- 22 Sep 2009, 14:17
@spela*: kategorije bodo predvidoma take kot lani:
Ženski:
< 63.5
63.5 >
Moške:
<74
<81
<86
<100
>100
+posebna enotna kategorija za bose tekače/ice (z morebitnim podplatom <=3mm)
Kategorije bomo morda pred razvrstitvijo še korigirali, da bo čimbolj enakomerna razporeditev. Edina fiksna kategorija je >100kg
@metkamarjetka: okrepčevalnica na polovici bo. Zanjo je zadolžen Gorazd. On piva vmes ne bo pil (tko, da bi vam kšne lušte zbujal..)gre potem na badminton.
Po pravici povedano sem organiziral boso kategorijo z mislijo, da vsaj nekje dobim medaljo; zdaj so pa "ta hudi" Vitezi čist not padl in mi sploh ne bo treba laufat..mi zlo odgovarja.
Malo imam edinole težav z oceno kolk nas bo; če preštejem do sedaj "prijavljene" je seznam naslednji: ero, Nataša, Lana, MihaPR, janez.ferlic, lonely, Arabo, JohnK s Kati, ZdravkoC, spela*, vencelj, raf, metkamarjetka, Radolca, Kustus, bota, matej-jethro, MatjazV, valena, Gregor Bizjak, nana z možem, Nadj@, semjul, 5rca, AL1, ROSI64, Loni, RoKo, Miha65, pajo in žena, Vizi, Mitjas, Joža, Tedi, Urschy, Puhko, Bor, roky1, tini, štefan64 z Ireno, Rollback, bucko, erika1 z možem, ninči, marjan, miro s hčerko , kmma, Polona40, dragons, tekačiča, Ton + Vanda, jakica, dragann, LidijaP, tamwad, Matevž, milan, Laufer in Mušnica, MiciM in Maj, rookie, raines in brat, bondi, Dule, raziskovalec+2, Mirč in Tanja
Vem, da je mal nehvaležno tole javno objavljanje prihoda, a mi boste s tem kr precej pomagal. Zato vnaprej hvala!
Letos bo Ero pripravil štartne številke, tko da upam bo napak pri zapisovanju doseženih časov bistveno manj.
Nazadnje spremenil ales, dne 24 Sep 2009, 07:05, skupaj popravljeno 10 krat.
lp Aleš