniški avatar
 Loni
Laufer napisal/-a::shock: , a zdej bom moral iskati novega kopilota.

Verjetno te bodo oblekli v parkla, da boš strašil otroke za Miklavža. :twisted:

Vidim Lauferjevo ime, sem se že ustrašila, da gre tudi on med parkle. Mam spet pulz normalen.

Aja, a jaz ne bom v redu za kopilota?
Nazadnje spremenil Loni, dne 25 Nov 2008, 19:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 jegart
ker sem nepričakovano ostal brez ekipe oz, odpovedi dveh članov
sem trenutno prost in če negdo rabi 4 tekača z rezultatom za lansko leto 15, 26 minut. zelo bi bil vesel če bi se našlo kakšno prosto mesto v ekipi
Uporabniški avatar
 Vreme
Classix napisal/-a:Žal odpovedujem svoje sodelovanje. Upam, da je ekipa e-srčnih toliko srčna, da bo to vzela z razumevanjem. Telesno bom na Miklavževanju, misli pa bodo nekje ob Velenjskem jezeru...

LP
Matjaž

Ekipa srčnih je toliko srčna, da se veseli tvojega srečanja z Miklavžem, če boš pa še z mislimi pri nas pa verjamem, da nam bo uspelo uresničiti naš cilj: Da prvi tekač pride v cilj pred zmagovalno ekipo, zadnji tekač pa pride v cilj pred mrakom! :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA