Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Da ne bom predolg.
Bilo je nepozabno! Hvala organizatorjem in pa predvsem Bernardi s katero sva se spoznala, ter seveda Tatjani za prevoz! :laola
Vreme je blo sprva bolj oblačno a nas je ja kasneje precej ogrelo, proga zame odlična fajn razgibana in dinamična.
Najlepše pa je bilo vsekakor na koncu se usest ter rečt par besed z zbranimi na današnjem teku, HVALA za družbo. Pa 50cent-u da je na koncu priskrbel še priznanja!
Za konec bi rad še dodal, vsekakor se vidimo prihodnje leto, kar pove vse. :clap:

Lp

Uroš

p.s. Bernarda boma enkrat naštudirala klance ha :wink:
Čudovit dan, čudovita organizacija.

Bernarda je res imela vse pod kontrolo, pa še tekla je. Čestitke moji Suziki (Susanne) za njen OR na 10 km (mi skoz bol diha za ovratnik)in sinu Žanu za dobro borbo na 600 m. Moj rezultat zelo soliden glede na količino teka na treningih (ta presneta peta - ampak se močno izboljšuje).

Spoznal sem cel kup novih prijateljev, med njimi tudi forumovca 50centa in Lojzko Bratuša (fenomenalno letnico 1939), ki teče hitreje od 50 let mlajše populacije - NORO.

Bernardi v vednost: pozabil sem vrniti številko 122. Operem in pošljem po pošti na AK ORMOŽ.

Da zaključim NEPOZABNO!

ČAO
Lep pozdrav!
Jaz sem bil v Ormožu letos že tretjič zapored, tak da sem vedel da je to dobro organiziran tek in lepa a kar zahtevna trasa. Tud letos se je kljub vsemu pokazalo sonce pa veter tud ni manjkal, pa še organizatorji so se potrudli pri izmeri proge, ki se je kar lepo podalšala v klanec na obratu.
No men je uspel tek po načrtu za trening pred Prago nekaj čez uro in pol :D . Raje ne omenjam da sem lani z lahkoto to progo zmogel dobrih 7 minut hitreje ob istem povprečnem pulzu, tak da bo v Pragi kar mučno. Ampak kaj bo bo.
Drgač pa vsa pohvala organizatorjem za organizacijo tu predvsem mislim na hitre rezultate, ki marsikje šepajo, vendar v Ormožu pač ne :D .

Seveda pa vsa pohvala Lenzu, ki se je potrudil za pravo fotoreportažo, kot že večkrat do sedaj, no končno sma se tudi spoznala. :clap:
Bravo, čestitke vsem, ki ste pretekli Ormoški mali maraton!
Rezultati menda enkrat bodo: http://www.ak-ormoz.si/2009/8MM/8MM_rezultati.html , jaz sem jih zaenkrat dobil v Lenzovi galeriji :D . Hvala!

LP, vencelj
Res dobro organiziran tek - prijave so šle kot po maslu, okrepčevalnic zadosti (na eni so celo točili vino :lol: ), pa rezultati so bili tudi kar hitro. Pa makarončki so bili tudi zelo okusni :D Pohvale organizatorjem! :clap: Proga je pa kar zahtevna. Sploh, če si vajen ravnice :oops:
Čeprav sem bil že precej hitreje doma, kot večina, sem se šele sedaj spravil do računalnika. Opazil sem, da me fotografi niso preveč marali, pa nič ne de.

Jaz sem šel na 10ko (Bernarda, točno zmerjeno) :D

Glede organizacije tudi jaz nimam nobenih pripomb. Vse tako, kot mora biti.

Moj tek tokrat na kratko: 6. absolutno (ni bilo kategorij) s časom 38:12 (3:49 min./km). Letošnji najboljši čas na 10ki, vendar mi še vedno manjka cca pol minute do novega rekorda. Sem vedel, da bo za 10-ko dlje trajalo. Tudi meni je bila proga kar težka, klanček gor, klanček dol in to stalno.
Pozdravljeni!

Najprej hvala Urošu Sobočanu za dober tempo in družbo na progi, se še priporočam kdaj, ker je bil zame idealen tempo in vsem tekačem čestitke za dosežene rezultate.

Organizatorjem Vsa pohvala glede brezhibnosti organizacije, pa testenine za malico (namesto pikantnih golažev) po teku, lepa in razgibana proga, lepo da ste progo izmerili in jo podaljšali na ustrezno razdaljo, pa hitri rezultati.

Hvala tudi fotografom, ki so zadokumentirali lepe spomine.
:laola

Sedaj pa počitek, saj naju z Dexijem čaka Praga Maraton!

LP :clap: :clap: :clap:
Hojla!

Bom samo na brzino!

Rezultati 8.Ormoškega malega maratona so na naši spletni strani http:/www.ok-ormoz.si(glej razpis)

Rezultati so bili že včeraj zvečer, samo nisem imela dostopa do računalnika(dolga zgodba).Oglasim se zvečer!

Hvala za pohvale in fotografije!

Lp.
Lep pozdrav še enkrat vsem!

Namesto prva, se oglašam zadnja.En kup neljubih dogodkov se mi je dogodilo po tekmovanju.Z njimi vas nebi morila, v glavnem smola na polni črti.

Najprej bi se vam v imenu AK Ormoža in mojem imenu zahvalila za tako veliko udeležbo na teku.V kolikor je bil kakšen spodrslaj, se upravičujem, upam, da ni bilo zamere.Vajeti teka so bile v rokah našega predsednika kluba, vsi ostali pa smo delovali kot usklajeni členi.

Čestitke vsem tekmovalkam in tekmovalcem za pretečeni tek .

Lenz :arrow: hvala za fotke(prava zaseda) :clap:

Uroš :arrow: klanci :arrow: sem za študij :oops:

Susanne :arrow: čestitke za četrto meso, :clap:

MaeP :arrow: pazi se svoje Suzi :oops:

Tae :arrow: me veseli, da smo točni :wink:

Klatež :arrow: hvala za popravek, včasih hitrost ni dobra :(

Vsem še enkrat hvala, da ste dan preživeli z nami.

Lp.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com