Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

metkamarjetka napisal/-a:... mene pa zanima, če bo letos tudi Vlajko zadolžen za :beer: na polovici proge? ...

Pravzaprav je bil res ponovno zadolžen, vendar jemlje ta "poba" svoje zadolžitve kar nekoliko neresno in bo pred to odgovornostjo zbežal na nekajdnevni "zasluženi" oddih. :nono: :-- :wink:
ero napisal/-a:hoj,

..... skoraj bi vas pozabil prositi ....

mah, sem vedel, da je tudi meni nekaj ušlo - odzgoraj :roll:
preveč stvari se je nabralo, pa sem se enkrat za spremembo moral odpovedati najvažnejši :? seveda bo to rezultiralo obveznost na 7. izvedbi, seveda v upanju na Aleševo manjšo promocijsko zagnanost 8)
jaz na forovega pridem sigurno in imam v avto prostora še za več tekačev sopotnikov.
sta dve varijanti:1, komot al exskluziv prevoz, kjer bomo 4 v avtu
2, ekonomic klas, kjer bo malo manj prostora in se nam bo peljalo 5
jaz sem za prvo varijanto prevoza, ker vem kako je hudo stiskati noge skupaj ,če je zadaj gužva. v lj bom prišibal okrog 15.45 ure in se domenimo kje se dobimo, da poberem sotrpine.
lista za prijeve je odprta!
@spela*: kategorije bodo predvidoma take kot lani:
Ženski:
< 63.5
63.5 >
Moške:
<74
<81
<86
<100
>100
+posebna enotna kategorija za bose tekače/ice (z morebitnim podplatom <=3mm)

Kategorije bomo morda pred razvrstitvijo še korigirali, da bo čimbolj enakomerna razporeditev. Edina fiksna kategorija je >100kg

@metkamarjetka: okrepčevalnica na polovici bo. Zanjo je zadolžen Gorazd. On piva vmes ne bo pil (tko, da bi vam kšne lušte zbujal..)gre potem na badminton.

Po pravici povedano sem organiziral boso kategorijo z mislijo, da vsaj nekje dobim medaljo; zdaj so pa "ta hudi" Vitezi čist not padl in mi sploh ne bo treba laufat..mi zlo odgovarja.

Malo imam edinole težav z oceno kolk nas bo; če preštejem do sedaj "prijavljene" je seznam naslednji: ero, Nataša, Lana, MihaPR, janez.ferlic, lonely, Arabo, JohnK s Kati, ZdravkoC, spela*, vencelj, raf, metkamarjetka, Radolca, Kustus, bota, matej-jethro, MatjazV, valena, Gregor Bizjak, nana z možem, Nadj@, semjul, 5rca, AL1, ROSI64, Loni, RoKo, Miha65, pajo in žena, Vizi, Mitjas, Joža, Tedi, Urschy, Puhko, Bor, roky1, tini, štefan64 z Ireno, Rollback, bucko, erika1 z možem, ninči, marjan, miro s hčerko , kmma, Polona40, dragons, tekačiča, Ton + Vanda, jakica, dragann, LidijaP, tamwad, Matevž, milan, Laufer in Mušnica, MiciM in Maj, rookie, raines in brat, bondi, Dule, raziskovalec+2, Mirč in Tanja

Vem, da je mal nehvaležno tole javno objavljanje prihoda, a mi boste s tem kr precej pomagal. Zato vnaprej hvala!

Letos bo Ero pripravil štartne številke, tko da upam bo napak pri zapisovanju doseženih časov bistveno manj.
Nazadnje spremenil ales, dne 24 Sep 2009, 07:05, skupaj popravljeno 10 krat.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA